Психическата и физическата чистоти са това, което трябва да стане ваше мото за следващите години

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за приоритетите в живота ви в този напрегнат период.

Виждам, че много от вас вече се отказват, не само заради проточилия се Преход, но и заради усещането за безнадеждност, когато ви се струва, че глобалистите са на път да постигнат целите си и човечеството ще бъде напълно зависимо от тях.

Повярвайте ми, мили мои, това не е така.

Фактът, че те толкова бързат да реализират първоначалната си дългосрочна програма, показва точно обратното: че не всичко се получава така, както им се иска.

И за да излезете от апатията и унинието, които понякога ви обхващат, предлагам ви да поставите следните приоритети в живота си.

Първо. Намерете нещо, което да правите за себе си, което ви харесва и в което можете да се потопите, вместо да затъвате в текущите събития и тяхното обсъждане.

Разбира се, трябва да сте наясно какво се случва сега във вашите страни и на планетата като цяло, за да имате представа за общите тенденции и посоки на световните събития, но съсредоточете основното си внимание върху състоянието на душата си.

Ако не намерите такова, тогава просто слушайте любимата си музика, четете книги, прекарвайте възможно най-много време сред природата, напълно се разтваряйте в нея и не мислете за нищо друго.

Това откъсване от реалностите на съвременния свят ще ви помогне да преживеете този труден преходен период с най-малко морални загуби, което ще ви донесе спокойствие и ще поддържа високи вибрациите ви.

Второ. От многото медитации и практики, които ви бяха дадени през годините, изберете тези, които ви идват най-лесно и които ви носят радост и удовлетворение.

Това могат да бъдат медитации, насочени към индивидуално духовно развитие и трансформация на вашето физическо тяло или отнасящи се до цялото човечество.

Интуицията ви определено ще ви подскаже кои ще ви подхождат най-добре в момента.

И не се чувствайте виновни, ако това са само ваши лични медитации, защото вие много добре знаете, че собственото ви хармонично състояние само по себе си допринася за повишаване на вибрациите на колективното съзнание на човечеството, макар че това се случва несъзнателно и неусетно за вас.

И трето. При никакви обстоятелства не трябва да влизате в спорове или обяснения с хора, които са напълно потопени в тримерния свят, но ако имате достатъчно късмет да намерите съмишленици, тогава се опитайте да разширите този кръг колкото е възможно повече, което може да залегне в основата на създаването на комуни като прототипи на бъдещото общество на Земята в Петото измерение.

С други думи, защитете енергийното си пространство от чуждо налуване, но общуването с хора с подобни на вашите вибрации значително ще увеличи общата ви ефективност.

И последен съвет. Не пренебрегвайте физическото си тяло, защото сега повече от всякога то се нуждае от вашето внимание и грижи.

Превръщането му в кристално-светлинно е сложно и уникално преживяване за вас, тъй като досега това беше възможно само в невъплътеното състояние на хората.

Следете внимателно диетата си и пийте колкото се може повече чиста вода, която ще помогне на тялото ви да се адаптира по-лесно към новите високовибрационни енергии.

Психическата и физическата чистоти са това, което трябва да стане ваше мото за следващите години.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 30 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/useful-tips-43510-2/

Предишна статия

Без фермери няма храна. Ще ядеш ли буболечки?

Следваща статия

Съществува ли държавата Украйна?

Други интересни

Вашият коментар