Отец Абсолют: Семейството днес…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще продължим разговора за онези „слоеве“ на тримерния свят, които забавят прехода ви към по-високите измерения.

Нека се спрем на още един стереотип, който лежи на повърхността, но който малко хора забелязват – вече ви е станал толкова познат.

И ще говорим за отношението към вашите близки и роднини.

За много хора думата „семейство“ се свързва с нещо силно и непоклатимо – онази крепост, в която човек може да се скрие от всичките си неуспехи и несгоди.

Но наистина ли е така?

Както вече знаете, произходът на жителите на вашата планета е невероятно разнообразен.

Души от различни планети и цивилизации идват на Земята, за да придобият уникален опит, като първоначално, по силата на своя произход, имат не само различни нива на вибрации, но и определени програми и психични нагласи, заложени в техните гени.

В резултат на това в едно и също семейство могат да се родят души с толкова различен произход, че за тях може да бъде трудно да намерят не само общ език, но дори някаква обща основа.

Това стана особено забележимо през последните десетилетия и това се обяснява с факта, че много високовибрационни души се спуснаха на Земята, за да придобият опит от Възнесението във физическо тяло и да помогнат на Прехода.

И тъй като в дуалния свят има малко високодуховни семейства, в които всичките им членове са на едно ниво на вибрации, такива души трябваше да се инкарнират в „смесени“ семейства, в които се чувстват неудобно и им е трудно да намерят разбиране и истинска Любов.

В резултат на това членове на семейството с ниски вибрации, понякога дори без човешка душа, често използват тези чисти и древни души в свои собствени меркантилни интереси и предимно като донори на енергия.

Това е особено очевидно сега, когато вибрациите на Земята се увеличават всеки ден и нисковибрационните същества, въплътени в човешки тела, все по-трудно оцеляват в необичайни за тях енергии.

В същото време, ако човек с чиста високовибрационна душа продължава да се придържа към семейството си, позволявайки на членовете му да го използват енергийно и физически, това означава, че той никога няма да може да се отърве от доста често срещания стереотип за тримерния свят, че „семейството е свещено“.

И това не е никак безобидно, тъй като по този начин семейството държи този човек в дуалния свят, лишавайки Душата му от възможността да придобие уникалния опит от Възнесението, заради което той се е инкарнирал на Земята.

Ние с вас говорихме много по тези теми, но сега гледайте на всичко това като на един от най-разпространените стереотипи, от който вие най-трудно се освобождавате и който спира много от вас от последната стъпка по пътя към Възнесението.

https://bgprevedi.com/the-family-44145-2/

Предишна статия

Светла Матева: Сексуалното насилие над децата не е от днес!

Следваща статия

САЩ просто трябва да напуснат НАТО…

Други интересни