Борба за оцеляване на човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам отново да се отклоня от настоящата ни тема и да говоря с вас за вашите настоящи чувства и усещания.

Някои от вас вероятно са забелязали, че енергията през последните дни се е променила много.

Тя стана по-„наситена“, което се проявява и в по-интензивни събития на физическия план.

Разбира се, всичко това не е случайно.

Колкото по-високи са вибрациите на идващите към Земята енергии, толкова по-активно те проявяват истинската същност на събитията, случващи се на вашата планета.

И ярък пример за това са последните седмици, през които можете да наблюдавате толкова много промени, колкото не са се случили и за една година.

Това, че глобалистите са в паника, се вижда и от най-неопитните в политиката хора.

Техните поддръжници във властта трескаво търсят изход от ситуации, развили се не в тяхна полза, което прави още по-прозрачни намеренията им да завършат програмата си за унищожаване на човечеството.

В резултат на действията им започва масово събуждане на хората, които вече разбират, че престъпленията на глобалистите нямат граници.

Това е особено очевидно сега в Съединените американски щати и Европа, където на ръководни позиции са издигнати най-посредствените личности, които са постигнали своите позиции само чрез пълното си подчинение на дълбинната държава.

И много хора започват да осъзнават, че са в истински капан, тъй като тези верни марионетки на глобалистите никога няма да се вслушат в гласовете на обикновените хора и няма да се спрат пред нищо, за да изпълнят волята на своите господари.

На пръв поглед всичко това изглежда тъжно и безнадеждно.

Но, от друга страна, това е точно случаят, за който казват: „Колкото по-зле, толкова по-добре“.

Колкото по-зле и по-нагло се държат слугите на дълбинната държава, толкова по-добре ще се виждат истинските им намерения, което означава, че хората, докарани на ръба на оцеляването, няма да мълчат.

Пасивното съзерцание на случващото се постепенно ще прерасне в активни действия от страна на населението на онези страни, които се оказаха главни заложници на глобалистите.

И сега е много важно тези действия да бъдат внимателно обмислени и организирани от истински лидери – честни и неподкупни хора, които осъзнават важността на настоящата ситуация на Земята и, най-важното, се ползват с уважението и доверието на гражданите на своите държави.

Времето на борбата за власт на Земята приключи, защото сега е време да се борим за оцеляването на човечеството.

И това вече не са високи думи, а настоящата реалност.

Ето защо, скъпи мои, приемете днешното изобилие от новини като доказателство за падането на престъпната клика на дълбинната държава, която е държала населението на света в робство толкова дълго, и в същото време като масово пробуждане на хората на вашата планета.

Всичко върви към своя завършек – към своя логичен край.

И вашата задача е да се доближите до него с всички налични средства.

https://bgprevedi.com/a-fight-for-the-survival-of-humanity-44134-2/

Предишна статия

Такова насилие над човека не се е случвало никога преди в историята на вашата планета…

Следваща статия

Башар: Реалността е Огледало… Каквото Излъчите, Това Ще Получите в Отговор!

Други интересни