Фулфорд: Групата Октагон и Г7 апелират за мир, но все още е възможна много неприятна изненада

Автор: Няма коментари Сподели:

Поредица от публични и частни срещи миналата седмица потвърдиха, че базираната в Швейцария група Октагон и техният филиал Г7 търсят мир. Това е по линията – както беше съобщено по-рано тук – на световен съвет от седем региона и бъдеща организация за планиране, която да поеме функциите на ООН, BIS, Световната банка, МВФ и т.н.

Въпреки това, преди това да се случи, все още съществува риск от някои много неприятни сатанински изненади, съгласни са множество източници на агенцията.

Например, организацията Black Sun казва, че ще продължат да увеличават хаоса и да заплашват с тотална термо-ядрена война, освен ако не бъде обявена световна федерация. Ето защо руските ядрени подводници, военни кораби и ракети са разположени в Куба, Венецуела и Мексико, казват те.

„Мнозинството от руснаците искат да обуздаят САЩ, като повторят кубинската ракетна криза“, потвърждава източник от руската ФСБ.

В същото време генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че страните членки са започнали консултации относно необходимостта от поставяне на ядрените оръжия в бойна готовност.

[tass] (НАТО провежда консултации за поставяне на ядрените оръжия в бойна готовност – шефът)

В допълнение към продължаващата заплаха от ядрена война, лятното слънцестоене ще се състои в петък тази седмица. Поклонниците на Сатаната винаги организират някакво масивно огнено жертвоприношение или холокост в чест на Сатаната на или около тази дата 21 юни. Не само това, месианските фанатици в Израел обещаха да принесат в жертва червена юница преди 22 юни, за да започнат процеса на изграждане на третия храм. Тъй като тези фанатици искат да провокират „бог“ да се появи. Източници на Мосад казват, че се готви някаква много неприятна изненада, но казват, че не знаят подробностите.

Въпреки това в знак, че няма да се случи добро, правителството на Дания моли гражданите да се подготвят за нападение или друга потенциална криза, като натрупат запаси от вода, храна и лекарства и държат йодни таблетки в домовете си.

[bloomberg] (Датчаните са помолени да запазят запаси, хапчета йод, за да се подготвят за кризи)

Източници от Тайните космически сили от своя страна казват, че операция „Син лъч“ е започнала с холограмна проекция на Исус Христос

[youtube] (Исус се появява в небето)

Ще има още подобни изяви, кулминиращи с „посещение на извънземни преди 15 август. Хиляди ще видят корабите в района на Средния Запад на Щатите. СМИ не може да покрие това… Снимките и видеоклиповете ще бъдат из целия интернет и това ще стане вирусно“, казват те. Ще видим, дръжте очите си насочени към небето.

Междувременно, ако погледнете мирните предложения, направени от руския президент Владимир Путин и групата Октагон в Швейцария миналата седмица, можете да видите очертанията на мира в Украйна. Мирът в Украйна ще означава край на тайната война за планетата Земя, която бушува от десетилетия.

Предложението на Путин призовава Украйна да изтегли всичките си сили на запад от река Днепър и да отстъпи регионите на изток от него на Русия. Той също така иска Украйна да бъде неутрална и без ядрено оръжие и всички санкции срещу Русия да бъдат отменени. Русия също предложи нова рамка за сигурност за Евразия, която ще включва НАТО.

[tass] (Четири условия за преговори с Киев: какво каза Путин в МВнР)

Междувременно групата Октагон и техните 78 държави-клиенти току-що завършиха голяма мирна конференция за Украйна в Швейцария. Ако погледнете техния манифест, той основно поиска контрол над Запорожската атомна електроцентрала и достъп до черноморските пристанища за износ. С други думи, те ще се предадат, но искат светлините да бъдат пуснати отново и достъп до порта.

Тези предложения показват, че и двете групи се съгласяват с тайно споразумение, постигнато преди месеци между Петте очи (Англия, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия) и Русия. Според това споразумение Русия поема отговорността за европейската сигурност. Освен това Одеса ще бъде превърната в свободно пристанище, за да позволи на Украйна да изнася и внася през Черно море.

Миналата седмица имаше свързана обратна комуникация между MI6 и руската ФСБ относно ситуацията в Украйна. В резултат на тези разговори специалните сили на Петте очи бяха изпратени в Украйна, за да затворят институциите за принудително отглеждане на хора, принудително отстраняване на органи, трафик на оръжия, наркотици и деца, както и други престъпни дейности на Киев.

Войските бяха разположени в отговор на следната информация, изпратена от ФСБ:

В Украйна има фабрики за бебета и украинките са принудени да раждат деца, за да ги дадат на швейцарска биотехнологична компания. Пример е клиниката BiotexCom в Киев, където дете може да се купи за 43 хиляди долара. Това е един от 20-те подобни обекта в Киев. Някои жени са принудени да раждат три бебета едно след друго.

Във връзката по-долу можете да видите бебета, които се предлагат на ЛГБТ и др. хора и всички останали, без въпроси.

По-големите деца също се вземат от сиропиталищата и от улицата и се продават средно за 150 000 долара. Тъй като повече от 700 000 украински деца са изчезнали от началото на войната, ако всички са били продадени, това означава, че бандитите в Украйна са спечелили 105 милиарда долара от продажбата им.

Руснаците изчисляват, че престъпният режим също печели 2 милиарда долара годишно от продажбата на органи. Владимир Зеленски подписа закон, според който органи могат да бъдат изваждани без съгласие.

„Органите се извличат не само от мъртви украински войници, но и от тези, които все още са живи, за да бъдат продадени на черния пазар“, казва източник от ФСБ.

Тук можете да видите как украинските мъже са издърпвани от улицата за тази цел.

[Video] (Доколко добре върви набирането в Украйна)

ФСБ добавя, че всички пари, изпратени от водения от Рокфелер режим на Байдън в Украйна, се перат от Зеленски и се изпращат в частните банкови сметки на Байдън, неговия син и други.

Ето някои заглавия в подкрепа на твърденията им:

„Основателят на украински сайт за хардкор детска порнография се призна за виновен“

„Украинските деца се отвеждат в чужбина в сиропиталища и се продават на британски граждани.“

„Вътре в борбата с трафика на хора в „Сладкарница“ на границата с Украйна“

„Британски педофили пътуват до Полша, за да предоставят „хуманитарна помощ“ на украинските бежанци“

Като напомняне, можете да видите Педо Джо в действие във видеото по-долу. Споделете това с всички, които познавате, за да можем да осъдим тези педофили.

[Video] (Педо Джо Байдън хванат на камерата)

Също така не забравяйте, че всеки така наречен западен лидер, който изпраща трудно спечелени данъчни долари в Украйна, финансира тази сатанинска педофилска мафия и мястото му е в затвора.

Сенаторът-подстрекател към войната Линдзи Греъм разкрива друга причина, поради която Украйна трябва да се бие до последния украинец; така че хазарската мафия да може да открадне

„$10-12 трилиона в критични минерални ресурси.“

Както виждате, това няма нищо общо с „борбата за демокрация“.

[Video] (Войнолюбивият сенатор Лндзи Греъм разкрива истинската причина за Украйна)

В момента Украйна „не може да съществува без огромни външни заеми. Това всъщност е банкрутирала страна, черна дупка за западната икономика, това е концентрационен лагер за украинския народ, където всички искат да избягат, с изключение на бандата, която царува престъпно“, казва украинският опозиционер Виктор Медведчук.

Руснаците също настояват за денацификация не само на Украйна, но и на колективния Запад. Като доказателство за тази инфекция, френският журналист Тиери Мейсан отбелязва,

че събитието в памет на Деня D във Франция, където „Байдън“ уринира публично, е било позор. Не бяха поканени истинските победители във Втората световна война, руснаците, които загубиха над 27 милиона души, но бяха поканени представители на украинските нацистки групировки, избили над 1,6 милиона евреи, славяни, цигани и др.

Така или иначе, фалшивото шоу на Байдън и прането на украински нацистки пари скоро ще приключат. Тези два видеоклипа показват, че всеки, който играе ролята на Байдън, е или напълно грохнал, или се държи по този начин умишлено.

[Video] (Джо Байдън заспива пред публиката)

[Video] (Прецакай Джо Байдън)

Освен това Американската Корпорация вече е категорично фалирала. Ето снимка на сградата на Министерството на финансите, направена миналата седмица. Заградена е с дъски и е оградена. Къде изчезнаха служителите?

[Figura] (Министерството на финансите)

Тук, в Япония, фалшивият американски посланик Рам Емануел, който има награда за убийството на 500 000 японски граждани, моли японското робско правителство да предаде техните ракети Patriot, за да може да ги продаде на черния пазар, за да финансира своето фалшиво правителство.

Подобна просия има и в други столици, контролирани от Запада, потвърждават множество източници.

В друг отчаян опит да остане в бизнеса, веднага след като Саудитска Арабия отмени петродолара, фалшивата администрация на Байдън обяви, че дава на Украйна (т.е. на себе си) 50 милиарда долара. Проблемът е, че за да направят това, те обещаха да използват руски пари, които не им принадлежат, като обезпечение за заем от европейци. Европейците казаха не.

„Предложението на Вашингтон е: „Ние (САЩ) поемаме заема, Европа поема целия риск, вие (Европа) плащате лихвите, а ние (САЩ) използваме парите за американско-украинския фонд“, каза един висш европейски дипломат. „Може да сме глупави, но не сме чак толкова.“

Предстоящият фалит на американска корпорация беше темата на среща на високопоставени банкери, председателствана от агент на Ротшилд, представящ се за папа Франциск миналата седмица. На тази среща те се съгласиха, че настоящата международна финансова архитектура на ООН, МВФ, Световната банка и т.н. не функционира. Те се съгласиха да създадат бъдеща организация за планиране, която да поеме функционалните части на следвоенната система. Те също се съгласиха, че „дълговата криза може да е отвъд съществуващите решения“. Поради тази причина те призоваха за юбилей на глобалния дълг през 2025 г. Това беше съобщено в хартиената версия на New York Times, но не и в интернета (поне що се отнася до Google).

Това, което наистина означава, е, че колективният Запад е банкрутирал, загубил е способността да краде ресурси от света и следователно моли за опрощаване на дълговете.

Източници от Азиатското тайно общество казват, че нямат доверие на Запада и ще изчакат и ще видят, преди да решат какво да правят. Това е истинската причина, поради която П3-масоните заплашват с тотална ядрена война:

„Или ни финансирайте, или ще взривим света.“

Западните бели шапки от своя страна са съгласни, че не трябва да има опрощаване на дългове към Запада – или към останалия свят – докато извършителите не бъдат отстранени от власт. Този процес сега е в разгара си.

Наши източници от ЦРУ казват, че Барак Обама вече е отведен в Гуантанамо и вече не контролира шоуто на Байдън. Джон Десуза, бивш специален агент на ФБР с 25-годишен опит, обяснява защо Обама е арестуван във видеото по-долу.

Отстраняването на Обама беше причината Законът за разрешение за национална отбрана (NDAA) от 2025 г. да сложи край на политиките за многообразие, равнопоставеност и включване (DEI), да спре да плаща за операции за смяна на пола и хормонални лечения и да спре ненаучните политики за „промяна на климата“.

Законът включва и поправка, която автоматично регистрира всички мъже в САЩ на възраст между 18 и 26 години за евентуална военна служба. Това се прави в подкрепа на заплахата на П3 да започне Трета световна война, ако не бъде обявена световна федерация, обясняват източници от ЦРУ.

Също така отбелязваме, че осъждането на Хънтър Байдън е малка стъпка. Той обаче трябва да бъде признат за виновен в изнасилване на деца и т.н., а не само в обвинението за оръжие.

Също така отбелязваме, че окръжните прокурори на Луизиана са подали искания за прехвърляне на наказателни дела, включително убийството на д-р Антъни, д-р Фаучи и други служители на общественото здравеопазване. (*** преводът е едно към гьотере, ще уточним после от англ копие)

[Figura] (Луизиана търси справедливост срещу медицинските организации на д-р Фаучи)

Във видеото по-долу можете да видите как аватарът на Фаучи е арестуван, докато му се пуска аудио на Фаучи по време на изслушването му. Той не може да намери изход от това

[Video] (Разкрито аудио на Фаучи)

Публичните атаки срещу Фаучи (или неговия аватар от ЦРУ) са част от продължаващата война срещу фармацевтичната мафия.

Престъпниците продължават да работят. Според източници от Пентагона видеото по-долу показва как Бил Гейтс освобождава рояк от своите адски генетично модифицирани комари във Флорида.

[Video] (ГМО-комарите на Бил Гейтс пуснати във Флорида)

Междувременно Европейският съюз ще подпише договор за доставка на повече от 40 милиона дози ваксина срещу птичи грип на 15 държави.

Оказва се, че тези престъпления, свързани с ваксини, се случват отдавна. Видеото по-долу описва работата на мафията на ваксините през 1885 г.; всичко опира до пари

Ционистите от ХМ убиват човечеството със своето „лекарство“ от много дълго време, отбелязва лекарят от Пентагона.

[Video] (Ваксиниране, ваксиниране, тук има пари)

Както показва следващото видео, корпоративната атака срещу човечеството е толкова тежка, че вече са открити 287 токсични химикала в кръвта на средностатистическото дете.

[Video] (Химикали)

Това е възможно, защото фармацевтичните компании плащат на FDA, за да одобри техните продукти, според проучване на Project Veritas.

[Video] (Фармацевтичните компании плащат на FDA да одобри техните продукти)

Като пример за токсични ваксини, за които FDA беше подкупена да ги одобри, можете да гледате по-долу тихото убийство на целево ваксиниран (наночипиран) човек, използвайки 5G-честоти с фокусирани енергийни лъчи, които причиняват сърдечна недостатъчност (червеният лъч светлина се добавя за драматизация, тъй като този енергиен лъч не се вижда с просто око).

[Video] (Безопасно и ефективно безшумно убийство на определен наночипиоран с 5Г)

Те също така използват тази технология за убиване на добитък.

„Чрез микроскопско изследване открихме нанографенови структури във ваксини за говеда. Това вероятно е причината за внезапната и масова смърт на голям брой добитък по света“, казва Рикардо Делгадо от Ла Кинта Колумна.

[Video] (Рикардо Делгадо от Ла Кинта Колумна)

След това гледайте как всички правителствени служители, които пробутаха тези ваксини на своите хора, ги наричат ​​“безопасни и ефективни“.

[Video] (Канадските ваксини за ковида са безопасни и ефективни)

Сега политическите престъпници, които принудиха всички да получат ваксината срещу COVID, се опитват да кажат:

„Никой не е принуждавал никого да получи ваксината срещу COVID“.

[Video] (Никой не е накарал никого да вземе ваксината за ковид)

Както казва патологът д-р Райън Коул:

„Виждаме увеличение на смъртността от всякакви причини в световен мащаб след въвеждането на тези генетични инжекции, които никога не са били ваксини.“

[Video] (Д-р Райън Коул за скоростния рак)

След това вижте как „дезинформацията“ на д-р Рашид Бутар се оказа точна. Той беше един от първите лекари, които нарекоха фалшификатите и „неваксинациите“ измама. Той каза на Дрю Грифин от CNN, че ваксината, която Дрю е получил, е бомба със закъснител. Той беше прав: Дрю Грифин от CNN почина от „рак“ на 17 декември 2022 г.

[Video] (Дежавю с д-р Рашид Бутар), (Дежавю – Чувство за вече били в тази ситуация)

Както можете да си представите, хората са много ядосани от това. В следващото видео д-р Роджър Ходкинсън казва:

„Сега не е моментът да казвате „съжалявам“ – време е да пратим тези копелета в затвора.“

[Video] (Канадският д-р Роджър Ходкинсън)

Индия може да стане първата страна, която осъжда „експерти“ за съвети срещу употребата на ивермектин срещу CV-19. Адвокатската колегия на Индия заведе дело срещу главния учен на СЗО Сумия Сваминатан. Може да получи смъртна присъда.

Смяната на властта на Запад означава, че подобни процеси ще се появят и в други страни.

Тази промяна във властта беше доказана от публикуването на видеото по-долу, на което Нанси Пелоси поема вината за събитията от 6 януари във Вашингтон.

[Video] (Нанси Пелоси пое отговорността за 6-януари)

Допълнителни кадри от 6-януари показват как полицията на Капитолия поставя белезници на протестиращ, след което го отвежда в странична стая, където свалят белезниците му и го бият с юмруци.

Имаме и някой, който се преструва на опозорения актьор Кевин Спейси (изглежда напълно различен от оригинала), кажете на Пиърс Морган, че той и членовете на Фондация Клинтън са летели в самолетите на Джефри Епщайн с „млади момичета“.

[Video] (Аватарът на Пиърс Морган – Кевин Спейси)

В Канада депутатите, посочени в секретна версия на доклад за националната сигурност относно чуждестранна намеса, са предатели на Канада, каза лидерът на НДП Джагмит Сингх на сензационна пресконференция, на която той също така обвини премиера, че позволява на враждебни държави да се намесват във вътрешните работи на страната. Те наистина са предатели на страната“.

Лидерът на НДП разкритикува премиера Джъстин Трюдо за бездействие, въпреки че има таен доклад от март. И обвини лидера на консерваторите Пиер Пойлевре, че си е затворил очите и е отказал да прочете доклада.

Самата канадска медийна върхушка е компрометирана, поради което те не споменават, че младите лидери на Давос като Кристия Фрийланд и Джъстин Каструдо са били платени от хора като Клаус Шваб и Алекс Сорос. Разузнаването обаче е наясно.

[Video] (Друг фалшив Трюдо говори глупости)

Междувременно в Англия Реформаторската партия на Найджъл Фараж има 19% подкрепа от избирателите, в сравнение с 18% за консерваторите и 37% за Лейбъристката партия. Фараж, който подкрепя криминалното разследване на иРНК-ваксините, може да дойде на власт, защото предлага съюз с консерваторите. Междувременно лидерът на Лейбъристката партия Кийр Стармър се очаква скоро да бъде отстранен от поста заради участието му в сатанинската жертва на Мадлин Макан, твърдят източници от MI6.

Говорейки за сатанинските жертвоприношения, Кейт Мидълтън, Чарлз и семейството направиха „първата си публична изява след Коледа“ заедно.

Снимките, които Великобритания умираше да види:

Кадър по кадър: зашеметяващи изображения на Кейт, докато се завръща към обществения живот и продължава смелата си битка с рака.

„Това не са истинските Кейт Мидълтън или Чарлз, те са аватари или двойници. Обърнете внимание на термина „кадър по кадър“… той е 100% CGI (компютърна графика) и ИИ. Вижте фона“, коментира източник от Пентагона.

[Video] (Кейт и крал Чарлс правят публично представяне, CGI, ИИ)

За сравнение те изпратиха генерирано от ИИ видео на Кейт Мидълтън.

[Video] (Тя си замина, довиждане, Кейт)

MI6 няма да коментира, но знаем, че ще започне голяма чистка в британското кралско семейство, ако се окаже, че Кейт Мидълтън наистина е била принесена в жертва на Сатаната.

Масова чистка на престъпниците, отговорни за убийството на 500 000 души с ваксината, вече е в ход в Япония, според японски десни източници, близки до императора. Въпреки това, тъй като толкова много държавни служители взимаха подкупи за ваксини, арестът на всички замесени щеше да доведе до крах на правителството. Поради тази причина операцията се извършва на етапи, казаха източниците.

В Германия също има въстание. Германците отказват да купуват по-скъпите газ и петрол на Рокфелер и вместо това са се съгласили на споразумение за граница на Днепър с Русия, твърдят германски източници. За това настояваше немското бизнес-лоби.

В своята вирусна реч Теодор Ваймер, главен изпълнителен директор на Франкфуртската фондова борса и др., казва:

„Имах 18-та среща с нашия вицеканцлер и министър на икономиката Робърт Хабек и мога да ви кажа, че това е истинска катастрофа… нашата репутация“, светът никога не е бил толкова зле, колкото е сега.”

Ваймър също така отбелязва, че фондовите пазари по света вече не работят според фундаментите, а вместо това работят върху спекулации, инерция и други фактори.

Той също така критикува хаотичните имиграционни политики, които позволиха на милиони мъже на военна възраст, много от които престъпници, да влязат в страната.

Използвайки Съединените щати като пример, доклад от 25 страници на Бюрото по правосъдна статистика показва, че негражданите представляват 64 процента от арестите за федерални престъпления през 2018 г.

Сега нелегалните имигранти се регистрират за гласуване и се наемат като полицаи. Това е резултатът от воденото от Обама шоу на Байдън.

[Video] (Доказателство че нелегални мигранти се регистрират да гласуват)

В знак на това колко оруелски са станали САЩ, ФБР току-що обяви, че престъпността е спаднала рязко през първото тримесечие на 2024 г. Причината е, че 40% от полицаите са спрели да докладват за престъпления на ФБР, защото не им вярват.

ФБР е широко разглеждано като клон на хазарската мафия в САЩ. Според източници на Мосад снимката по-долу на ритуала на момчето-булка е нещо, което те крият.

„Ритуалът се записва и се изпълнява на открито.

Членът, който е вероятно да бъде човек с висок статус в живота, ще живее в страх, че неговото семейство и обществеността ще разберат, ако се опита да напусне култа или откаже да изпълнява каквито и да е задачи, възложени му в бъдеще. Всеки един от политиците е минал през много ритуали и трябва да изпълнява повече, когато го помолят. Това са героите, които вземат решения в живота ни. И както можете да видите, те причиняват нищо по-малко от хаос и страдание“, казват те.

[Figura] (Ритуал за момче-невеста)

Хаосът и страданието, които те причиняват в Газа, може скоро да свършат. Израелската армия обяви „пауза“ във военните операции в ивицата Газа, за да осигури доставката на храна за палестинците. Това решение беше взето от самите военни, независимо от Нетаняху или други израелски политически лидери.

Това е голям разрив в структурата на властта на контролирания от ционистите Израел, което означава, че де факто е извършен военен преврат.

Предполага се, че израелските военни са изгонили Бенямин Сатаняху и неговите колеги-военнопрестъпници от Хамас, защото Израел е на ръба на изчезването.

Йеменските хуси нападнаха 145 кораба, свързани с Израел, САЩ и Обединеното кралство, като отмъщение за израелския геноцид в ивицата Газа. Те затвориха 90% от контейнерния трафик в Червено море.

Брайън Кларк, бивш подводничар от ВМС и старши сътрудник в института Хъдсън, каза пред АП:

„Това е най-дългата битка, която американският флот е виждал след Втората световна война“.

Сухопътните граници на Израел също са де факто затворени. Да се ​​надяваме, че Сатаняху скоро ще бъде изправен пред публичен процес за военни престъпления.

Тази новина идва, когато милиони мюсюлмански поклонници от цял ​​свят започват годишното поклонение Хадж в свещения град Мека в Саудитска Арабия.

„Поклонението включва значително физическо натоварване, тъй като поклонниците трябва да изминават средно от пет до 15 километра на ден, за да извършват ритуали на различни места. Тества търпението и е предизвикателство на духовно, емоционално и физическо ниво. Често е необходима адекватна подготовка, тъй като за мнозина това е уникално преживяване, което се случва веднъж в живота.“

Както е отбелязано в по-горе, Израел и корпоративното правителство на САЩ е малко вероятно да оцелеят в сегашното си състояние.

Друга държава, която скоро може да изчезне, е Южна Корея. Северна Корея достави на Русия 10 хиляди контейнера с 5 милиона артилерийски снаряда…

Съобщава се, че в замяна на боеприпасите Русия е предоставила на Северна Корея технология, която ще й помогне да разположи шпионски сателити, както и танкове и самолети.

Армията на Северна Корея строи пътища и стени в демилитаризираната зона, която я отделя от юга, съобщи в събота агенция Йонхап.

Нашите севернокорейски източници казват, че се готвят да „освободят“ Южна Корея и знаят, че САЩ няма да използват ядрени оръжия, за да ги спрат. Това е така, защото те знаят, че Северна Корея и техните руски съюзници ще унищожат много големи американски градове в отговор на всяка ядрена атака на САЩ срещу Северна Корея. „Освобождението“ на Южна Корея обаче вероятно ще дойде под формата на мирно обединение, казват източници от азиатското тайно общество.

И накрая, тази седмица има няколко интересни неща.

Първият показва, че вашата Tesla или друга електрическа кола не се грижи добре за околната среда. Не бъдете идиоти, който се поддават на тези глупости.

[Video] (Вашата Тесла или друг електрически автомобил не правят добро за екологията)

Освен това, белите шапки работят в дигиталния свят, днес за първи път откакто си спомням папката ми с нежелана поща (спам) беше напълно празна, не пристигна нито едно ново нежелано съобщение.

Може би все пак има надежда за нас. Първо обаче нека да видим какво носи лятното слънцестоене.

https://bgprevedi.com/octagon-group-g7-sue-for-peace-but-very-nasty-surprise-still-possible-43597-2/

Предишна статия

КИРО БРЕЙКА И ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ВИ ОЧАКВАТ В ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК НА 22 ЮНИ!

Следваща статия

Димитър Недков: Българската съдба не е в български ръце, загубихме всякакъв суверенитет

Други интересни