Ивермектин лекува рак дори в късен стадий

Автор: Няма коментари Сподели:

Онколог: Ивермектин лекува рак дори в късен стадий

Ивермектинът е отдавна известно лекарство с много широк спектър на действие. Може да се използва в антипаразитни, антивирусни и антиканцерогенни роли. Тъй като патентите са изтекли и може да се произвежда много евтино, през последните четири години фармацевтичната индустрия поведе срещу него огромна PR кампания, контрирайки твърденията за необходимостта от ваксинационна кампания. Подобно е и в онкологията; фармацевтичните продукти правят огромни печалби от лекарства за рак.
Както беше съобщено наскоро, проучване показва, че антипаразитното лекарство ивермектин може също да лекува рак на белия дроб.

По-конкретно, изследователите установиха, че ивермектинът убива раковите клетки на белия дроб както in vitro (Петриеви панички), така и in vivo (мишки). И работи по няколко начина. Според изследователите ивермектинът потиска рака на белите дробове по поне три различни начина, а именно чрез предотвратяване на растежа, насърчаване на смъртта („апоптоза“) на раковите клетки и разграждането на увредените клетки („автофагия“).

Има и клинични доказателства за ефективността на ивермектин. Онкологът д-р. Катлийн Руди разкри, че чудодейният лек е спасил живота на неизлечимо болни пациенти. Руди каза, че лекарството е изпробвано на трима пациенти, които са изчерпали всички други лечения за рак. Тя съобщи, че след прием на ивермектин, пациентите са станали от смъртното си легло и са напълно без рак за по-малко от година.

д-р Kathleen Ruddy е видяла драматично възстановяване при няколко пациенти с рак в терминален стадий след прием на ивермектин.

https://tkp.at/2024/05/16/onkologin-ivermectin-heilt-krebs-sogar-im-spaetstadium/

Предишна статия

L’accord de l’OMS sur les pandémies n’est plus d’actualité – pour l’instant

Следваща статия

Alluminio, bario e stronzio nelle ultime analisi istituzionali

Други интересни