Междугалактическата конфедерация е тук при земляните

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи земляни!

Нашето послание днес е адресирано до онези от вас, които вече са осъзнали напълно случващите се на Земята събития като последната фаза от съществуването на вашата планета, каквато я познавате.

Тази година ще бъде повратна точка за вас в много отношения и най-вече в разделението на света на два лагера: единият, който напълно ще се подчини на плановете на глобалистите, и другият, който ще следва пътя на запазване на традиционните универсални ценности.

И тази последна проява на дуалността във вашия свят ще проправи границата не само между различните мирогледи на жителите на вашата планета, но и между различните измерения.

Тази граница ще минава в умовете на хората – в тяхното съзнание и всеки човек ще бъде принуден сам да определи своя път: дали ще остане в тримерния свят или е готов да продължи по-нататък по непознатия път, водещ го към по-високото измерение.

Не всеки ще може ясно да формулира това за себе си, тъй като не всички жители на Земята знаят в какъв уникален и съдбоносен период от своето развитие навлиза вашата планета.

Не всеки е запознат с концепцията за измеренията, които се основават на различни нива на вибрации.

Но всяка чиста човешка Душа е в състояние интуитивно да схване разликата между високи и ниски вибрации, подсъзнателно четейки енергията на хората и събитията.

И сега, когато енергиите на най-високите, невиждани досега вибрации идват на Земята, интуицията на хората се увеличава многократно.

Именно това се превръща в основен инструмент за хората да разпознават истината и лъжата, искреността и лицемерието, чистотата и фалша.

И колкото по-високи са вашите вибрации сега, толкова по-бързо ще продължите напред по пътя на вашето духовно развитие, което в момента е определящо за всеки жител на Земята.

Защо днес решихме да ви припомним неща, които ви се струват добре познати?

На първо място, защото моментът на истината за всеки от вас неумолимо наближава и всеки ще трябва да направи своя избор: да се подчини на управляващия елит, който, вече осъзнал поражението си, се опитва с всички сили да наложи своя „дневен ред“ (агенда) върху хората, или въпреки всякакви трудности и дори заплахи, да съхраните човешкото си достойнство и защитите правото си на свобода да решавате собствената си съдба.

Правото на избор е основното право на всяко живо същество на Земята и именно от него се опитва да ви лиши така нареченият „глобалистки елит“, завзел властта на вашата планета, законодателно утвърждавайки зависимостта ви от него чрез различни укази и наредби.

За съжаление, по-голямата част от населението на Земята не издържа „теста за здравина“ нито по време на наложената ви „пандемия“, нито по време на насилствената ваксинация, нито по време на официалното приемане на всепозволеността на транссексуалните и много други античовешки закони.

Поради това всичко на Земята беше доведено до най-критичната точка, когато човек, в името на своето оцеляване, все още е принуден да направи окончателния си избор, а не да се води по течението, както е свикнал да прави през целия си живот.

Ето защо вашата планета преминава в Петото измерение по най-лошия и трагичен сценарий, защото повечето хора се оказаха твърде инертни, зависими, послушни, страхливи, безразлични, от което вашите поробители се възползваха напълно.

И сега имате последен шанс да се събудите духовно и физически, за да се освободите най-накрая от властта на бездушните и жестоки същества, каквито са Дракорептилиите и Рептилоидите, довели човечеството до ръба на пълното му израждане.

И ние вярваме, че вие можете да го направите.

Представителите на Междугалактическата конфедерация разговаряха с вас

Прието от Марта на 13 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/the-final-manifestation-of-duality-43296-2/

Предишна статия

Светла Матева: Това не е Евровизия, Това е Разкритието!

Следваща статия

ЗАМРАЗЕН ЛИМОН

Други интересни