Отец Абсолют: 12 години на преход

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да започна нова тема, която има за цел да ви помогне да преодолеете последния и най-стресиращ период преди окончателния преход на вашата планета в Петото измерение.

Както можете да видите, ситуацията на Земята – политическа, военна и икономическа – се нажежава все повече и повече всеки ден и ви се струва, че няма граници за това.

И това наистина е така, тъй като лудостта на управляващия елит навлезе в своя последен стадий, който вече няма граници.

Всички човешки закони и особено моралните вече са нарушени.

Лъжата, цинизмът и лицемерието, царящи на Земята, достигнаха критичната си точка.

И там, където моралът, нравствеността и духовността свършват, започва периодът на пълния крах.

Сега човечеството бързо се плъзга в бездната, което, за съжаление, напълно осъзнават само тези, които са запазили Божественото начало в себе си.

Преобладаващата сива маса от жителите на Земята се плашат само от факта, че могат да загубят обичайния си добре сит начин на живот.

Следователно те ще бъдат готови за всички условия, поставени пред тях от техните правителства, само за да запазят относителната стабилност на собствения си живот.

И съотношението на тази сива маса към съзнателните Божествени същества е приблизително деветдесет процента към десет.

Освен това от тези десет процента само малка част знае за прехода на Земята към Петото измерение и прави всичко, за да осъществи този Преход заедно с нея.

Давам ви тези цифри не за да ви плаша, а за да знаете истинското състояние на нещата на Земята и да не си създавате илюзии за масовия преход на жителите на вашата планета в Петото измерение.

Изминаха дванадесет години от 2012 г., когато започна активната фаза на трансформацията на Земята и новите високовибрационни енергии започнаха да изпълват вашата планета.

Както вече знаете, това число носи свещено значение.

И ето в какво то се състои.

Човек се нуждае от най-малко дванадесет години, за да може съзнанието му да премине към нов етап на еволюционно развитие, или, с други думи, за да може натрупаният опит и теоретични знания най-сетне да бъдат превърнати в конкретни дела.

Опитайте се да си спомните какво се случи с вас през 2012 г. – на какво ниво на вашето духовно развитие сте били тогава и го сравнете с това, където сте сега: колко са се променили вашият мироглед и енергийни способности, вашите желания и нужди, социален кръг и интереси.

И нека това бъде първата стъпка към разбирането на вътрешните и външните трансформации, които са ви се случили през последните дванадесет години.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори…

Прието от Марта на 31 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/12-years-of-transition-43577-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Въображаемия «елит»

Следваща статия

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Други интересни