САЩ се появяват на бял свят едва след и в резултат на разгрома на Московска Тартария

Автор: Няма коментари Сподели:

4 юли, 2024, 21 часа в един американски град. Гърмят отвсякъде като луди с китайските фойерверки. Въздухът по улиците мирише на изгорял барут, до такава степен. Това са хора, които чакат една година за да дойде този ден. Подготвени със закупените от временните лавки фойерверки тази група хора почват тяхното празнуване.

Т.е. един светъл (луцифериански) момент в тъмната нощ, след като цяла година са спали послушно в тримерната матрица.

Денят на независимостта! Не ви ли се струва, че са им отнели всичко, и просто ей-така са им оставили думата „независимост“, за да си вярват че са неависими!

Такива фойерверки са официлно разрешени само на 4 юли. Цяла индустрия съществува за да задоволи прищявките на тази група, и да им сапунисва главите в продължение на столетия.

Та да се върнем на темата. Информацията идва от Фоменко и Носовски, учени от Руската академия на науките в Москва!

И двете имена изглеждат не-руски, но доколко те са от хазарската мафия не може да съдим.

Трябва да им се отдаде дължимото, те разкриха много тайни на историята с помощта на статистически анализи. Доказаха че официалната история се състои от множество цикли и цикълчета, които като задната стена на барабана повтарят отново и отново едни и същи събития и ги представят като нови. Дори че историците лъжат като цигани!

Материалът е твърде обемист и ние само ще изложим основните положения от тяхната работа.

Тартария е тема, която като идея също е в ръцете на спиращите коне хазаро-историци. Надпреварват се да ни лъжат че това било някаква си област след като фактите говорят ясно че е съществувала такава държава – ТартАРия. Както и БългАРия. Въпреки неотрицаемите факти те се опитват с една дума да елиминират нещата. Е, няма как, на лъжата краката са къси, и всичките техни усилия в това отношения няма да им помогнат съществено.

Набързо: какво двамата историци направиха за БългАРия? Доста малко…

1. Реката Волга е в чест на бългАРите, а не в чест на някаква си птичка там „иволга“. Като погледнете, повечето изследователи забравят бързо за БългАРия, щом почнат да пишат писанията си! Преди това се е казвала РА. Т.е. Оар, в древността имената се четяли напред и назад с една и съща стойност. Все още съществува дълготелесна риба Оар във Волга. Да, но РА четено така или АР си е бългАРско! За АР пишат точно като за арийците, браво. (Бързо отклонение: реката Ропотамо ще видите че дължала името си на калугеРО-потамос. Това го прави някой „ученолюбив“ тапир, който не вижда повече от носа си. РА-потамос. Реката на РА, това е Ропотамо. Сменено на „О“ за благозвучие, разбира се.)

2. Траките били турки, т.е. турци и тъхомълком са се превърнали в турци. Доста глупаво звучи и ние даже вярвахме в това… Траките имат 8 хиляди години преди нас и те са „ние“. Тракийската принцеса Родопе прави сфинкса много преди пирамидите, и това е установен факт. А пък идиотът Наполеон среля с гюлета по лицето на сфинкса за да го обезобрази и за да скрие факта!

Връщаме се на темата. Руските математици имат тяхното виждане по въпроса за Тартария.

Пугачов и Суворов. Мистерията на сибирско-американската история

„НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА“. Както просто ни казва Енциклопедия Британика от 1771

Тоболското сибирско-американско царство от 18 век, най-голямата държава в света, е разгромена през 1773-1775 г., разделена между Русия на Романови и Съединените щати и заличена от страниците на историята

Реконструкция на историята, част 12

Авто-превод

вж 47:25, 48:33

Отделно

Войната на Романови с Пугачов, 1773-1775. Тогава Романови получават достъп за пръв път до Сибир.

В Северна Америка по това време (и с довореност с царя на ТартАРия) (от 1607) съществуват 13 миниатюрни британски колонии по Атлантическото крайбрежие. След разгрома на Пугачов от тези колонии е можело да се стигне до западното Тихоокеанско крайбрежие, което и става.

Двамата учени убедително доказват че такава страна наистина е съществувала!

Името Пугачов не е истинското име на царя, а прозвище. „Пугач“ означава някой който плаши друг(и). И те наистина са били изплашени. Не е било въстание, разбира се както го описват. Голяма опашата лъжа, но с къси крака. Надяваме се сега получихте вече определена реална представа за ТартАРия. За връзката с БългАрия все още трябва да търсим!

https://bgprevedi.com/usa-comes-into-existence-only-after-the-defeat-of-tartaria-43809-2/

Предишна статия

Историята на ЦРУ, еп. 1 – ССУ и раждането на американското разузнаване

Следваща статия

Хосе Мухика – От тангото научавам, че славата е само една приказка

Други интересни

Вашият коментар