Отец Абсолют: Международните организации и куцкловодите

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще говорим за случващото се в законодателната сфера в по-широк мащаб – на международно ниво.

Както знаете, на вашата планета има много асоциации, съюзи, фондации, блокове и други международни организации, които разработват свои собствени харти, договори, споразумения, тоест законодателната рамка, въз основа на която те съществуват.

И това, което се случва напоследък, ясно показва, че върхушката на всички тези организации също не е свободна в действията си.

Всичко, което тяхното ръководство се опитва да наложи на хората, показва, че то прокарва не интересите на държавите, включени в тези асоциации, а плановете на световното правителство да завземе властта и да създаде единен център за управление на глобалните световни процеси.

Това е особено силно изразено в такива асоциации като НАТО, Европейския съюз, ООН, Международния валутен фонд, Световната здравна организация – тоест в онези асоциации, които са създадени с цел защита на интересите на народите на страните, които са техни членове.

Това беше ясно посочено в хартите на всеки от тях и много от тях бяха създадени с добри намерения.

Но постепенно тайното световно правителство въвежда там свои представители, които заемат ключови позиции на всички нива и във всички подразделения на горепосочените организации.

И може да видите резултатите от действията на тези глобалисти днес със собствените си очи.

Всичко вече е отишло толкова далеч, че всички споразумения, договори и като цяло смисълът на съществуването на тези организации се пренаписват в движение с такава скорост, че хората просто нямат време да го следят.

Например чисто мирният Европейски съюз, създаден, за да подобри благосъстоянието на гражданите на страните-членки, само за няколко години се превърна във войнствена и кръвожадна организация, спонсорираща военни действия в страни, които нямат нищо общо с него.

Блокът на НАТО, първоначално създаден като чисто отбранителен съюз, се превърна и в нападателен съюз, който участва активно във военните действия на държави, които не са включени в него.

Същото се случва в ООН и други международни организации, чието ръководство отдавна „изповядва“ напълно различни „закони“ – не тези, които първоначално са били заложени в тяхната основа.

Особено ярък пример за безсрамното нарушаване на всички международни права е Световната здравна организация, която е открито спонсорирана от световното правителство и фармацевтичните гиганти и отдавна е загрижена не за здравето на населението на Земята, а за печалбите и други приоритети на неговите спонсори и собственици.

Всичко казано по-горе е ярък пример за това как бързо, с помощта на подкупи и изнудване, в които представителите на дълбоката държава са толкова успешни, най-добрите намерения на човечеството, които изначално носят хуманен характер, могат да бъдат изкривени до неузнаваемост.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори!

https://bgprevedi.com/the-international-organizations-43690-2/

Предишна статия

Център за обединение на човечеството

Следваща статия

ПЛЪХОВЕ с ВЛАСТ

Други интересни

Вашият коментар