ЗАМРАЗЕН ЛИМОН

Автор: Няма коментари Сподели:

ЛИМОНЪТ      

ВНИМАНИЕ

ЗАМРАЗЕН ЛИМОН.

Четейки за ползите от лимоновата кора, ме боли да чуя тези факти и това отново доказва, че големите фармацевтични компании биха предпочели да спечелят от нашите болки и болки, отколкото да ни обучават за алтернативни лекарства и природни средства.

Съжалявам за онези, които са починали и не са могли да си позволят или да получат химиотерапия или каквото и да е лекарство, което им е предписано, и не са знаели за тези факти.

НЕВЕРОЯТНО Замразени лимони.

Поставете измития лимон във фризера.

След като замръзне, вземете рендето си и настържете целия лимон (не е необходимо белене) и го поръсете върху храната си. За зеленчуци, салати, сладоледи, супи, зърнени храни, юфка, сос за спагети, оризови ястия, суши, рибни ястия… списъкът е безкраен.

Всички храни ще получат прекрасен неочакван вкус!!.

Вероятно мислите за лимоновия сок само като за витамин С.

Вече не,

Обаче!

Какво е основното предимство на използването на целия лимон, освен избягването на отпадъци и добавянето на нов вкус към вашите ястия?

Лимоновата кора съдържа 5 до 10 пъти повече витамини от лимоновия сок и това е, което губите,

Когато я Изхвърляте!

Лимоновите кори са подмладители на здравето при премахването на токсичните елементи в тялото.

 Изненадващите ползи от лимона са неговата чудодейна способност да убива раковите клетки 

 Той е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията 

Защо не знаем за това, защото големите международни лаборатории са по-заинтересовани от създаването на синтетична версия, която да им донесе огромни печалби.

Сега можете да помогнете на приятел в нужда, като му кажете, че лимоновият сок е полезен за предотвратяване на заболявания.

Вкусът му е приятен и не предизвиква ужасните ефекти на химиотерапията.

Колко хора ще умрат, докато тази тайна се пази добре, няма ли да се застрашат големите мултимилионни международни корпорации?

Това растение е доказано средство срещу всякакъв вид рак.

Счита се и за антимикробен спектър срещу бактериални и гъбични инфекции, ефективен срещу вътрешни паразити и червеи, регулира кръвното налягане и е антидепресант, бори се със стреса и нервните разстройства.

Източникът на тази информация е очарователен: идва от един от най-големите производители на лекарства в света,

Той казва, че след повече от 20 лабораторни теста от 70-те години на миналия век екстрактите разкриват, че убива злокачествени клетки при 12 вида рак, включително дебелото черво, гърди, простата, бял дроб и панкреас…

Съединенията от това дърво показаха ефект 10 000 пъти по-голям от продукта Адриамицин, лекарство, което обикновено се използва като химиотерапевтик в света, забавяйки растежа на раковите клетки.

И което е още по-изненадващо: този вид терапия с екстракт от лимон унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.

Така че, измийте добре тези лимони, замразете ги и ги обелете.

 Цялото ви тяло ще ви обича и ще ви благодари за това!!

Препратете на вашите приятели и всички ваши близки в страната и чужбина.

https://bgprevedi.com/lemon-43290-2/

Предишна статия

Междугалактическата конфедерация е тук при земляните

Следваща статия

Любовь дарите!

Други интересни