Фулфорд: Хазарската мафиотска серия от убийства доведе до награди за топ-сатанисти

Автор: Няма коментари Сподели:

Хазарската мафия предприема серия от убийства, насочени срещу висши правителствени лидери в отчаян опит да избегне трибуналите за военни престъпления. Това предизвика реакция на Белите шапки, която включва налагане на награди за десетки топ-военнопрестъпници от ХМ.

Наградата от 1 милиард долара, дадена за фалшивия посланик на САЩ в Япония Рам Емануел, предизвика тайна огнена буря, която доведе до издаването на още такива награди. Наградата за Емануел беше определена, защото като така наречен посланик на САЩ той е най-високопоставеният служител, отговорен за убийството на над 500 000 японски граждани чрез ваксина.

Емануел се изплаши и се обади на MI6 с молба за защита и обвини шефа си Барак „Гръмотевицата на Сатаната“ Обама. Тогава Емануел беше информиран, че наградата за него ще бъде махната веднага щом той публично обяви оставката си като посланик. MI6 също информира белите шапки, че 1 милиард долара е твърде голяма награда за служител от ниско ниво като Емануел. В резултат на това за Обама бе дадена награда от десет тона злато (около 750 милиона щатски долара).

Освен това награда от един метричен тон злато (около 75 милиона щатски долара), платима в определена източноазиатска страна, е обявена за всяко от следните лица, които са обвинени във военни престъпления от Международния наказателен съд:

Бенямин Нетаняху

Йоав Галант

Яхя Синвар

Мохамед Дейф

Исмаил Ханийе

В допълнение към това, алиансът наложи същата награда за 16-те държавни служители на САЩ, изброени по-долу. Те са обвинени в публична подкрепа за геноцида в Газа.

[Figura] (Поне 16 изврани служители използват същия език да коментират за Межд. Наказ. Съд)

В знак на страх, че ще бъде издадена заповед за арест срещу него, сенаторът Линдзи Греъм казва, че САЩ трябва да санкционират Международния наказателен съд.

[Video] (Линдзи Греъм е уплашен)

Освен това прокурорът на Международния наказателен съд Карим Хан казва, че е получил заплахи, докато е провеждал разследвания срещу висши израелски служители. Не се тревожи, Карим, пазим ти гърба.

[Video] (Карим Хан е получил заплахи, докато е провеждал разследвания срещу Израел)

Досега 124 правителства по света са обещали да действат по заповедите за арест, издадени от МНС. Висшият дипломат на ЕС Жозеп Борел каза:

„Всички държави, които са ратифицирали устава на МНС, са длъжни да изпълнят решенията на Съда.“

Лидерите на Германия, Франция и други страни, подписали МНС, също обещаха да изпълнят заповедите за арест.

[tass] (Борел реагира на призива за арест на израелския премиер)

[jpost] (Германия казва, че ще арестува Нетаняху, докато израелският пратеник призовава Берлин да се противопостави на МНС)

Тук може да се види нервно изглеждащият Нетаняху, който казва:

„Да ме обвините за престъпления в Газа е като да обвините Джордж Буш за 911“.

Познай какво, Сатаняху? Буш е екзекутиран за 911.

[Video] (Нетаняху отговаря на искането за ареста му от МНС)

Хората, които наредиха екзекуцията на Буш, също принудиха марионетния министър-председател на Обединеното кралство Риши Сунак да разпусне правителството си и да свика общи избори, след като той отказа да подкрепи правното задължение на страната си да изпълни заповедите за арест. Проучванията на общественото мнение показват, че неговата партия със сигурност ще бъде победена на изборите на 4 юли.

Британският депутат Андрю Бриджън казва:

„Цялото нещо е пантомима в парламента… Това не е надпревара между синия и червения отбор, за да се види кой ще пресече финалната линия. Това е предаване на щафетата по всички големи проблеми: Net Zero, отговор за Covid, СЗО, транс-агендата.“

С други думи, следващото правителство вероятно ще бъде съставено от хора, които все още са етикетирани като „теоретици на конспирацията“ в корпоративните медии.

[Video] (Британският депутат Андрю Бриджън)

Ясно е обаче, че там се готви нещо друго. Кралското семейство обяви, че отлага всички ангажименти, за да не се намесва в общите избори. В същото време правителството на Обединеното кралство стартира уебсайт „Подгответе се“, който призовава всички граждани да се подготвят за голяма извънредна ситуация.

[sky] (Британците трябва да имат тридневна консервирана храна и вода, казва правителството)

Тази извънредна ситуация ще бъде опит за преврат от германските сили на DVD (немското военно разузнаване), предупреждава MI6. Като доказателство за това бившият премиер Борис Джонсън беше домакин на украински неонацистки отряд в парламента. Джонсън каза:

„Благодаря на героите от бригада „Азов“, които ни уважиха с присъствието си тази вечер.

Бившият лидер на отряда Андрий Билецки каза през 2010 г., че целта на Украйна е

„да поведе белите раси по света в последен кръстоносен поход… срещу водените от семитите Untermenschen [подчовеци]“.

На срещата в парламента Джонсън беше заснет да държи знаме на Азов, което показва неонацисткия символ Wolfsangel.

В парламента Джонсън продължи:

„Дайте им оръжия. Дайте им разрешение да използват тези оръжия извън собствените си граници.

[thecanary] (СМИ ИГНОРИРАТ Борис Джонсън, който е домакин на украинската неонацистка единица в парламента)

В знак, че британските нацисти планират война; Сунак каза, че не иска да бъде „министър-председател по време на война“ (Между другото Риши Сунак е получил лека работа в Сан Диего, Калифорния, която го очаква очевидно, според източници от Пентагона).

Източници от MI6 казват, че най-добрият британски сатанист Саймън Кейс е човекът, който се опитва да вкара страната във война, за да попречи на формирането на ново правителство. Поради тази причина за Кейс също е дадена награда от един тон злато.

Издаването на награди за най-добрите западни сатанисти доведе до среща миналата неделя между представители на западните бели шапки с представители на японския подземен свят и лидери на азиатските тайни общества. Голяма част от това, което беше обсъдено на тричасовата среща, остава класифицирано, за да се защитят текущите операции.

На азиатците обаче беше казано, че предложението за 100 трилиона долара за бъдеща агенция за планиране е подкрепено от Ротшилд, Черното слънце, Пентагона и Британската общност. Азиатците първоначално бяха скептични – казвайки, че не вярват на западняците – но се съгласиха да подкрепят плана веднага щом извършат надлежната си проверка срещу златото.

Азиатците също бяха уведомени, че единствената опозиция на този план идва от нацистката група Рокфелер/Обама. Ето защо техният демонично изглеждащ министър на финансите Джанет Йелън заплашва санкции срещу европейските банки, които сега подкрепят плана на Белите шапки.

[Figura] (Джанет Йелън идва за вас)

Азиатците признаха, че са били измамени още през 2008 г. да предадат 23 милиарда долара, за да поддържат ХМ в бизнеса с обещанието за черен комунистически президент. По това време те не осъзнаваха, че Обама е внук на Адолф Хитлер.

Азиатците също казаха, че ръководителят на Червено-зеленото тайно общество с неговите милиони членове и стотици хиляди убийци наскоро е починал от естествена смърт. Смята се, че новият шеф (чието име не можем да разкрием) е по-приятелски настроен към белите шапки. Това означава, че е само въпрос на време преди Китай, Тайван, Япония и Корея заедно с АСЕАН да сложат край на военното съперничество и вместо това да се съсредоточат върху приятелски отношения. Беше договорено също, че Договорът от Сан Франциско, подписан след капитулацията на Япония в края на Втората световна война, ще стане невалиден.

Списък с имената на хората, отговорни за убийствата с ваксини, също беше предаден на тайните общества. В знак, че се предприемат действия, те вече открито говорят по телевизията за вредата от инжекциите за COVID-19.

[Video] (За вредата от ваксините)

[Figura] (Феномен на глобалния рак)

[dailymail] (Глобален раков феномен: Не е само Америка… Обединеното кралство, Япония, Южна Африка и Австралия са сред десетки страни, страдащи от мистериозни пикове на различни видове тумори при млади хора)

Другото нещо, което дойде от срещата, беше споразумението Изток-Запад за създаване на полицентрична световна система, която да замени центрираната в ООН хегемония на ХМ.

Излишно е да казвам, че останалите лидери на ХМ ще се борят до последно, за да започнат Трета световна война, за да убият 90% от човечеството и да поробят останалите.

Ето защо държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен, ръководителят на НАТО Йенс Столтенберг и други призовават американските оръжия да бъдат използвани за атакуване на цели дълбоко в руската територия. Всеки, който направи такова обаждане, се е самоопределил като сатанист и ще трябва да бъде отстранен.

[Video] (Шефът на НАТО иска да се използват оръжия вътре в Русия)

[tass] (САЩ са готови да обсъдят с Украйна дълбоки удари по Русия – държавен секретар)

Между другото, като говорим за сатанистите, Пентагонът ни изпрати линк към разговор за тях между евангелиста Били Греъм и Ричард Никсън, записан през 1972 и 1973 г. Да го перифразираме; Греъм каза, че

Библията прави разлика между две групи евреи. Едната се нарича Синагогата на Сатаната. Другите са останките от Божия народ и те са истинските евреи. Членовете на Синагогата на Сатаната са енергизирани от свръхестествена сила, наречена дявол. Имат странен блясък в себе си. Те са умни и по моя преценка са заредени с енергия от свръхестествена сила. Те овладяват банковото дело, медиите и всичко останало. Тази хватка трябва да бъде прекъсната или тази страна ще потъне в канализацията.

https://bgprevedi.com/khazarian-mafia-murder-spree-triggers-bounties-for-top-satanists-43368-2/

Предишна статия

Проф. Иво Христов – Това е краят

Следваща статия

„Дали вече не е настъпило времето за нова обществена революция?“

Други интересни