Влиянието на тримерната матрица върху колективното съзнание на човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да ви разкрия още един аспект от влиянието на тримерната матрица върху хората.

Факт е, че тя засяга не само отделните хора, но и колективното съзнание на човечеството като цяло.

С други думи, тя обхваща както финия, така и физическия план едновременно.

А сега ще поговорим по-подробно за взаимодействието му с колективното съзнание на човечеството.

Както вече знаете, всяко колективно съзнание е вид егрегор, но тук има някои разлики.

Така например, ако религиозният егрегор носи догмите и постулатите на определена религия и концентрира в себе си енергията на хората, изповядващи тази религия, тогава колективното съзнание на човечеството има съвсем различен мащаб.

Той съдържа енергиите на хора от различни националности, традиции, религии, политически и социални течения – с една дума, цялото многообразие от човешки възгледи и вярвания.

И ако към това добавите уникалността на всеки отделен човек с неговия уникален емоционален „фон“ и оригиналността на неговото мислене, ще получите пълна картина на това от какво се състои колективното съзнание на човечеството.

И все пак тримерната матрица е в състояние да повлияе дори на него.

Това се случва чрез енергийно-информационни вълни с насочено действие, които, разтваряйки се в колективното съзнание на човечеството, след това въздействат върху жителите на Земята.

И тъй като всеки човек в една или друга степен е свързан с колективното съзнание на човечеството, той несъзнателно получава своя собствена „доза от облъчване“ от чужди за него енергии и мисловни форми.

Те, като невидими врагове, проникват в съзнанието му, все повече укрепвайки позициите си там.

И тъй като те съвпадат с това, което представителите на властта – светската и религиозната, медиите, филмовата индустрия, шоубизнесът и интернетът – постоянно внушават на хората под контрола на Дракорептилиите, всичко това постепенно се отлага в подсъзнанието на хората.

Това създава послушна сива маса, която е лесна за управление.

Излизането от този порочен кръг не е лесно.

И често тези, които успяват, се наричат ​​ренегати, черни овце, странни, неадекватни хора, тъй като „да бъдеш като всички останали“ отдавна е станало синоним на човешката почтеност.

Но с появата на „звездния посев” на Земята започна процес на масово „изселване” от влиянието на тримерната матрица и същевременно мощно „вливане” на чисти Божествени енергии в колективното съзнание на човечеството.

Тази конфронтация продължава от десетилетия, която дава плодове, макар и не толкова бързо, колкото им се иска на чистите човешки души.

Но сега този процес върви по-бързо, тъй като всички Сили на Светлината и вашето галактическо семейство се присъединиха към него.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори!

https://bgprevedi.com/the-influence-of-the-3-d-matrix-on-the-collective-consciousness-of-humanity-43468-2/

Предишна статия

Измислица или реалност?

Следваща статия

Доналд Тръмп и Алекс Сорос се бият до смърт, докато Американската Корпорация и Израел се разпадат

Други интересни