Въпреки че е малко вероятно тези садистични луди учени да могат да ни откъснат от Бог, те определено правят всичко възможно да ни убият

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Преди повече от сто години Рудолф Щайнер написа това.

„В бъдеще ще премахнем душата с лекарства. Под предлог за „здравословна гледна точка“ ще има ваксина, с която ще се лекува човешкото тяло… така че човешкото същество да не може да развие мисълта за съществуването на душа и Дух… Той би бил изключително умен, но той не би развил съвест и това е истинската цел на някои материалистични кръгове.“

Вирусно видео, за което се твърди, че е изтекла презентация от 2005 г. пред Министерството на отбраната на американския генетик Дийн Хамър, показва мъж, който инструктира стая от мъже за гена VMAT2, Божествения ген и как може да бъде потиснат с помощта на ваксини.

„Извинете, отляво тук имаме хора, които са религиозни фундаменталисти, религиозни фанатици. И това е експресията, RTPCR, PCR в реално време, експресията на гена VMAT2. Нашата хипотеза е, че това са фанатични хора, че имат свръхекспресия на гена VMAT2 и че като ги ваксинираме срещу това, ще елиминираме това поведение.
~ Дийн Хамер (фалшив)

През 2021 г. бившият водещ на НОВИНИ Райън Харпър заяви в San Francisco Chronicle, че е създал това видео като кратък филм. Но не предостави ясни доказателства в подкрепа на това твърдение. И ако това е измама, тогава изглежда, че е дезинформация, фалшива информация, умишлено разпространена, за да използва стратегически измами за постигане на политически, военни или търговски цели. Защото през 2009 г. Дийн Хамър изнесе лекции в Marlboro College по същата тема.

„Е, оказва се, че вече е идентифициран поне един ген, който участва в духовността. Това е един от многото различни играчи. Следващият слайд го показва. Това е нещо, наречено Везикуларен моноамин транспортер номер 2 (VMAT2).“
~ Дийн Хамер (Реал)

А през 2004 г. Хамер публикува книгата „Божественият ген: как вярата е вградена в нашите гени“, където той твърди, че вариация в гена VMAT2 диктува отвореността на човека към духовни преживявания и без нея не можем да почувстваме Бог.

Тази информация не само е точна, но изглежда, че е била разгърната и инсталирана. В скорошна статия на д-р Ариана Лав се показва, че тази технология съществува от години.

Генът VMAT2 е протеин, който пренася няколко жизненоважни невротрансмитера до синапсите в мозъка. Той основно контролира централната нервна система. Изтриването му, известно като нокаут, би намалило значително тези невротрансмитери, създавайки безкраен списък от хронични здравословни проблеми.

Изтриването на VMAT2 се осъществява с помощта на „SLC18A2 cDNA ORF клонинг“, където „cDNA“ е „Допълнителна ДНК“. Което се използва при клониране на хора и генетично модифициране на организъм. През 2013 г. съдиите от Върховния съд постановиха, че cDNA, добавена към целевите клетки в човешкия геном, прави възможно патентоването на лицето. И има патенти за използването на това за генетично редактиране на човешкия VMAT2 ген и за изтриването му. Това може лесно да се направи с помощта на проста технология CRISPR и дори се продава онлайн.

В проучване от 2020 г. върху мишки премахването на VMAT2-гена причинява шизофрения. В проучване от 2022 г. той причинява болестта на Паркинсон. В American Journal of Human Genetics, проучване за изтриването на VMAT2 предизвиква „Синдром на интелектуално увреждане“ при хората. Той причинява автоимунни заболявания, церебрална парализа, диабет тип 1 и няколко други заболявания. Поставяйки въпроса, както пита д-р Лав,

„От колко време фармацевтиката и правителството депопулират нашето човечество чрез нокаути на VMAT2?“

Изтриването на VMAT2 също причинява страх, психиатрични разстройства, сърдечна аритмия, рак и ускорено стареене. Въпреки че е малко вероятно тези садистични луди учени да могат да ни откъснат от Бог, те определено правят всичко възможно да ни убият.

https://bgprevedi.com/destroying-our-connection-to-god-43436-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Как тримерната матрица бе създадена

Следваща статия

Как задкулисието манипулира и обърква хората преди изборите?

Други интересни