Център за обединение на човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще говорим с вас за това как можете да се изправите срещу марионетките на дълбоката държава, вкоренени в силовите структури на международните организации.

Но ще започнем с факта, че вече създадените в света асоциации от различни видове могат да се окажат много полезни на новата Земя на Петото измерение.

Ако начело на тях застанат честни, почтени и неподкупни хора, които осъзнават отговорността си пред хората, те ще могат да използват вече създадените структури в тези организации в полза на човечеството.

Тъй като преходът на Земята, заедно с нейните жители, към ново по-високо ниво на съществуване ще се случи постепенно – в продължение на няколко години, системата за разпределение на финансите, храните и социалните придобивки ще бъде все още актуална.

Но сега тя ще бъде изградена на справедлива основа – в интерес на хората, а не на куп престъпници, които са завзели всички основни области на дейностите на вашата планета.

Тези организации могат да се превърнат в прототип на координационни центрове за разпределение на материалните блага по света, тъй като по правило те вече имат множество клонове в различни части на вашата планета.

Организацията на обединените нации, която включва почти всички страни по света, може да бъде особено полезна.

Веднага щом се оглави от хора от нова формация – не само честни и почтени, но и талантливи и креативни хора с блестящи организаторски умения – ООН може да се превърне в център за обединение на цялото човечество.

Всички нации и националности, независимо от техния брой, не само ще получат всичко необходимо за хармоничното развитие на своите страни, но и ще допринесат за общата „касичка“ на човечеството, тъй като всяка нация е неповторима и уникална и следователно е способна да обогати други нации и народности със своя опит.

Що се отнася до хранителната програма, всъщност вашата красива Земя е толкова щедра и изобилна, че лесно може да изхрани всичките си жители.

Гладът и бедността, които царят в някои страни по света, са проблеми, изкуствено създадени от глобалистите, за да плашат другите нации с бъдещи хранителни и икономически катастрофи.

Всичко това се прави и с цел унищожаване на селското стопанство, което осигурява на хората полезна и здравословна храна, и замяната му с изкуствена, разрушителна за здравето и дори за самия човешки живот.

И веднага след като пирамидата на властта, създадена от Дракорептилиите, бъде разрушена и техните марионетки бъдат сменени на всички нейни нива, всички съществуващи структури в различни организации – както международни, така и държавни – могат да бъдат използвани в полза на хората.

Но за да стане това, трябва да настъпи пълното им преориентиране: от унищожаването на човечеството към неговото възраждане и просперитет.

https://bgprevedi.com/center-for-humanity-s-unification-43702-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Индивидуален подход

Следваща статия

Отец Абсолют: Международните организации и куцкловодите

Други интересни