Отец Абсолют: Как тримерната матрица бе създадена

Автор: Няма коментари Сподели:

Как тримерната матрица бе създадена

29.05.2024, канализирано

dve-realnosti-razrushennaya-ekonomika

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам отново да говоря с вас за тримерната матрица и да ви разкрия малко за историята на нейното създаване.

Това се случи преди много векове и причината за това е осъзнаването от Дракорептилиите, че Божественото начало в човека е твърде силно и самите те няма да могат да го потиснат напълно.

И тогава бе решено да се създаде някакъв допълнителен „инструмент“ за въздействие върху съзнанието на хората, който да „излъчва“ на Земята не само необходимите за това енергии, но и мисловни форми.

За целта бяха привлечени разработките на техногенни цивилизации, които сте свикнали да наричате Сивите.

Всъщност това понятие включва не една, а няколко цивилизации с подобни вибрации.

И този съюз между Дракорептилите и Сивите се оказва толкова силен, че продължава и до днес.

Тези цивилизации имат много общи неща, но основното е пълната липса на емпатия сред техните представители и фокусът им изключително върху материалната страна на живота.

В човешкото разбиране това са бездушни същества.

Тяхната сила е в това, че непрекъснато подобряват техническите си разработки и човечеството се е превърнало в огромен полигон за тях, и то в дългосрочен план.

Сивите с ентусиазъм се заеха със задачата, възложена им от Дракорептилиите: да създадат на финия план на Земята енергийно-информационна структура, способна да контролира съзнанието на хората.

Резултатът надмина всичките им очаквания, тъй като с появата на тримерната матрица Дракорептилиите вече можеха лесно да вкарат в главите на хората тези мисли, емоции и дори цели поведенчески програми, които им позволиха да насочат съзнанието на хората в посоката, от която се нуждаят.

Така постепенно в човешкото общество се въвеждат нови начини на живот и традиции, които вече не носят свобода и равенство, характерни за човечеството в зората на неговото съществуване, а ограничения от всякакъв вид.

Успоредно с това Дракорептилиите систематично въвеждат своите протежета във всички клонове на управлението на Земята – религиозни и светски, и особено във финансовите сфери на всички нива.

В резултат на това жителите на Земята се оказаха в капан, оплетени в „мрежите“ на извънземни програми отгоре и отдолу.

И сега това дългогодишно сътрудничество на Дракорептилиите с цивилизациите на Сивите доведе човечеството до ръба на изчезването, тъй като технологиите на Сивите са достигнали такива висоти през тези векове, че са способни да повлияят не само на съзнанието на хората, но също и на техните тела и дори на генома.

Това е, което сега можете да видите навсякъде.

Следователно унищожаването на тримерната матрица сега се превръща не само в приоритетна задача за вас, но и в средство за оцеляване.

Веднага след като тази матрица бъде унищожена, ще настъпи общо пробуждане на човечеството, тъй като източникът на влияние върху съзнанието на хората, който разрушава Божественото начало в чистите човешки души толкова много векове, ще изчезне.

И скорошната практика „Разкъсана мрежа“ може да ви помогне с това.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 19 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/how-was-the-3d-matrix-created-43441-2/

Предишна статия

Три хедж ФОНДА и АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ управляват света? /”Бях в банкерските среди на Канада и САЩ”/

Следваща статия

Въпреки че е малко вероятно тези садистични луди учени да могат да ни откъснат от Бог, те определено правят всичко възможно да ни убият

Други интересни