Отец Абсолют: Началото на края

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за текущата ситуация на Земята.

Както можете да видите, глобалистите практически доведоха жителите на вашата планета до задънена улица, а собствените им планове се сриват във всички посоки.

Това, което се случва на вашата планета сега, може да се нарече началото на края.

И ето защо.

Светът, какъвто сте свикнали да го виждате, никога повече няма да съществува.

И това се дължи на няколко фактора.

Първият е, че абсурдността на действията на глобалистите вече е достигнала точката, отвъд която хората от тези страни, оглавявани от марионетки на правителството в сянка, започват да пропадат в бездната – икономическа, политическа, морална.

И милиони хора започват да разбират това.

В резултат на това във висшите ешелони на властта се появяват все повече хора, които са готови да поемат отговорността да изведат хората от тази безизходица.

Все още не всички тези хора са видими, но протичащите в момента процеси в обществото скоро ще ги извадят на повърхността.

И това ще се случи, защото критичната маса на вътрешната потребност на хората от справедливост, която се натрупва през всичките тези години, ще създаде енергийни и физически предпоставки за смяна на властта в много страни по света, начело с честни, почтени и най-важното, неподкупни хора.

Всички цинични, лицемерни, корумпирани и контролирани от глобалистите „лидери“ скоро ще свършат на бунището на историята.

Вторият фактор е обединението на бившите колониални страни срещу техните вековни поробители.

Дошло е времето те да отхвърлят това непосилно за тях бреме и да започнат да живеят пълноценен живот, управлявайки сами природните и човешките ресурси на своите страни, без да ги дават на безценица на „белите господари“ и да не им позволяват да използват наистина робския труд на своите граждани.

И можете да видите, че този процес вече е започнал навсякъде по света.

И третият фактор е, че хората са натрупали огромна умора от постоянния морален стрес, от страха за бъдещето си, от огромните усилия, които хората трябва да положат, за да си осигурят поне един приемлив живот.

Това явление е като спящ вулкан, който дълго време е натрупвал вулканична маса, което в крайна сметка води до мощното му изригване.

Точно това е състоянието, в което се намира обществото сега в много страни по света – то буквално „живее като на вулкан“.

И ако добавите към всички горепосочени фактори факта, че енергията на Земята се променя бързо, измествайки старите тримерни програми от нея и има бавно, но сигурно разрушаване на самата тримерна матрица, тогава вие ще видите пълната картина на процесите, протичащи в момента на Земята.

Затова, скъпи мои, не се обезсърчавайте, а удвоете енергийната си работа във всички посоки, за да свалите възможно най-скоро „колоса на глинени крака“, който е правителството в сянка и всичките му марионетки.

По този начин вие ще допринесете за този съдбоносен за вашата Земя процес на нейния преход към Петото измерение и ще се предпазите от ненужни преживявания, като по този начин поддържайки вибрациите си високи.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 22 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/beginning-of-the-end-43323-2/

Предишна статия

Отвъд Синия лъч(Илюминатите са разкрити…)

Следваща статия

Разработва се проект за нова международна система едновременно със сриването на сатанинското управение

Други интересни