Разработва се проект за нова международна система едновременно със сриването на сатанинското управение

Автор: Няма коментари Сподели:

Адвокати и банкери изготвят документи за нова международна система, която ще влезе в действие поетапно към началото на тази есен и ще продължи през 2025 г. Тази работа е необходима, тъй като, ако детайлите не бъдат разработени правилно, огромни проблеми ще се появят, защото масивните световни промени ще се увеличат драстично. Тази фина настройка изисква време. Това, което трябва да стане ясно, е, че това няма да бъде прехвърляне на власт от една тайна група на друга, новата система ще бъде предадена на хората, така че „раята ще наследи земята“.

Междувременно сатанинският „Световен ред, базиран на правила“, ще продължи да се срива. Това означава, че ще изпитаме много турбулентност, тъй като последните от сатанистите се борят отчаяно да запазят контрола си над планетата и да избегнат трибуналите за военни престъпления.

Последният знак за това беше убийството на иранския президент Ебрахим Раиси и неговите спътници. Множество израелски акаунти и други добре известни акаунти сега съобщават, че това е убийство, извършено от израелския Мосад.

[Figura] (Това е било покушение извършено от МОСАД)

[Figura] (Ал Касем-бригада на Хамас казва че пилотът на хелокоптера е бил агент на Мосад)

Върховният лидер на Иран Али Хаменей казва, че

„ако намерим доказателства, че Израел е замесен в катастрофата на хеликоптера на президента на Иран, ние ще отговорим по начин извън въображението на Израел и неговите съюзници.“

[Figura] (Първа снимка от мястото на катастрофата)

[Figura] (Намерено е мястото с катастрофата на хеликоптера)

След смъртта на Раиси иранските източници твърдят, че следващият върховен лидер най-вероятно е синът на Али Хаменей, Моджтаба Хаменей. Това означава връщане към династичното правило в Персия. Чието династично правило тепърва ще се реши.

[twitter] (Габриел Норонха)

Ясно е, че това е още един отчаян опит на сатанистите-ционисти да започнат Трета световна война, за да убият по-голямата част от човечеството. Не забравяйте, че Хамейни е инсталиран от Ротшилд, за да играе ролята си на Гог (Шанхайската организация за сътрудничество) срещу Магаог (Г7) в планираната от тях армагедонска война.

Като част от това планирано шоу, бригадният генерал Есмаил Каани, командир на силите на QUDS на Иранския корпус на гвардейската революция (IRGC), изпрати предупреждение в Обединеното кралство, Германия и Франция, след като триото разгърна своите военни самолети, за да защитят израелския режим срещу операция за отмъщение, организирана от Иран миналия месец. С други думи, тъй като Израел е спрян да започне всеобхватна война с Иран, те вместо това ще се опитат да използват европейските страни.

[presstv] (Европейското трио е предупредено, след като разгърна военни самолети за защита на Израел срещу Ирански операции.)

https://bgprevedi.com/paper-work-for-new-international-system-being-drawn-up-as-satanic-rule-implodes-43306-2/

Предишна статия

Ивелин Михайлов: За Свободната България, за която всички мечтаем над 150 години!

Следваща статия

ДЕНЯТ НА НАШЕТО ВЕЛИЧИЕ

Други интересни