Предпотопните Структури в България, за Които Никой не Говори!

Автор: Няма коментари Сподели:

Изследваме едно от най-завладяващите археологически открития на нашето време: потъналата древна цивилизация под Черно море.

През 2001 г. българо-американска експедиция, ръководена от проф. д-р Петко Димитров и известния океанограф проф. д-р Робърт Балард, открива под водата очертанията на древни селища.

Тези находки сочат, че преди хиляди години е съществувала сложна цивилизация, която е процъфтявала благодарение на добива на злато, мегалитни постройки и ранни форми на писменост.

Научете повече за откриването на древните артефакти и доказателствата, сочещи към Големия потоп, който е потопил тези селища, както и връзките между тази изгубена цивилизация и произхода на шумерската и винската култура.

Ще разгледаме и хипотезата, че Атлантида е имала територии в днешна България, които са оказали влияние върху тракийската култура.

Ще разгледаме подробно мистериозния обект Белинташ в Родопите – възможна праисторическа структура, датираща отпреди повече от 15 000 години, и нейните връзки с напредналите древни знания.

С магнитни аномалии и интригуващи археологически находки, този обект може да е бил важен духовен и астрономически център.

Отделно

https://bgprevedi.com/the-antediluvian-structures-in-bulgaria-44008-2/

Предишна статия

Ивелин Михайлов направи чудеса за няколко години!

Следваща статия

Те са сред нас… Истината за матрицата, която ни заобикаля!

Други интересни