„Разделяй и владей”

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Продължавайки разговора за международните организации, искам да засегна още един аспект от тях.

Тъй като по правило тези организации включват десетки, а някои от тях дори стотици страни, постигането на консенсус по спорни въпроси може да бъде трудно, а понякога и невъзможно.

В резултат на това решаването на много жизненоважни проблеми за хората може да отнеме години, тъй като продължаващите спорове между представители на различни държави не позволяват да се вземат конкретни решения.

Това е особено болезнено, когато става въпрос за военни конфликти, в които загиват невинни хора, станали заложници на междуособици между различни политически и военни групи.

Това се е случвало повече от веднъж и сега подобни противоречия навлязоха в особено остра фаза.

Най-яркият пример за това е израелско-палестинският конфликт, който или затихва, или пламва с нова сила и каквито и усилия да полагат воюващите страни, той не може да бъде потушен.

Защо се случва това?

На първо място, защото всеки военен конфликт винаги произтича от един единствен източник: дълбинната държава.

Използвайки своите марионетки на власт, дракорептилиите, оставайки в сянка, настройват различни държави една срещу друга под най-немислими предлози.

За да направят това, те разполагат с много вече отработени до най-малки подробности техники, основната от които е организирането на „цветна“ революция чрез сваляне на законното правителство в страната и замяната му с напълно контролирани от тях протежета.

И тогава всичко се развива по предварително планиран сценарий – този, който им е изгоден в момента.

Точно това се случи в Украйна, където с усилията на глобалистите беше отприщена гражданска война и някогашната богата и щедра земя се превърна в огромно бойно поле.

„Разделяй и владей” – този постоянен лозунг на дълбинната държава се прояви в този случай по най-чудовищния начин, разделяйки един обединен народ чрез дългогодишно влияние върху съзнанието на украинците, което им насажда омраза към техните руски братя и сестри.

Защо Дракорептилиите успяха?

Само защото на власт бяха хора, които бяха напълно под тяхна власт, които не бяха свободни в действията си и които по заповед на своите господари безмилостно разбиха и изопачиха всичко, което някога е било свято за руснаци и украинци: история, религия, векове – старите традиции и дори езика.

Но да се върнем на международните организации.

Защо не могат да спрат такива войни?

Всички по една и съща причина: ръководителите на тези организации също не са свободни в действията си.

Те послушно изпълняват заповедите на своите невидими куратори, без да обръщат внимание на гласа на народа и протестите на останалите участници в тези организации – освободени от влиянието на дълбинната държава.

И засега превес имат първите.

Ето защо е толкова важна смяната на ръководството във всички водещи световни международни организации и най-вече като ООН, Европейския парламент и блока НАТО.

Веднага щом това се случи, дългоочакваният мир ще настъпи на Земята и пропагандата на омраза и раздор между народите, подхранвана от години, ще изчезне в забравата.

И когато се смени ръководството в медиите, които са основният „рупор” на глобалистите, дългоочакваният мир много бързо ще се възцари на вашата планета, оставяйки военно-промишления комплекс, който толкова дълго се е тлъстил от скръбта и страданието на милиони хора, на гладна диета.

https://bgprevedi.com/obeying-orders-43749-2/

Предишна статия

Това ще бъде общество от съзнателни хора и най-добрите от тях – най-мъдрите и най-талантливите – ще ръководят асоциации и организации, които ще станат основата на един нов световен ред…

Следваща статия

Шехерезада и приказки от 1001 нощ!

Други интересни