Как Служим ТАЙНО на Извънземните

Автор: Няма коментари Сподели:

На 14 ноември 2004 г., двама пилоти от USS Nimitz, командир Дейвид Фравор и офицер Алекс Дитрих, стават свидетели на загадъчен обект, движещ се с невероятна скорост край бреговете на Сан Диего. Ракетният крайцер USS Princeton също засича този странен обект, който се издига на височина от 24 км, пада в морето и отново се издига до 6 км за секунди. Фравор и Дитрих наблюдават хаотичния полет на обекта в продължение на поне 5 минути.

По-късно командир-лейтенант Чад Ъндърууд заснема движението на обекта с инфрачервена камера. Обектът е овален, около 12 метра дълъг, свети и извършва странни, хаотични движения. „Нямам представа какво видях,“ казва командир Фравор. „То няма шлейфове, крила или ротори и изпреварва нашите F-18.“ Въпреки многобройните свидетели и доказателства, случаят остава неразрешен и не е взет на сериозно. Правителството на САЩ потвърждава автентичността на видеото, но отрича съществуването на извънземни.

Луис Елизондо, бивш служител на Министерството на отбраната, разкрива информация за програмата за идентифициране на аерокосмически заплахи (УПИАЗ), която изучава НЛО. Какво всъщност са видели пилотите на USS Nimitz? Дали правителството знае повече, отколкото признава?

https://www.youtube.com/watch?v=F44HK-H8HEU

Предишна статия

Ивелин Михайлов в „ЕвроДикоФ“ – 14.06.2024 год.

Следваща статия

Енергийния цикъл на обновяване на Земята

Други интересни