При победа на белите шапки Марк Зукърбърг и бившият министър-председател на Обединеното кралство говорят конспиративната истина

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив с известен комедиен уклон

-= Превод от англ и рус =-

В знак, че вълната наистина се обръща в полза на белите шапки, корпоративните медии и бивши шефове на ХМ започнаха да казват истината. Например главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг публикува писмо, в което се казва, че администрацията на Джо Байдън е „многократно оказвала натиск“ върху Meta, компанията-майка на Facebook и Instagram, за „цензуриране на определено съдържание на Covid-19“ по време на пандемията. Освен това бившият министър-председател на Обединеното кралство Елизабет Тръс казва публично, че управителят на Bank of England отговаря за Обединеното кралство, а не министър-председателят. Тя добавя:

„Това е проблем в една демокрация.“

Британското военно разузнаване (MI6) е наясно, че цивилните правителства са били отвлечени и обеща действия за справяне със ситуацията (по-добре късно, отколкото никога).

[Video] (Лиз Тръс – кой дърпа лостовете, а не министър-председателят)

[Video] (Марк Зукърбърг признава цензурирането на съдържание за Ковид)

[Figura] (Писмото на Зукърбърг до Представителя Джим Джордан, стр. 1)

[Figura] (Писмото на Зукърбърг до Представителя Джим Джордан, стр. 2)

Ходът на Зукърбърг е важен, защото той е член на семейство Рокфелер. Те контролират Meta, WhatsApp и Instagram. Това е знак, че Рокфелер или са сменени, или са се присъединили към белите шапки. Това следва превземането на Google от белите шапки и продължаващата битка за Telegram (повече за това по-долу), което означава, че истината побеждава лъжата. Вероятно е свързано и с това, че президентът на САЩ Доналд Тръмп казва, че Зукърбърг е заговорничил срещу него по време на изборите през 2020 г. и обещава, че изпълнителният директор на Meta ще „прекара остатъка от живота си в затвора“, ако го направи отново.

[politico] (Тръмп твърди, че Зукърбърг е заговорничил срещу него по време на изборите през 2020 г. в книга, която скоро ще излезе)

Във всеки случай това означава, че е само въпрос на време останалите спящи овцехора да научат, че техните лидери се опитват да убият 90% от човечеството и да поробят оцелелите. Последният опит беше масовото убийство чрез ваксината и истината за това неизбежно води до съдебни процеси за военни престъпления. Превземането на социалните медии от белите шапки подготвя общественото мнение за тези трибунали.

Не забравяйте, че Сатана е бащата на всички лъжи и всеки човек, който пое властта на Запад под сатанинско управление, трябваше да има голяма лъжа, за която можеше да бъде изнудван, за да бъде принуден да се подчинява.

Барак Обама Хитлер и Еманюел Макрон от Франция са изнудвани за факта, че са женени за мъже, които се представят за жени (Между другото, френското разузнаване се свърза с нас, за да каже, че Макрон, който е Ротшилд, е женен за баща си, а не за чичо си като съобщихме по-рано).

[Figura] (Може ли някой да предостави оригинална снимка на бременната Мишел-голямото-люлеене-Майк Обама)

Междувременно в Канада министърът на престъпността Джъстин Кастрюдо е изнудван за факта, че е убил брат си Майкъл и че бащата му е Фидел Кастро.

[Video] (Скай Нюз (новини от небето) Австралия излага Джъстин Кастрюдо)

В случая с Обединеното кралство кралица Елизабет призна, че е била изнудвана с видеоклип, на който отрязва главата на дете и изяжда сърцето му. Подобно изнудване засяга повечето други обществени лидери в Г-7.

Въпреки това сатанистите са обречени да загубят, защото истината отразява първоначалното творение и винаги печели в крайна сметка.

Това е особено вярно, когато става дума за централните банки под сатанински контрол. Без значение какъв вид цифрова валута или други фиатни (създадени от нищо) пари се опитват да използват, те не контролират основната физическа реалност.

Ето защо Китай и БРИКС побеждават Запада. Без значение какви фалшиви статистики издава Западът, физическата реалност е, че БРИКС сега контролират 80% или повече от физическата икономика на реалния свят. Например, дори ако САЩ спрат целия внос от Китай, това ще засегне само 2% от БВП на Китай, докато загубата на китайски стоки ще опустоши бедните и работническата класа в САЩ.

Ето защо Барак Обама Хитлер изпрати своя съветник по националната сигурност Джейк Съливан в Китай миналата седмица на още една мисия-просия. Източници на Азиатското тайно общество казват, че Съливан е предал съобщение от своя господар Обама, че

„Ние цветнокожите трябва да се държим заедно, така че, моля, финансирайте Камала Харис, за да бъде тя следващият президент на САЩ.“

Те също обещаха да се подчинят на Китай и да направят американски комунизъм срещу пари. Китайците казаха „не“ и добавиха, че са против всички форми на расизъм, включително расизма срещу европейците. Ето защо Съливан изглежда толкова нещастен на снимката по-долу.

[Figura] ()

[Figura] ()

Между другото, белите шапки поеха контрола над актьора на Байдън, който се преструваше, че е президент, и го накараха да прави простотии публично, така че Обама го уби и го замени с нов актьор. Това е този, който предаде куклената палка (щафетата) на Камала. Новият е по-висок.

[Figura] ()

Западният алианс на белите шапки, от своя страна, подкрепя идеята на БРИКС за световно село вместо централизирана тоталитарна теокрация на ХМ. Но освен това те също са готови да се бият с Китай, ако е необходимо.

Това ни води до най-голямата необявена новина от изминалата седмица. Американски сурогати убиха над 2000 китайски войници миналата седмица, след като те нахлуха в Мианмар миналата седмица, според космическите сили на САЩ, за да получат контрол над калаените мини там. Китайците вече са се оттеглили зад границата, казаха източници. Мианмар доставя две трети от калая, консумиран от Китай, който е необходим за много индустрии, най-вече електрониката и автомобилите. Сега този калай е изрязан, което дава на белите хора силен аргумент в предстоящите преговори с Китай за нова финансова система.

Неуспешната инвазия беше повдигната миналата седмица на среща на високо ниво между западни бели хора и служители на азиатското разузнаване в Тайланд, казаха участници в срещата.

Голяма част от разговорите се фокусираха върху предложената нова валута на БРИКС. Беше заключено, че засега Индия държи ключа. Индийският представител каза, че предложенията за използването на местни валути и създаването на обща валута на БРИКС ще бъдат обсъдени на голямата среща на БРИКС, която ще се проведе на 21-22 октомври в Казан, Русия.“ Първоначално Индия не се интересуваше от използването на национални валути за търговия с партньори от БРИКС от – поради китайския фактор, но сега ги подкрепя поради компромиса, който оставя на Индия избора да не търгува с юани и рупии с Китай, докато търгува например с рублата или рупията с други държави.” Ранд (???) може да се използва“, каза служителят.

„Стойността на валутата на БРИКС ще бъде сумата от стойността на всички валути в кошницата. От концептуална гледна точка изглежда, че юанът е доминиращата валута. Така ще има по-голяма тежест. Индия ще трябва да изчака и да види дали това е приемливо за страната“, каза служителят.

Тъй като Индия има голямо влияние в глобалния Юг, преговорите вероятно ще се съсредоточат върху облекчаването на дълга на развиващите се страни и плащането на справедлива цена за техните суровини. Това ще изисква смяна на режима на Запад, което беше обещано на срещата в Тайланд.

По време на преговорите азиатците научиха, че планът на белите за Съединените щати е кандидатът за вицепрезидент на президента Доналд Тръмп, Дж. Д. Ванс, да подаде оставка по „семейни причини“ и да бъде заменен от Робърт Ф. Кенеди-младши.

РФК-младши (между другото, извиняваме се, че го наричаме Кенеди-младши повече от веднъж) казва:

„Ако президентът Доналд Тръмп спечели, хората ще видят напълно различен Тръмп, отколкото през първия му мандат… той каза много интересни неща за това как той направи погрешното нещо последния път… нямаше представа, че ще спечели, нямаше представа, че ще управлява и… каза:

„Назначих много хора, които не трябваше, сега знам кои са.“

[Video] ()

Работейки с новия и подобрен Тръмп, Кенеди-младши обещава, че ще спре престъпната, тайна операция по химическо отравяне (кетрейлс, аерозоли), която трови американците и гражданите на други страни.

Един признак, че Тръмп вече взема решения, е военното настаняване в хотел в Ню Йорк.

„Изглежда военните се готвят за неизбежното: арести и депортации, точно както Тръмп обеща“, каза източник от Пентагона.

[Video] ()

Доналд Тръмп обещава да депортира хора като членовете на бандата, които извършиха домашни нападения в Колорадо, казвайки: „Ще ги измъкнем по дяволите оттук.

[Video] ()

[Video] ()

Между другото, както е показано в това видео на Тръмп, стоящ до високата 1,70м Тълси Габард, Тръмп, който се появява публично, е актьор с бяла шапка, който е много по-нисък от истинския Тръмп. Източници от Тайните космически сили казват, че той представлява истинския Тръмп, който е в планината Шайен. Твърди се, че истинският висок 1,90м Тръмп се появява лично при строги предпазни мерки.

[Figura] ()

Също така изглежда, че ООН ще бъде разпусната, когато Тръмп се върне на власт:

Юридически служител на ООН се съмнява, че Организацията на обединените нации ще преживее втори мандат на Тръмп, признавайки, че колегите му се „страхуват“ от преизбирането му.

Според източници от азиатското разузнаване функционалните части на ООН ще бъдат прехвърлени към нова организация, чието седалище ще бъде построено в Лаос.

Азиатски източници са казали на колегите си от космическите сили, че ще подкрепят президентството на Тръмп, но настояват да заменят както САЩ, така и израелската национална държава. Белите шапки се съгласиха и обещаха да арестуват Джъстин Кастрюдо и след това да обединят САЩ с Канада, за да формират Съединените щати на Северна Америка (USNA). Тръмп ще бъде обявен за първия лидер на USNA.

Азиатците също настояваха Израел да бъде заменен от националната държава Юда. Този процес вече е в ход.

„Израелският режим сега е в трудна ситуация и е на ръба на колапса“, казва генерал-майор Мохамад Бакери, началник-щаб на иранските въоръжени сили. Той обещава „премерен“ отговор на израелското убийство на лидера на Хамас Исмаил Хания.

Източник от Мосад обаче обяснява:

„Всичко е относително спокойно повече от две седмици. Определено има нещо, което се случва зад кулисите.“

Това може да означава, че обещанието на белите шапки да екстрадират израелския министър на престъпността Нетаняху като компенсация за Хание е изпълнено. Това изображение на измамника Нетаняху, носещ очевидно силиконова маска, ни беше изпратено като намек.

[Figura] ()

Това ще има дългосрочно въздействие върху политиката на САЩ. Представителят Томас Маси отбелязва, че курвите от Конгреса аплодираха Нетаняху на всеки няколко изречения по време на скорошната му реч. Това е „политическият театър“, който американците преживяват всеки ден. Само 20% от членовете на Конгреса бойкотираха речта.

Въпреки обещанията на Тръмп и евентуалното сваляне на Нетаняху, войната определено продължава. Израел току-що се опита да ваксинира 1,25 милиона души в Ивицата Газа с ваксина срещу полиомиелит, болест, която не е била срещана там от десетилетия.

„Трябва да си луд, за да получиш тази ваксина. ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ПЛАНИРАНО УБИЙСТВО“, предупреждава лекар от ЦРУ с бяла шапка.

За щастие на жителите на ивицата Газа, този план беше спрян, след като Иран заплаши да унищожи Тел Авив с неутронна бомба в отговор.

Също така отбелязваме: „Биткойни на стойност над 2,6 милиарда долара бяха иззети от Binance в рамките на 24 часа.“ Източници на Мосад казват, че това се е случило, защото Binance конфискува криптовалути от палестинци по искане на Израел.

Този поглед върху криптовалутите ни отвежда до продължаващата история за ареста на основателя на Telegram Павел Дуров. Както сега се оказва, Дуров е член на Световния икономически форум. Освен това френското и руското разузнаване ни казаха, че приятелката му е агент на Мосад. Освен това неговият адвокат Дейвид Оливие Камински е B’nai B’rith (Бънай Бърит), масон и виден френски ционистки лобист, който се противопоставя на помощта на ООН за народа на Газа. *

[Figura] ()

Павел Дуров ще СЪТРУДНИЧИ с Израел

Авто-превод

Отделно

Дуров е обвинен в 12 криминални престъпления, окован е с белезници и е възпрепятстван да напусне Франция.

[Figura] ()

Дуров също даде продължение за „60 минути“, като каза, че не може да премахне престъпно съдържание поради криптиране.

[Video] ()

Това е лъжа, защото говорихме с руската ФСБ, която пое контрола върху Telegram, и сега те обещават да премахнат криминално съдържание.

[Figura] ()

Мосад от своя страна заявява:

„Френските идиоти арестуваха грешния брат. Този, който има ключовете за криптиране (които вече са преконфигурирани), мозъкът, е Николай Дуров, който има две докторски степени по математика. Живее в Санкт Петербург и е професор в руски университет.

Източници от руската ФСБ казват:

„Причината за ареста [на Дуров] е, че той очевидно е участвал в хакване на израелски военен комплекс и разпространение на класифицирана информация в защита на палестинците чрез канали на Telegram. Той направи това, защото Telegram се финансира от арабската фондация Mubadala.”

Източникът добавя:

„Братът на Павел, новият изпълнителен директор, вече е руснак и Русия успешно ще поеме контрола над Telegram.“

ФСБ предупреждава, че ЕС и САЩ не се нуждаят от живия Дуров. Според него единствената му защита е Израел, който иска да го индоктринира и да използва способността му да хаква и разпространява информация.

Френското разузнаване потвърди, че всички служители на Telegram са избягали от Дубай и централата им в Дубай е изоставена.

ФСБ вече публикува протоколи, насочени към потискане на престъпната дейност в Telegram. Това също включва пиратски канали, които крадат докладите на автора и ги използват за продажба на измамнически криптовалутни продукти.

Между другото, след като съобщих за ционистките връзки на Дуров, бях съблазнен от жена в местния супермаркет. В реалния свят красивите жени не привличат мъже в супермаркетите, още по-малко „мароканка“ в японски супермаркет. Разбирате, че сте на ръба, когато някой ви изпрати меден капан (любовно измамническо приключение).

Също така бяхме предупредени да се пазим от нови атаки с биологично оръжие. Сегашното робовладелско правителство на Япония произвежда ваксини „репликони“, които ваксинираните хора могат да използват, за да заразяват другите. Късно този месец в Япония ще започне противопоставяне, което се очаква да приключи с нов премиер.

Беше направен опит да се сплашат японците с метеорологични оръжия, за да ги принудят да се съгласят с продължаването на робството. Миналата седмица правителството нареди евакуацията на четири милиона души в Южна Япония, след като тайфунът Шаншан удари страната в четвъртък. Те бяха предупредени за ураганни пориви на вятъра, проливен дъжд и опасни бури.

Работата е, че тайфунът загуби силата на вятъра си и се превърна в тропически пороен дъжд точно преди да достигне сушата. Дори японски вестници съобщиха за внезапното изчезване на тайфуна.

Подобни борби все още се водят с ХМ и в останалия свят.


* Дуров несъмнено е член на руската хазарска мафия и един от олигарсите.

https://bgprevedi.com/in-a-white-hat-victory-mark-zuckerberg-and-former-uk-prime-minister-talk-conspiracy-truth-44317-2/

Предишна статия

Правление тёмных подошло к концу! Они заберут с собой 80% людей в 2025 годуЙ! Лев Клыков

Следваща статия

За нашите златни сметки и родовото наследство, физическото лице, Човека и държавата…

Други интересни

Вашият коментар