Доналд Тръмп и Алекс Сорос се бият до смърт, докато Американската Корпорация и Израел се разпадат

Автор: Няма коментари Сподели:

В нещо, което изглежда като битка до смърт за шезлонгите на потъващия Титаник, Доналд Тръмп и Алекс Сорос сега са в състояние на открита война един срещу друг. Добър залог е, че Сорос, неговият домашен роб Барак Обама, и цялата им фракция ще загубят войната. Това обаче няма да отмени факта, че Американската Корпорация дължи на своите хора 200 трилиона долара, а на останалия свят – 53,4 трилиона долара, и няма да може да продължи така както е сега. Междувременно Израел е на път да бъде превзет от Египет и Турция.

Във всеки случай, докато американската общественост беше разсеяна от тази битка, американската армия, руснаците, Британската империя и азиатските тайни общества се споразумяха на извънредни срещи на Билдерберг плюс американски/китайски военни миналия уикенд да започнат една бъдеща организация за планиране. Те също така се съгласиха, че американската корпорация ще бъде заменена от Съединени щати на Северна Америка.

Както и да е, нека да започнем с политическия театър на САЩ, защото той показва, че политическите борби между САЩ и Запада се насочват към някакъв вид кулминация. Източници от космическите сили на САЩ сега ни казват, че главнокомандващият Доналд Тръмп все още е във военната база Маунт (планината) Шайен. Те твърдят, че той е този, който контролира ядрения арсенал на САЩ. Това беше доказано от факта, че когато така нареченият министър на отбраната на САЩ Лойд Остин беше хоспитализиран с рак през януари, никой в ​​„администрацията на Байдън“ не знаеше за това. Ако „Байдън“ контролираше ядрения арсенал на САЩ, това би било невъзможно.

Във всеки случай източниците от космическите сили казват, че истинският Тръмп сега управлява два различни аватара на Тръмп.  Единият се намира в Мар-А-Лаго и води предизборната кампания срещу фалшивия Джо Байдън. Другият се намира в Ню Йорк и участва в цялата правна драма там (Ще бъдем благодарни, ако читателите в Ню Йорк и Флорида могат да разследват тези твърдения). Източникът също така твърди, че Байдън също е контролиран от белите шапки  и му е казано да действа умишлено по начина, по който го прави, за да помогне за събуждането на повече овцехора.

Според този източник, позволяването Тръмп да бъде осъден като престъпник за това, което би трябвало да е дребно престъпление – докато хората срещу него се измъкват с измъчване и убийство на деца – е част от психо-операцията за събуждане на все още спящата част от населението.

[Video] (Тръмп намерен за виновен за всичките 34 престъпления)

Разбира се, изглежда това има ефект на повишаване на популярността на Тръмп, и предизвиква огромен приток на дарения.

Драмата ще продължи. Алекс Сорос вече пое лявата пропагандна машина и се бори да отмъсти за екзекуцията на баща си Джордж Сорос от Доналд Тръмп. Той показа това, когато туитна на слугите си, че „демократите трябва да се отнасят към Тръмп като към осъден престъпник при всяка възможност. Повторението е ключът…” Това е директно от книгата на шефа на нацистката пропаганда Йозеф Гьобелс.

[x.com] (Алекс Сорос за Тръмп)

Алиансът на белите шапки отговори с порой от изтичане на информация за Джордж Сорос и злото, за което той е отговорен. Видеоклиповете по-долу ни казват следните неща:

През 1993 г. Сорос препоръча на НАТО да води война срещу Русия, използвайки населението на Източна Европа.

Сорос стои зад глобалната инвазия на нелегалните имигранти.

Илон Мъск казва, че Джордж Сорос „фундаментално мрази човечеството“ и че прави неща, които „разяждат структурата на цивилизацията“.

Джордж Сорос финансира революцията в Украйна и много други цветни революции.

Изтекли документи от неговата фондация „Отворено общество“ обясняват как той контролира изборите и чуждите правителства в Европа и другаде. Неговият план беше да разбие Европа с отворените си граници, както и да унищожи Европа и САЩ.

Сорос и неговите ръководители от хазарската мафия са тези, които плащат на всички чужденци на военна възраст да наводнят Европа и САЩ.

[Video] (Сорос би редуцирал риска от торби за тела (ковчези) за НАТО)

[Video] (Клейтън Морис относно защо Сорос мрази Виктор Орбан)

[Video] (Илон Мъск премерва Сорос)

[Video] (Как Сорос упражняваше влиянието си)

[Video] (Сорос установи фондацията през 1990)

[Video] (Президентът на Салвадор за Сорос)

[Video] (Интервю със Сорос)

Алиансът също публикува по-рано потулени имейли за Барак „Гръмовержец на Сатаната“ Обама, включително този:

„Младо момче на 5 години. То ще направи идеалния катамит (момче държано за хомосексуални нужди) за президента. Той ще пристигне от Румъния във вторник. Сигурен съм, че президентът ще бъде доволен.“

Имената, изброени в доклада, не са нищо друго освен кой кой е в американската политика и Холивуд:

Бил Клинтън

Хилари Клинтън

Тим Кейн

Елизабет Уорън

Джими Картър

Хари Рийд

Бен Афлек

Кори Букър

Ал Франкен

Нанси Пелоси

[amg-news] (Бомба на УикиЛийкс: Обама въртеше педофилска верига от Белия дом – изтеклия имейл!)

Разкриването на изтезанията и убийствата на деца е причината лидерите на ХМ буквално да се борят за живота си. Робърт де Ниро е такъв пример.

„Той е ужасно уплашен от това, което предстои за него и неговите приятели-педофили“, казва източник от ЦРУ.

Според Би Би Си Де Ниро е бил задържан и разпитан от френските власти през 1998 г., след като е бил открит в „малката черна книжка“ и в списък с клиенти на Жан-Пиер Буржоа, лидер на международна операция за трафик на хора/деца. Делото разкри бруталните методи, използвани за залавяне на млади жени, някои от които на 15 години. Де Ниро призна, че е блудствал с жените, с които Буржоа го е запознавал.

[Figura] (Де Ниро задържан в Париж за проституционна верига)

[Figura] (Де Ниро задържан, разпитван в Париж)

Ето защо преди два месеца той каза, че ако Тръмп спечели, той „ще дойде да ме търси“.

[Video] (Робърт де Ниро преди 2 месеца)

Сега той казва, че „правителството ще изчезне от земята“, ако Тръмп бъде преизбран за президент на САЩ.

[Video] (Де Ниро – правителството ще изчезне от земята)

https://bgprevedi.com/donald-trump-and-alex-soros-fight-to-the-death-as-us-corporation-and-israel-implode-43445-2/

Предишна статия

Влиянието на тримерната матрица върху колективното съзнание на човечеството

Следваща статия

Ще я има ли България?

Други интересни