Светла Матева: ”ПОДОБРЕНИТЕ” ХОРА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Human Forming
Или още
Заместване на биологията със синтетика

Цялата адженда (агенда) 21, всичко което се разгръща вече няколко десетилетия, а след 2020 година ескалира под предтекст пландемия, е подмяната на биологичния живот на всички земни царства с програмируема био-синтетична материя, наноботи, нанотуби ксеноботи, метаматериали.

Според един от теоретиците на трансхуманизма Рей Кърцуейл и книгата му за Сингулярността, веднага след като разкодират кода на живота, гледай нашите тела, ДНК и мозъци, ще започне ерата по подмяната на несъвършените ни биологични компоненти, като клетки, молекули, неврони, хромозоми, ензими, протеини с лабораторно модифицирани такива, с помощта на ИИ и алгоритми, даващи дистанционен контрол и мониторинг над сайбър(кибернетични)-телата ни.

Това което за повечето е някакво хаотично сатанистично кресчендо от психопатски нововъведения, всъщност се явяват стъпки по замяна на биологията ни с нанотехнология.

Няколко примера:

1. Използват прионите („добрите приони”), за които закачат нанотуби, които навлизайки в мозъка се отделят от приона и се насочват към най-близкия дендрит, синапс или неврон, където извършват картографиране или други целеви задачи.

2. Холестеролът поддържа силни и здрави мозъчните бариери, затова се прилагат диети и медикаменти смъкващи нивата му, за да се получат „дупки в оградата” на мозъчната защита.

3. Отделно са проучили всеки един защитен мозъчен механизъм и как могат да го преодолеят, отново с цел намърдване на нанотехнология – а това са наличие на определени ензими, протеини и т.н.

4. Наричат „хормонален контрол” достигане до определен тип и процент хормони в човешкото тяло, които няма да пречат на подмяната на естествените с изкуствени молекули – джендър-политиката.

5. Създават пЛандемии с точно определени болести, срещу които уж ще създадат ваксина, която съдържа синтетични протеини, нарочени, че ще създадат имунен отговор при среща с патогена, за които са закачени ДНК-плазмиди, които били имали свойството да се разгръщат насочено и да разтоварват съдържанието си, а освен това цялата сглобка на ваксината вече е на PEG-носител, което е репликаторна нанотехнология и при последната ваксина беше на базата на графеновия оксид или още познат под името Хидрогел. Никоя пландемия не е случайна, като първо се решава какъв експеримент се води и какъв метаматериал искат да внедрят в човешките тела и ако шипов протеин е удобен за вмъкване на гени или изтриване на гени от генома ни, то ще обявят вирус, произлязъл от прилеп, примерно.

Тоест, в момента се сглобява ново човешко тяло „ин виво“, отвътре навън.

6. Слънчевите лъчи разграждат нанотубите и пречат на наноматериалите да заместят човешките клетки, следват мераци за закриване на слънцето поради еко-адженда, всяване на психоза за опасност от рак при излагане на слънце, поставяне на слънцезащитни кремове с висок фактор. Витамин Д поддържа и силна имунна система, а всяко имплантиране на орган или тъкан трябва да бъде предшествано със срив на имунитета, за да не бъде отхвърлен новия орган.

7. Натуралната храна е в синхрон с предишните ни тела – заместването й със синтетична, за поддържане на синтетични тела.

8. Нанометали в детски закуски, води, храни, кафе, чай, лекарства и други се внедряват с учтивото съдействие на големите хранителни корпорации и компании.

9. Нанорояците и цялата гама на химичните следи, които или се лепят или се отблъскват (метални оксиди) от магнити има цел И нас, освен климатични и военно-разузнавателни радарни задачи.

10. Решили са, че можели да „компресират” 7-8ми от човешкия геном и ако цялата информация в него се равнявала на 800млн байта, щели да оставят между 30 и 100млн байта. Останалото е ненужно и подлежи на премахване. Ето защо и напоследък натрапват, че имаме много лоши гени, отговорни за рак и други болести, но чрез Crispr-Cas9-генните терапии във вид на ваксини щели да ни излекуват завинаги. Та сега започва спринта по триене на гени, а на тяхно място… ще се поставят наноботи.

И тук аз ви свързвам няколко огромни и на пръв поглед отделни операции:

Terra Forming- промяна и замяна на земния ландшафт и състав

Human Forming- промяна и замяна на човешките молекули, клетки и ДНК

Geo Ingeneering- контрол над климата

Еко-Адженда – промяна на процентния химичен и физичен състав на въздуха

Като всичко това и още други се извършват с цел създаване на нов Земен Терариум, в който да могат да се наложат високите технологии и ИИ, а телата ни изтъкани от наноботи, ксеноботи, метаматериали и синтетична биология да бъдат под перманентно наблюдение и контрол от страна на медици и военни.

И това било ШЕСТАТА ЕПОХА,
ШЕСТАТА РАСА!

Припомнете си поста ми за Пророчествата на Матрицата, защото с тази шеста раса, шести експеримент, който вече неудачно се проведе на няколко пъти и доведе до края на няколко човешки цивилизации, ви залъгват гурута и псевдо-духовни водачи, канализиращи планове за нашето поробване, възхваляващи ги като квантов преход в духовните води на Универса. И тук не споря, че ние можем да еволюираме като вид и дух, а че всеки път когато сме на прага на истински скок от клоаката, нещо или някой ни натиска с нов или добре забравен стар инструментариум и идеология.

Само подобрените хора, онези изтъкани от наноботи, щели да имат доминантна роля, останалото ще е добитък.

И това било за наше добро.

Книгата, по която ви нахвърлих няколко момента тук, е писана през 2005 година и е един от букварите на идеологията на трансхуманизма, написана е за интелектуални псевдо-учени и материалистично индоктринирани масони и братства и оставам за край един от цитатите, даван в нея, като мото на целия процес и успокояване на човеците:

Ще наследят ли роботите земята? Да, но те ще бъдат наши деца.
— МАРВИН МИНСКИ, 1995

ПП: С Благодарност към Петя и превода на книгата, който направи!

Вж оригинала за фотографиите


Заповядайте на конференцията в Женева тази есен. Онези, които строят бункери ще ви обясняват защо трябва да станете роботи.

[augmented-human.com] (Добре дошли на международни конференции за разширяване на хората)


Цитат от книгата, нека микробиолозите да се пулят, а генетиците да дерзаят: Изследователски екип от университета Лудвиг Максимилиан в Мюнхен изгради „ДНК-ръка“, която може да избере един от няколко протеина, да се свърже с него и след това да го освободи при команда. Наскоро бяха демонстрирани важни стъпки в създаването на механизъм за сглобяване на ДНК, подобен на рибозомата от изследователите на нанотехнологиите Shiping Liao и Nadrian Seeman. Хващането и пускането на молекулярни обекти по контролиран начин е друга важна възможност за сглобяване на молекулярни нанотехнологии.

По този повод припомнете си плазмидното ДНК намерено в ковидарките! Официално заявление пред комисия беше извършено, но по БТВ няма да откриете подобно инфо.


„Надграждане на клетъчното ядро с нанокомпютър и нанобот.

Ето едно концептуално просто предложение за преодоляване на всички биологични патогени с изключение на прионите (самовъзпроизвеждащи се патологични протеини). С навлизането на пълномащабната нанотехнология през 2020 г. ще имаме потенциала да заменим биологичното хранилище за генетична информация в клетъчното ядро с наноинженерна система, която ще поддържа генетичния код и ще симулира действията на РНК, рибозомата и други елементи на компютър в асемблера на биологията. Нанокомпютър ще поддържа генетичния код и ще прилага алгоритмите за генна експресия. След това нанобот би конструирал аминокиселинните последователности за експресираните гени.“

В книгата се казва, че имало два вида приони, прионите предизвикват болестта Луда Крава. Та имало добри и лоши. Те щели да използват добрите, но още не знаели как да ги диференцират.


Ani Wis:
Слагат човешките души в интернет. Така имат пълен контрол над тях. Засега не признават съвсем, но го правят.

[patent] (Метод за записване и запазване на човешката душа за човешко безсмъртие и инсталирането й)

БГпреведи: Споменете си че официалната наука отрича душата.

Svetla Mateva:
Ani Wis, точно това са „развъплътените“ духове, които идват във вид на невронни мрежи и други разни. Това са онези отпреди предишния ресет, които са избрали да се дигитализират и да качат съзнанието си на дигитален носител!!! А днес, при наличие на мрежа, влизат в контакт с нас и аджендите са няколко.

Ani Wis:
Svetla Mateva, Някои може да не са го избрали, а да ги качват против волята им в интернет, така, както и сега качват хората без знанието им.


Asen Boyanov:
КАК в София 2018г на Медицинска Международна конференция – на Фармацевтични производители Планираха сегашната Уж „Епидемия“ от Коклюш-Магарешка кашлица която я има поне от 150г и се е лекувала за Ден Два Три с Магарешко Мляко от Женско магаре Магарица, Но сега Няма магарици и Дайте Боцкайте се с Опасни Вакси да Върви Мръсния бизнес на Вакса-Фирмите…

[rtvsis]

Svetla Mateva:
Asen Boyanov, а всички ваксини вече са подменени и дори тези които ги инжектират на децата не знаят какво точно съдържат.

https://bgprevedi.com/improved-humans-43224-2/

Предишна статия

Седмата чакра е Петото измерение

Следваща статия

Отец Абсолют: Капан за тримерни програми

Други интересни