Отец Абсолют: Въображаемия «елит»

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще продължим разговора за това какви са законите в съвременния свят.

Законодателната сфера от вашия живот не е останала настрани от бурните събития, които сега се случват на Земята, и претърпява дълбоки промени.

И това се обяснява с факта, че марионетките на дълбинната държава на власт имат нужда от законодателна рамка, за да реализират плановете на своите „господари“.

Следователно се използват всякакви средства, за да се гарантира, че законите, от които се нуждаят, са приети от законодателните събрания на техните страни.

И основният „инструмент“ за това е лобирането на депутати от висшите законодателни органи.

Използва се всичко: подкупи, изнудване, сплашване, обещания за високи постове – главното е депутатите да гласуват законите, от които се нуждаят глобалистите.

Така вече няма нужда да прибягват до скрити правни трикове.

Сега всичко се прави съвсем открито с надеждата хората, занимаващи се с ежедневните си дела, да не следят какво се случва в държавните органи на техните страни.

В резултат на това властите в много страни по света вече са толкова откъснати от хората, че живеят собствен живот – добре нахранени и проспериращи, без да имат представа какво се случва с тези, които са ги делегирали на тази власт.

Именно това беше основната цел на глобалистите: да откъснат напълно управляващия елит, включително високопоставените служители, от народа.

Жестока шега им изигра този въображаем „елитизъм“, към който започнаха да се причисляват.

Самите те не забелязаха как се оказаха напълно зависими от своите покровители – тези, които им осигуриха толкова добро сито съществуване, и сега повече от всичко друго се страхуват да не загубят топлите си места и „красивия“ живот, към който вече са толкова свикнали.

И сега, когато събитията на Земята в много отношения започват да се развиват вече не според плановете на глобалистите, този изкуствено създаден „елит“ се оказа между два огъня.

От една страна, това са недоволните от работата си граждани на своите държави, а от друга – техните „доброжелатели“, от които се страхуват много повече от народа, тъй като почти всеки от тях има свой „скелет в килера“, с които могат да бъдат изнудвани.

Така сега на Земята има уникална ситуация, при която правителството е не само напълно отделено от хората, но и не е свободно в действията си, тъй като е принудено да изпълнява не волята на хората, а ясните заповеди и инструкции на своите покровители.

https://bgprevedi.com/отец-абсолют-въображаемия-елит/

Предишна статия

Как глобалистите печелят от страха на хората?

Следваща статия

Отец Абсолют: 12 години на преход

Други интересни