Полк. Николай Марков: Ние сме единствените с план за следващите 100 години

Автор: Няма коментари Сподели:

Председателят на ПП „Величие“ посочи, че на първо място стои въпросът за неучастието на България във войната в Украйна.

ПП „Величие“ е екологичен проект в широкия смисъл на думата – чисти води, чисти взаимоотношения между хората, чиста страна. Трябва да тръгнем оттук – взаимоотношенията между хората. Това заяви председателят на ПП „Величие“ полк. Николай Марков в предаването „Държавност, общество, сигурност“ в ефира на телевизия „България 24“ с водещ проф. Петко Тодоров.

Полк. Марков посочи, че „Величие“ е единственият политически субект в страната, който има стратегически план за следващите 100 години. Сред основните цели на партията са насърчаването на български инвестиции в страната, ускорено довършване на АЕЦ „Белене“ и пренасяне на борбата срещу организираната престъпност в страната на европейско ниво. На първо място обаче председателят на партията посочи недопускане на участието на България във военния конфликт в Украйна чрез спиране на правните възможности за подобна военна намеса.

По негови думи „Величие“ предлага нов социален модел, който да бъде предложен и в Европа. Той посочи, че съвременното европейско лидерство не е автентично и че в наднационалните структури има остра нужда от визионери.

Марков заяви още, че никоя от ключовите системи в държавата не е наред и поради тази причина България трябва да покаже проблемите пред Европейския парламент, за да разбере дали може да очаква европейска помощ за отстраняване на виновниците за това положение в страната.

Той посочи, че най-значимите проекти на партията, които не изискват участие във властта, вече са в ход. Това са Исторически парк и бъдещият бизнес център във Варна, който се очаква да бъде най-големият на Балканите и да бъде средище за българските предприемачи.

Целия разговор на проф. Петко Тодоров с полк. Николай Марков може да гледате в YouTube канала на телевизия „България 24“.

Източник: svobodenglas.bg

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Русия тренира за евентуално използване на ядрено оръжие на фронта

Следваща статия

Среща-разговор с полковник Николай Марков и Ивелин Михайлов в Пловдив

Други интересни