ПЕТЪР ДЪНОВ: ВСИЧКИ БАНКИ ЩЕ ФАЛИРАТ

Автор: Няма коментари Сподели:

„Какъв смисъл има да придобивате знание, което един ден ще се обезцени толкова много, че няма да си заслужава да се запише в някоя книга. Възлюбете Господа с цялата си душа, с целия си ум, с цялото си сърце и с цялата си сила и вложете капитала си в банката на Неговата Любов.

Светът се намира пред голяма катастрофа и който има капитал, ще го загуби. Всички човешки банки ще фалират и животът на хората ще се обезсмисли. Затова Христос казва: „Събирайте съкровищата си в небето, дето крадец не влиза, нито молец и ръжда ги изяждат.”

Някои хора и досега още разчитат на своя капитал, вложен в банките. Те не знаят, че ще дойде ден, когато парата ще се обезцени толкова много, че с милиони не ще могат да си приготвят един обяд…

Съвременните хора, добри и лоши, са повикани вече на сватба, да участват със своите нови, сватбарски дрехи. Сватбарските дрехи представят знанието, което днес се придобива. Новото знание ще дойде за онези, които любят Господа. Това знание ще освободи човечеството от ограниченията, в които се намира.

При тези условия човек ще придобие всичко, каквото желае. Той ще има син и дъщеря, каквито желае; той ще има жена, каквато желае; той ще има приятел и учител, каквито желае. С една дума, каквото пожелае, ще има. Това означават думите: „Преди да попросите нещо, ще ви се даде”. Значи, който люби Бога, ще получи благословението Му, преди да е попросил нещо от Него.

Наистина, няма по-велико нещо за човека от това – да има Един, на когото да разчита във всички случаи на живота си. Той знае, че при всички изпитания този Единият ще му проговори: „Не бой се, Аз Съм с тебе.” Когато Христос чу тия думи, Той каза: „Господи, в Твоите ръце предавам духа си”. Сгреши ли Христос, като предаде духа си в ръцете на Бога? Не само че не сгреши, но се благослови.”

~ Учителя ~

Източник: фб

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Кой създаде Киевска Рус – по следите на измамите

Следваща статия

Матрицата 1999 Епизод 03

Други интересни