Отец Абсолют: Ментален компонент на тримерната матрица…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да се върна към нашия разговор за причините, поради които човечеството не може да избяга от плена на тримерната матрица, в която се намира повече от едно хилядолетие.

Освен причините, за които вече говорихме няколко пъти, има още една – скрита причина.

И това се крие във факта, че самата тази матрица не е просто енергийна структура, но има и ментална част.

И сега ще ви разкажа за това по-подробно.

До известна степен тя може да се сравни с психотронните оръжия, които глобалистите използват от много десетилетия, за да внедрят нужните им програми в съзнанието на хората.

Но разликата между тях е в мащаба на въздействието върху хората.

Ако психотронните оръжия се използват локално – на многолюдни места, за да им се внушат определени мисли и емоции, тогава тримерната матрица вече покрива цялата ви планета.

Що се отнася до енергийната съставка на матрицата, нейните вибрации са практически непроменени и са на честотата на третото измерение.

Но мисловната й част периодично се подлага на корекции в зависимост от нуждите на Дракорептилиите в определени исторически периоди.

И тази корекция биваше извършвана от Дракорептилиите от най-висшата каста, живеещи на финия план на Земята.

С помощта на изградената от тях пирамида на властта в обществото са въведени нови мисловни концепции чрез контролираните от тях Дракорептилии, въплътени в човешки тела, както и Рептилиите, които заемат ключови позиции в почти всички властови структури на Земята.

Като цяло, точно така са създадени програмите на тримерния свят, състоящи се от определени мисловни форми и съответното емоционално „захранване“ под формата на енергии на третото измерение, които постоянно се генерират от тримерната матрица.

В резултат на това огромното мнозинство от жителите на вашата планета бяха под постоянното влияние на това „чудовище“, създадено на финия план, държащо в плен съзнанието на хората.

И само много чисти и древни души успяха да избягат от този плен, за което те често трябваше да заплащат с живота си.

Но сега е дошло времето за масовото изселване от тази изкуствено създадена енергийна и ментална структура, която е тримерната матрица, и освобождаването на съзнанието на хората от този вековен плен.

И следващия път ще ви кажа какво трябва да направите за това.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 14 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/mental-component-of-the-3d-matrix-43353-2/

Предишна статия

ТВОРЧЕСКА СРЕЩА В КАЗАНЛЪК

Следваща статия

Защо днес има Удостоверения за раждане (които днешните деца притежават)?

Други интересни