Изгубената история или чудесата по света…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте читатели, добре дошли в този епизод на „Отвъд Синия лъч“! Днес отново пътуваме в царствата на мистерията и интригата. Измислица ли е или реалност?

„Червеното е сиво, а жълтото – бяло, но ние решаваме кое е вярно и кое е илюзия“ (The Moody Blues, халюциногенен или който си сменя чувствата и поведението често и непредсказуемо) Решете вие! Споделете вашите мисли в коментарите.

Също така, моля, добавете каквато и друга допълнителна информация към статията в коментарите. Междувременно се отпуснете и се насладете на четенето.

Пригответе се за завладяващо пътешествие във времето и пространството в днешния нов епизод!

Ще се потопим в калта и наводненията в Тартария. И възможните мистериозни сираци на Тартария. Изследвайте интригуващия свят на устройствата с безплатна енергия и дори разгледайте мотоциклет, задвижван от бира. Затегнете коланите за едно диво пътуване през някои от най-завладяващите и нетрадиционни теми!

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД КАЛТА И НАВОДНЕНИЯТА В ТАРТАРИЯ

Какво наистина се е случило с нашето минало и защо историята на Тартария беше изтрита??

[Video] (ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД КАЛТА И НАВОДНЕНИЯТА В ТАРТАРИЯ)

ИЗГУБЕНИТЕ ДЕЦА НА ТАРТАРИЯ

Възможно ли е това да са сираците на Тартария? вижте и станете свидетели на „ИЗГУБЕНИТЕ ДЕЦА НА ТАРТАРИЯ“

[Video] (Инкубатори за бебета)

ТАЙНИТЕ НА ПАГОДАТА ШВЕДАГОН, МИАНМАР

Според древна легенда пагодата Шведагон е на 2500 години, датираща от живота на Буда, което я прави най-старата историческа пагода в света. Това свещено място съхранява кичури от косата на Буда и други свети реликви.

Легендата започва с двама братя търговци, Тапуса и Балика, които срещнали Буда. Той им даде осем от косите си, за да ги отнесат обратно в Бирма, земя, управлявана от крал Окалапа. Кралят посветил космите в златен храм, заедно с реликвите на трима бивши Буди. След това този храм е бил затворен в конструкции, направени от сребро, калай, мед, олово, мрамор и накрая обикновена желязна тухла.

По случай това знаменателно събитие се организира голямо тържество. Лорд Сака и четири духа се спуснали от небесата, за да изберат достойно място за съхраняване на космите на Буда. Те помогнали за откриването на три забравени свещени места, което довело до решението всички свещени предмети да се съхраняват заедно с подходящи почести.

Пагодата Шведагон е уникална с това, че е единственият храм в света, който съхранява четири будистки реликви с такава висока стойност. Освен това, това е една от малкото структури, създадени по време на живота на Буда.

Разположен в сърцето на Янгон, столицата на Мианмар (Бирма), този блестящ будистки паметник се състои от стотици цветни храмове, ступи и статуи. Тези структури отразяват една архитектурна ера, обхващаща почти 2500 години.

Пагодата Шведагон не само е свидетелство за богатото културно и религиозно наследство на Мианмар, но също така служи като символ на трайното наследство от ученията на Буда. Неговата великолепна архитектура и дълбоко духовно значение продължават да привличат поклонници и туристи от всички краища на света, което го прави вечно чудо и фар на будистката вяра.

[Video] (Тайните на ПАГОДАТА ШВЕДАГОН)

Гениално изобретение за бирените ентусиасти. Мотоциклет, задвижван от бира!

Американец сглоби мотоциклет задвижван от бира!

Вместо бензинов двигател има 53-литров варел с намотка. Устройството-чудо развива скорост до 240 км/ч. Изобретателят Кай Майкълсън е известен със своите необичайни инженерни решения.

Преди това той сглоби тоалетна от ракетен двигател и кана за кафе от реактивен двигател. След тестването им джаджите са изпратени в домашния му музей.

[Video] ()

https://bgprevedi.com/beyond-blue-beam-43787-2/

Предишна статия

ПОДПОЛКОВНИКЪТ – истината и лъжата около Николай Марков или кой е кой!

Следваща статия

Ивелин Михайлов и Полковника! Кой цепи “Величие”?

Други интересни