Експертът по оръжия Марк Стийл потвърждава, че лазерите от клас 4, разположени за 15-минутните цифрови градове са Насочени (Преки) Енергийни Оръжия

Автор: Няма коментари Сподели:

22.07.2024, Д-р Ана Мария Михалчеа

Получих имейл от експерта по оръжията Марк Стийл, който обяснява, че сега той потвърди оръжията с насочена енергия в Лондон като част от интелигентната градска мрежа. Това са изображенията, получени от него.

Ето имейла от Марк:

„Това са оръжията ULEZ за дневния ред на 15-минутния дигитален град – Сега потвърдихме, че това са лазери от клас 4. „X 24“ лазерни диоди във всяка глава на лазерен пистолет. Това не е камера, както ни беше казано, а оръжие за директна енергия, разположено в Лондон. Има високоскоростен модем, произведен в Китай за операционната платформа THALES, който е Microsoft Azure Lockheed Martin 5G MIL (военна) Cloud (облакова) операционна платформа.

Потвърждава плана за планираното убийство на цивилното население.”


Ако не сте гледали интервюто ми с Марк Стийл, той обяснява как метаматериалите в биооръжията на COVID взаимодействат с 5G и как умните градове са затвори, които се използват за тотално наблюдение на цивилните и са напълно въоръжени, както той сега потвърждава. Нанотехнологията за самосглобяване позволява пълно наблюдение и контрол, а металите в ударите подобряват сателитната технология за разпознаване на лица.

https://bgprevedi.com/weapons-expert-mark-steele-confirms-44074-2/

Предишна статия

Добре дошли в последните дни на Корпорацията СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ

Следваща статия

Отец Абсолют: Свобода от обстоятелствата!

Други интересни