Разработва се проект за нова международна система едновременно със сриването на сатанинското управение

Автор: Няма коментари Сподели:

Адвокати и банкери изготвят документи за нова международна система, която ще влезе в действие поетапно към началото на тази есен и ще продължи през 2025 г. Тази работа е необходима, тъй като, ако детайлите не бъдат разработени правилно, огромни проблеми ще се появят, защото масивните световни промени ще се увеличат драстично. Тази фина настройка изисква време. Това, което трябва да стане ясно, е, че това няма да бъде прехвърляне на власт от една тайна група на друга, новата система ще бъде предадена на хората, така че „раята ще наследи земята“.

Междувременно сатанинският „Световен ред, базиран на правила“, ще продължи да се срива. Това означава, че ще изпитаме много турбулентност, тъй като последните от сатанистите се борят отчаяно да запазят контрола си над планетата и да избегнат трибуналите за военни престъпления.

Последният знак за това беше убийството на иранския президент Ебрахим Раиси и неговите спътници. Множество израелски акаунти и други добре известни акаунти сега съобщават, че това е убийство, извършено от израелския Мосад.

[Figura] (Това е било покушение извършено от МОСАД)

[Figura] (Ал Касем-бригада на Хамас казва че пилотът на хелокоптера е бил агент на Мосад)

Върховният лидер на Иран Али Хаменей казва, че „ако намерим доказателства, че Израел е замесен в катастрофата на хеликоптера на президента на Иран, ние ще отговорим по начин извън въображението на Израел и неговите съюзници.“

[Figura] (Първа снимка от мястото на катастрофата)

[Figura] (Намерено е мястото с катастрофата на хеликоптера)

След смъртта на Раиси иранските източници твърдят, че следващият върховен лидер най-вероятно е синът на Али Хаменей, Моджтаба Хаменей. Това означава връщане към династичното правило в Персия. Чието династично правило тепърва ще се реши.

[twitter] (Габриел Норонха)

Ясно е, че това е още един отчаян опит на сатанистите-ционисти да започнат Трета световна война, за да убият по-голямата част от човечеството. Не забравяйте, че Хамейни е инсталиран от Ротшилд, за да играе ролята си на Гог (Шанхайската организация за сътрудничество) срещу Магаог (Г7) в планираната от тях армагедонска война.

Като част от това планирано шоу, бригадният генерал Есмаил Каани, командир на силите на QUDS на Иранския корпус на гвардейската революция (IRGC), изпрати предупреждение в Обединеното кралство, Германия и Франция, след като триото разгърна своите военни самолети, за да защитят израелския режим срещу операция за отмъщение, организирана от Иран миналия месец. С други думи, тъй като Израел е спрян да започне всеобхватна война с Иран, те вместо това ще се опитат да използват европейските страни.

[presstv] (Европейското трио е предупредено, след като разгърна военни самолети за защита на Израел срещу Ирански операции.)

„Сега сме в края на играта за Нетаняху и близките му сътрудници“, казва източникът, добавяйки, че „Персия може да се върне към династията Пахлави. Престолонаследникът Реза Пахлави се подготвя. Той работи с Алианса на Белите Шапки.”

Тук може да гледате как неговият баща крал Пахлави се опитва да просвети американския народ за техните ционистки контрольори.

[Video] (Шахът на Иран пред „60 минути“, 1976)

„Персийският народ определено се отдалечава от настоящите владетели“, казва източникът

Отдалечаване от настоящите лидери е необходимо и в повечето западни страни. Това означава, че военните с бели шапки все още трябва да направят доста прочистване, преди да започне новата финансова система и новата международна архитектура.

Това не може да се направи при сегашното западно ръководство. Като пример за това, фалшивият канадски опозиционен лидер Пиер Поилиевре може да бъде видян да лъже по-долу за Израел. Какво ще кажете за твърдението му, че евреите живеят там от 3000 години? Това е лъжа. Това е земята на Юдея. Спомнете си, Поилиевре е подкупен с пари, откраднати от канадците чрез измамнически PRC-тестове. Сигурно е, че той също е изнудван. Същото, разбира се, важи и за масовия убиец с ваксини Джъстин Кастрюдо.

[Video] (Канадският опозиционене лидер Пиер Поилиевре)

Това, което хората на Запад трябва да осъзнаят, е, че холокостът е масова жертва към Сатаната, за да започнат сатанинското управление над света. Храмът, който сатанистите планираха да построят, трябваше да бъде място за жертвоприношения на хора и животни. Като част от своя план сатанистите принудиха европейците с промити мозъци да дойдат в Израел и ги убедиха да експроприират и убият юдейците, които те подвеждащо наричат палестинци.

Това прессъобщение от централното военно командване на САЩ показва, че това повече няма да бъде толерирано. В него се казва, че – с подкрепата на американските войски – са започнали международни усилия за оказване на помощ в подкрепа на юдейците.

[centcom] (Камиони, превозващи хуманитарна помощ, започват да се движат на брега през временен пристан в Газа на 17 май)

Междувременно в Израел и САЩ евреите започнаха да се събуждат. Лили Грийнбърг Кол, еврейски служител в Министерството на вътрешните работи, подаде оставка, като каза, че Байдън „има кръвта на невинни хора по ръцете си… Това, което научих от моята еврейска традиция е, че всеки живот е ценен. Че сме длъжни да защитаваме онези, които са изправени пред насилие и потисничество, и да поставяме под въпрос властта пред лицето на несправедливостта“, каза тя.

[middleeasteye] (Еврейски служител от администрацията на Байдън подаде оставка заради „подкрепата на САЩ за геноцида на Израел“)

Пробудените евреи като нея организират масови ежедневни демонстрации, за да призовават за отстраняването на бъдещия диктатор Бенямин Сатаняху. Провокацията срещу Иран няма да спре отстраняването му от тази земя.

Неговото премахване ще бъде част от доста отстранителна работа, която трябва да се извърши на Запад, преди той да бъде напълно излекуван от сатанинското си нашествие.

Един пример е откриването на портрет на крал Чарлз, който подпали интернета със своите сатанински изображения.

[Video] (Откриване на кръвно-червен портрет на крал Чарлз)

Чарлз бе инсталиран 6 месеца, 6 седмици и 6 дни след убийството на кралица Елизабет. Това сатирично видео, в което той разкрива портрета, в общи линии е вярно. Въпреки че многократно ни е казвано, че оригиналният Чарлз е мъртъв; докато аватари или CG (компютърна графика) се представят пред световните медии, битката не е приключила.

[Video] (Другият, по-точен портрет на Чарлз, сатира)

BBC също съобщава, че крал Чарлз е предал престижна армейска роля на сина си принц Уилям в „символично предаване на щафетата“. Това е германски опит да поеме контрола над британската армия и той ще се провали, предупреждава MI6.

[bbc] (Крал Чарлз предава военната роля на Уилям)

Междувременно Кейт Мидълтън, която според приятели на принцеса Даяна е била принесена в жертва на Сатаната, няма да се появи на парада на Чарлз на Уимбълдън. Тя не се е появявала публично от Коледа.

[x.com] (Кейт Мидълтън)

Източници от MI6 казват, че се борят упорито за премахването на свързаните с Германия сатанисти от властта в Англия и Ирландия и че това ще се случи по-скоро, отколкото по-късно.

Криза има и в Австралия, където правителството току-що прие закона на сатанинския белег на звяра за цифровата идентификация. Министърът на труда Стивън Джоунс казва, че това е напълно „незадължително“, но след това неволно разкрива, че бизнесът може да го „наложи“.

[Video] (Австралия официално приема закона за цифрова идентификация)

В това, което вероятно беше свързано движение,

„Google Cloud „случайно изтри“ частната облакова сметка на австралийския пенсионен фонд на стойност 125 милиарда долара… Въпреки че възстановяването на услугата започна в четвъртък, може да отнеме известно време инвестиционните баланси да отразят точните цифри. (превод: парите изчезнаха).“

[business-standard] (Google Cloud (облак) случайно изтрива австралийски пенсионен фонд на стойност 125 милиарда долара)

Изглежда, че Рокфелерови плячкосват австралийските пенсии в допълнение към японските пенсии, за да се опитат да останат в бизнеса.

Това е свързано с паспорти за ваксини и ваксини срещу COVID-19. Правителството знае, че ваксините убиват хората и „умишлено потискат лекарите“ да не съобщават за смъртни случаи от ваксини, предупреждава сенатор Малкъм Робъртс.

MI6 ни информира, че топ-сатанистът от Австралия и високо приоритетната цел за белите шапки

[Figura] ()

Питър Костело беше възнаграден с лека работа в Световната банка за това, че помогна на австралийските специални части да се опитат да спасят Мадлин Макан от сатанински ритуал на жертвоприношение,

[Figura] ()

според данни на MI6 Макан е била биологичната дъщеря на Джордж Сорос, отгледана като специална „булка-жертва“ на Сатаната. Президентът на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу и белгийските кралски особи са участвали в ритуала на жертвоприношението заедно с много други западни елити, се казва в доклада.

Администрацията на Байдън в САЩ вече до голяма степен признава участието си в трафика на деца с цел изтезания и жертвоприношения. Генералният секретар на Гватемала Анхел Пинеда ръководи разследване на трафик на деца на границата, което доведе до акция срещу благотворителната организация „Спасете децата“, ръководена преди това от първата дама Джил Байдън. Пинеда твърди, че администрацията на Байдън го заплашва и че той „си играе с огъня“.

Правителството на САЩ признава, че 85 000 непридружени непълнолетни са изчезнали от началото на управлението на Байдън и сега заплашва правителствени служители, които го разследват. Това е все едно да признаят, че масово убиват деца.

Тази някога тема табу сега се превръща в мейнстрийм в областта на знанието. Ерън Роджърс и Тъкър напомнят на всички, че Гислейн Максуел е била обвинена в трафик на деца и вероятно е работила за Мосад, че Епщайн не се е самоубил във федералния затвор, и говорят за Бохемиан Гроув и тайните общества, изнудващи елитите в нашето общество. Нормализиране на разкриването на елитите, които извършват престъпления срещу деца. Бум!

Хората също се събуждат и осъзнават, че много от техните така наречени лидери са фалшиви. В тромав опит да прикрие това, фалшивият президент Байдън използва изпълнителната привилегия, за да предотврати пускането на аудиозаписи от собствените му разпити със специалния прокурор Робърт Хеър. Защото интервютата доказаха, че който и да играе ролята на Байдън, е твърде стар, за да влезе в затвора.

Въпреки това престъпното правителство на САЩ все още се държи така, сякаш през ноември ще има избори между Байдън и Доналд Тръмп.

Току-що беше обявено, че CNN ще бъде домакин на президентския дебат Байдън-Тръмп в Атланта, Джорджия през 2024 г. Дебатът ще бъде излъчен на живо по @CNN, CNN Max и без кабел на 27.06. на http://CNN.com.

[Figura] ()

Ако се вгледате в детайлите, ще видите, че няма да има публика на живо за този дебат. С други думи: най-вероятно ще бъде фалшиво компютърно шоу с актьори и изкуствен интелект.

Всичко това вероятно ще разсее хората, докато хазарската мафия се подготвя за „извънредна ситуация“, „черен лебед“, както казват източници от ЦРУ.

Изглежда, че ХМ планира не само черен, но и розов лебед. Държавният департамент на САЩ току-що издаде предупреждение за пътувания по целия свят поради „насилие, свързано с тероризъм срещу ЛГБТКИ+ хора и събития“. Така че стойте далеч от големи LGBTQ събития и т.н., ако не искате да станете съпътстваща щета.

Черният лебед вероятно би бил нещо като пандемия, използван като извинение за налагане на тоталитарно управление на американците.

Грег Рийс и други съобщават, че федералното правителство провежда широкомащабна престъпна операция, наводнявайки страната с неконтролирани мигранти, разпръсквайки ги из Съединените щати и им предоставяйки жилища и финансова помощ. Те също така ще бъдат снабдени с оръжия, за да наложат плана на ООН за контрол чрез болестта X.

Доналд Тръмп предупреждава, че демократите искат да използват птичия грип, за да фалшифицират изборите през 2024 г.

[Video] ()

Тези елити ще продължат да пускат биологични оръжия и да планират да ни поробят, докато не бъдат неутрализирани.

Планираната пандемия в САЩ е само част от сатанинския план на СЗО да използва „Болестта Х” за постигане на тоталитарно световно господство. Ето, например, нейният роб Мит Ромни, който призовава за по-нататъшна намеса на правителството, включително ваксинации срещу птичия грип.

[Video] ()

За щастие, преговорите на СЗО по договора за пандемия в Швейцария са в застой, защото критична маса от правителства и хора са прозряли плана им. Например, най-добрият японски онколог, д-р Масанори Фукушима, казва, че ваксинациите срещу COVID са „по същество убийство“. Той добавя:

„Словакия, САЩ, Холандия, Обединеното кралство и Япония са само някои от страните, които се противопоставят на Споразумението на СЗО за пандемията… Надяваме се, че можем да привлечем вниманието на японския народ и останалия свят към факта, че пандемията от Споразумението за пандемията на СЗО представлява тоталитарна основа за глобалния бизнес с ваксини.“

[Video] ()

Предупрежденията му предизвикаха масови демонстрации в Япония. Японският подземен свят сега също активно преследва антиваксъри.

Като знак, че е нервен, можете да видите собственика на СЗО Бил Гейтс да се тревожи за „теоретиците на конспирацията против ваксините“ тук. Жалко, че този масов убиец е още на свобода, но няма да продължи дълго.

[Video]  ()

Престъпленията, за които са отговорни той и подчинените му имат дълбоки корени. Например, тук можете да видите как д-р Зак Буш обяснява как фармацевтичните компании предотвратяват животоспасяващи лечения на рак със „затворени патенти“, за да могат да продължат да печелят от скъпи и неефективни лечения. По същество те държат пациентите с рак живи, докато не осребрят всичките си пари. През 19 век по-малко от един на 20 души е развивал рак; днес е един от двама.

[Video] ()

Освен това тези престъпници и техните политически марионетки все още се опитват да започнат ядрена война. Ето например как сенатор Линдзи Греъм призовава Израел да използва ядрено оръжие.

[Video] ()

Те също пуснаха компютърна версия на Виктория Нуланд, призоваваща за ракетни удари по Русия. Тези атаки и репресии вече започнаха.

[Video] ()

В Германия има огромни пожари в химически заводи, червени реки и други странни неща, които не се съобщават.

ТЕКУЩИЯТ химически пожар носи ОТРОВЕН ОБЛАК в НАС и НИКОЙ не говори за това…

Авто-превод

Отделно

Подозираме, че това са руски ответни мерки за германските атаки срещу Русия.

„Всяко използване на западни оръжия срещу мирни руски градове може да провокира използването на по-мощни оръжия за защита на руските граждани“, предупреждава председателят на Държавната дума Вячеслав Володин. „Западните политици трябва да осъзнаят своята отговорност и да направят всичко възможно ситуацията да не ескалира в глобална катастрофа“, подчерта той.

Като част от тази борба може да има и убийства на политици на реципрочна основа. Полският премиер Доналд Туск заяви, че е получил онлайн заплахи за убийство след опита за убийство на словашкия премиер Роберт Фицо.

[Figura] (Доналд Туск)

[Figura] (Доналд Туск)

[Video] (Роберт Фицо)

Кукловодите на хазарската мафия трябва да разберат, че ако убиват политици, които им се противопоставят, възмездието ще бъде 100-кратно. Отминаха дните, когато можехте да поставите световните лидери на колене със смъртни заплахи. Ситуацията ще се влошава.

Ескалацията ще настъпи след падането на украинския режим. Мандатът на президента Володимир Зеленски изтече днес (20 май), което означава, че той вече не е официален държавен глава. Това означава, че според международното право Русия вече може да приложи издадена срещу него заповед за арест. Източници от ЦРУ казват: „Зеленски се страхува да излезе от скривалището си, защото знае, че има валиден договор.“ Това заглавие е доказателство за това:

„Украинският президент Зеленски отменя всички предстоящи пътувания в чужбина, тъй като Русия напредва в района на Харков.“

Крахът на украинския режим вече е видим за всички. „Няма първа линия на защита. Видяхме го. Руснаците просто влязоха вътре. Те просто влязоха вътре, без минни полета“, казва Денис Ярославски, командир на украински специален разузнавателен отряд.

Защо нямаше защита? Ръководителят на Центъра за борба с корупцията Межински Мартина Богуславец съобщава, че милиони долари, отпуснати за изграждането на укрепления в Украйна, вместо това са били „прехвърлени на фиктивни компании, създадени от аватари“.

С други думи, Зеленски и неговите приближени са ангажирани в кражби в последния момент.

Сега, когато войната в Украйна приключи, е време за отмъщение за унищожаването на Югославия. Миналата седмица китайският президент Си Дзинпин посети Сърбия и каза:

„Китай подкрепя усилията на Сърбия да запази суверенитета и териториалната цялост по въпроса за Косово.“

Тогава ТАСС съобщава:

„Президентът на Сърбия Александър Вучич благодари на руските власти за подкрепата на териториалната цялост на страната му и зачитането на нейния суверенитет. Намеквайки, че Сърбия е на ръба на война, Вучич каза: „Пътят, избран от нашата страна, не е лесен, но очакваме пълна подкрепа от всички истински приятели на Сърбия.“

За справка: Югославия беше унищожена от Бил Клинтън и Рокфелер, за да се създаде престъпната държава Косово и да се разграбят минералните й ресурси.

Като знак, че възродената Австро-Унгария участва в този ход, Си Дзинпин направи следното изявление по време на посещението си в Унгария:

„Китай и Унгария ще си сътрудничат в напредъка в рамките на ЦИЕ (Албания, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Полша, Румъния, Словашка република, Словения и трите прибалтийски държави: Естония, Латвия и Литва), работейки заедно за насърчаване на сътрудничеството в по-широк мащаб… решително отстоявайте международната справедливост и честност и насърчавайте изграждането на общност със споделено бъдеще за човечеството.“

Това е част от много по-голям опит на китайците да сложат край на господството на САЩ. В този контекст Китай продаде рекордните 53,3 милиарда долара държавни облигации и облигации на агенции през първото тримесечие на 2024 г., купувайки вместо това злато. От 2020 г. златото се представя със 75% по-добре от американските държавни облигации.

Китай също е в процес на прочистване на финансите си. Тази година Китай арестува десетки държавни регулатори, банкери и финансови ръководители, замесени в корупционна мрежа. Нашите източници от азиатското разузнаване казват, че това е част от операция за прочистване на агентите на Рокфелер и Ротшилд.

В Тайван също се води ожесточена битка, за която почти не се съобщава.

Тайванските законодатели се „блъскат, удрят и бият един друг“. Причината за това е, че новоизбраният президент Лай Чинг-де ще встъпи в длъжност без законодателно мнозинство. Парламентът настоява за правомощия за надзор над правителството, включително противоречиво предложение за криминализиране на служители, които правят неверни изявления в парламента.

Азиатските кралски особи казват, че битката в Тайван е свързана със спор дали заместващата ООН централа трябва да бъде базирана в Япония, а не в Лаос, както се предлага от китайците.

Китайците също се опитват да направят нещо за своя процъфтяващ жилищен пазар и обявиха редица мерки, насочени към стимулиране на жилищния пазар. Те харчат повече от 40 милиарда долара за достъпни жилища и обещават да предадат недовършени домове. Това определено е твърде малко, твърде късно и остава много да се направи.

В друг закъснял ход конгресменът Томас Маси (Демокр-Кентъки) обявява въвеждането на Закона за отмяна на Закона за Федералния резерв HR 8421. Законът на Маси премахва Борда на Федералния резерв и Банките на Федералния резерв. Той също така отменя Закона за Федералния резерв, законът от 1913 г., който създава системата на Федералния резерв.

„Американците страдат от растяща инфлация и Федералният резерв е виновен“, казва говорителят Маси. „По време на COVID Федералният резерв създаде трилиони долари от нищото и ги даде назаем на Министерството на финансите, за да създаде безпрецедентни дефицити. Чрез монетизирането на дълга Федералният резерв обезцени долара и позволи политики на свободно движение, които доведоха до високата инфлация, пред която сме изправени днес.

Поради това председателят на ФЕД Джером Пауъл отново даде положителен тест за Covid (18.01.2023 г., първият му положителен тест беше на 18.05.2024 г.)!

„Кой се тества за Covid в наши дни? Отговор: Тези, които получават билети за ГИТМО! Насладете се на оранжевия си гащеризон и безплатна храна в сигурна общност, Джеръм“, се казва в докладите на полското разузнаване.

Разбира се, САЩ не могат да действат сами, защото са фалирали в сравнение с останалия свят. Те няма да имат друг избор, освен да приемат многополюсния свят, изграден от БРИКС.

„Много е вероятно платежната система Blockchain BRIC Pay, която не е под контрола на САЩ, да бъде договорена за сетълменти в цифрови валути, както и за създаване на нови канали за плащане между руски и китайски субекти. Икономиката – както руската, така и китайската – има остра нужда от решения тук и сега“, каза пред „Известия“ Павел Кузнецов, вицепрезидент на Националния координационен център за международно икономическо сътрудничество.

Освен това руснаците са се съгласили да се присъединят към инициатива за планиране на бъдещето, базирана на 100 трилиона долара, договорена от азиатски и западни бели шапки, според източници от руската ФСБ.

Руснаците също са съгласни с план за замяна на Съвета за сигурност на ООН със Световен съвет от седем региона, казаха източниците. Това се доказва от различни съобщения за голяма среща на върха между Путин и Си Дзинпин миналата седмица.

Русия и Китай работят по „по-справедлив демократичен път“… Той установява световен ред, който отразява реалната тежест на държавите и техните асоциации“, каза руският външен министър Сергей Лавров

Президентът Путин нарече руско-китайското сътрудничество в световните дела „един от най-важните стабилизиращи фактори на международната арена“ след среща с президента Си Дзинпин и подчерта, че двете страни заедно защитават принципите на справедлив и демократичен световен ред, отразяващ растежа на глобалната многополярност.

Отбелязвайки споделения ангажимент на Пекин и Москва за „честност и равенство“ в отношенията, китайският лидер призова „манталитета на Студената война… едностранчивост, хегемонизъм, блокова конфронтация и силова политика“, която сега се използва от някои страни, като заплаха за мира и международната сигурност.

Скорошното посещение на руския президент Владимир Путин в Китай ще определи бъдещето на света, заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

„Това са важни стъпки, които ще определят бъдещето не само на нашия регион, но и на цялата планета“, каза дипломатът.

Западът до голяма степен е съгласен с това мнение.

„Появата на блоково образование изисква фундаментални промени в управлението на международните отношения. Великите сили трябва да преминат от манталитет на състезание с нулева сума към по-гъвкава рамка, която взема предвид интересите на по-широк кръг играчи, а не само на традиционни съюзници“, казва професор Андрю Латъм, който споделя подобни възгледи.

В друг знак за упадъка на „световния ред, основан на правила“, нигерийското правителство пуска реклама на цяла страница в New York Times, обявявайки, че продава на търг петролните си полета в полза на нигерийския народ. Изглежда, че Нигерия изгони Рокфелер и национализира петрола си.

Бразилия също се бори за контрол над огромните си ресурси.

Миналата седмица ни казаха, че Бразилия страда от наводнения, свързани с времето. Сега чуваме, че „група доброволци, които се опитват да спасят хора от наводнения в южна Бразилия, твърдят, че са били подмамени да участват в операция за премахване на няколко хиляди огнестрелни оръжия от летището в столицата на щата Рио Гранде до Сул, Порто Алегре“

За съжаление е малко вероятно да разберем повече, защото на метеорологичните жаби е забранено да говорят за метеорологични оръжия. Тази метеорологична жаба вече не можеше да работи в медиите след този репортаж. Това се случва, когато кажете истината и разобличите дейността на Дълбинната държава на ХМ

[Video] (Военен самолет разпръсква във въздуха алуминий, пластмаса и дори метализирани хартиени продукти, виждащи се на радара. Те няма да потвърдят това. Аз бях при военните и знам това)

Приключвайки тази седмица, отбелязваме, че е заловен летящ бръмбар-шпионин. Това има ли нещо общо с цикадите, за които слушаме отново и отново?

https://bgprevedi.com/paper-work-for-new-international-system-being-drawn-up-as-satanic-rule-implodes-43306-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Началото на края

Следваща статия

За България удари 12-тия час: “ЩЕ Я БЪДЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ?”

Други интересни