Енергийния цикъл на обновяване на Земята

Автор: Няма коментари Сподели:

12.06.2024, канализирано

dve-realnosti-razrushennaya-ekonomika

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да говоря с вас за още един аспект на свещеното число дванадесет.

И това се проявява във факта, че дванадесетте години включват и енергийния цикъл на обновяване на Земята.

Цикличното развитие на всички живи същества е характерно за цялата Вселена, така че вашата планета не е изключение.

Но последните дванадесет години вече не са просто още един етап от енергийните промени на Земята, а нов крайъгълен камък в нейната еволюция.

Вашата планета се движи към това дълго време, преодолявайки един етап след друг, преживявайки възходи и падения в зависимост от събитията, които се случват на нея.

Така по време на разцвета на човечеството вибрациите й се повишават заедно с вибрациите на неговите обитатели, а по време на инквизицията, кървавите войни и революции вибрациите й падат под въздействието на енергиите на агресията, болката и страданието на хората.

Но сега настъпи уникален период от нейното развитие, тъй като въпреки хаоса, разногласията и военните конфликти, царящи в света, тя не само поддържа високи вибрации, но и уверено се движи в новото високовибрационно пространство.

Нейните фини тела вече са практически в Петото измерение.

Така е замислен този уникален в историята на Вселената експеримент: преминаването на цяла планета към по-високо ниво на нейното развитие за възможно най-кратко време, дори и по земните стандарти.

Нещо повече, такава възможност се дава на най-добрите й обитатели – тези, които са в състояние да повишат вибрациите си до нейното ниво и следователно ще могат да се преместят с нея в Петото измерение във физическите си тела.

А последните дванадесет години бяха решаващи за много хора.

Но ако по-рано обновяването на Земята ставаше чрез разрушителни природни бедствия и гибел на цели цивилизации, както се случи с Хиперборея, Лемурия и Атлантида, сега подобни катаклизми имат щадящ – пречистващ – характер.

По този начин на хората се дава възможност да осъзнаят своята отговорност към Земята и, свързвайки се духовно и енергийно с нея, да направят съвместен безпрецедентен в историята на човечеството еволюционен „скок“ в новата ера на Петото измерение.

Разбира се, не всеки ще може да се издигне със съзнанието си до това ниво, но все пак такава възможност се дава на всеки човек на Земята, независимо от възрастта на неговата Душа.

https://bgprevedi.com/energy-cycle-of-earth-s-update-43587-2/

Предишна статия

Как Служим ТАЙНО на Извънземните

Следваща статия

Как глобалистите печелят от страха на хората?

Други интересни