Отец Абсолют: Самоунищожението на тримерната матрица

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

За да завършим разговора за тримерната матрица, искам да ви разкажа какво се случва с нея сега на финия план.

Тъй като Земята уверено се движи в енергийното пространство на Петото измерение и вече практически се е преместила там с фините си тела, това пряко засяга всичко, което се намира в околоземното пространство.

Високите вибрационни енергии по един или друг начин влияят на всички енергийни образувания на финия план на Земята.

Това се отнася за множество егрегори, възникнали през хилядолетната история на Земята, колективното съзнание на всички живи същества, живеещи на вашата планета, всички нейни астрални слоеве и, разбира се, тримерната матрица.

Но ако първите са естествени образувания, възникнали в резултат на генерираните от жителите на Земята енергии, които, концентрирайки се по сходството на вибрациите и мисловните форми, постепенно се превръщаха в егрегори, то тримерната матрица е изкуствено създадена енерго-информационна структура.

И все пак тя също така изпитва въздействието на новите високовибрационни енергии.

Това се обяснява с факта, че всички съдържащи се в нея енергии и мисловни форми носят вибрации от трето измерение, което означава, че вече не отговарят на новите критерии за съществуване на Земята и в заобикалящото я пространство.

В резултат на това през последните години започна процесът на самоунищожение на тримерната матрица, който Сивите вече не са в състояние да спрат.

Това до голяма степен обяснява факта, че дракорептилиите решиха да ускорят изпълнението на своите планове за поробване на човечеството чрез изкуствено създадена „пандемия“, всеобща ваксинация, чипизация, създаване на „умни“ градове, трансджендърни програми и много други, планирани в дългосрочна перспектива, за да направят всичко постепенно и незабележимо от хората.

Преходът на Земята към Петото измерение обърка всичките им карти, но в същото време позволи на хората да видят в истинската светлина тези, които управляват света и техните чудовищни ​​планове, водещи до унищожаването на човечеството.

Както виждате, мили мои, всичко има не само отрицателни, но и положителни страни.

И сега процесът на Възнесението на Земята вече е необратим, което добре се разбира от вашите поробители, които се опитват с всички сили да повлияят на съзнанието на хората на физическия план, тъй като влиянието им върху тримерната матрица отслабва все повече и повече всеки ден.

Но за да ускорите окончателното й изчезване от живота ви, призовавайте Енергията на Разпадането на Тримерната Матрица възможно най-често и я молете да освободи съзнанието на човечеството от всички тримерни енергии и програми, заложени в него.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 21 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/3d-matrix-s-self-destruction-43493-2/

Предишна статия

Съществува ли държавата Украйна?

Следваща статия

“СВОБОДА или СМЪРТ” – “Ако спечеля, печеля за цял народ — ако загубя, губя само себе си.”

Други интересни