Ивелин Михайлов и Полковника! Кой цепи “Величие”?

Автор: Няма коментари Сподели:

Появата на “Величие” на политическата сцена след парламентарните избори от 9 юни беше изненадваща. Още по-изненадваща обаче е скоростта, с която сега тя се разпада. Идеологът на “Величие” Ивелин Михайлов говори за миналото и за бъдещето на партията, както и за отношенията си с другия лидер – Николай Марков.

В 50-тото Народно събрание “Величие” има 13 депутати. През последните седмици обаче помежду им има напрежение. То идва на фона на опитите за създаване на правителство с първия мандат на ГЕРБ. Очаква се партията да бъде подкрепена от ДПС, като двете партии общо имат 114 депутати от нужни 121.

В понеделник ГЕРБ получи мандата за съставяне на правителство и го върна изпълнен веднага. Това се случи, без да са провеждани официални разговори за подкрепа. Същия ден Ивелин Михайлов каза, че е бил заплашван от Николай Марков, а във вторник Михайлов заговори за разцепление.

Какво се случва във “Величие”, кога и откъде се появи Николай Марков и ще помогне ли партията на ГЕРБ? На тези и други въпроси отговаря Ивелин Михайлов в Студио България с Генка Шикерова.

Предишна статия

Изгубената история или чудесата по света…

Следваща статия

Планетата Земя днес и утре!

Други интересни

Вашият коментар