Провалът на Договора за пандемията на СЗО означава, че овцете скоро ще бъдат освободени от фермата за човешки животни…

Автор: Няма коментари Сподели:

Победата на бялите шапки в битката за планетата Земя сега става очевидна по много начини. Например, както съобщава Ройтерс: „Разговорите за изготвяне на глобален пакт за подпомагане на борбата с бъдещите пандемии приключиха без проект на споразумение до очаквания краен срок… Световната здравна организация съобщи в петък.“

[gazette] (Преговорите за пандемичния договор ще продължат след пропуснатия краен срок, има известен напредък, казва СЗО)

Сега също така потвърдихме от източници от Пентагона, че милионите мъже – нелегални имигранти на военна възраст, които дойдоха в САЩ от 2021 г. насам, са били привлечени, за да наложат планираното прилагане на (сега проваления) пандемичен договор на СЗО от хазарската мафия. Тези мъже сега ще бъдат събрани и изпратени у дома. 

Има много други признаци на поражение на ХМ, които ще обсъдим по-долу. Последствията от това са много по-големи, отколкото повечето хора осъзнават. Добра метафора за това, което предстои да се случи, е филмът „Островът“. В този филм хората живееха в подземен бункер и им беше казано, че се укриват от природно бедствие.

Щастливите хора обаче скоро ще могат да отидат на „райския остров“. Реалността е, че тези хора са били клонинги, чиято цел е била да доставят органи на богата клиентела. Пътуването до „Острова“ означава отстраняване на органи и смърт. В края на филма клонингите бяха освободени да живеят естествения си живот.

Еквивалентът е на път да се случи с всички нас. Сега живеем кратък, нещастен живот и сме буквално отработени до смърт далеч преди нашата естествена продължителност на живота. Скоро всички ще бъдем свободни, ще работим 20 часа на седмица или по-малко и ще живеем като милионери хиляди години.

Ако звучи невероятно, помислете за последиците от следната новина:

Британско момиче възстанови слуха си, след като стана първият човек в света, участвал в новаторски опит за генна терапия.

[skynews] (Слухът на британско момиче е възстановен при пионерско изпитване на генна терапия)

Това беше постигнато чрез добавяне на няколко гена в областта на ухото й. Това е само едно доказателство за факта, че имаме способността да редактираме гените си по какъвто начин пожелаем. Това означава, че можем да променим гените, които съкращават живота ни. Можем също да добавим суперсили като радарните способности на прилеп или очите на орел.

[Figura] (Корица на Икономист от 1992 – Промяна на гените ви)

Контрольорите на планетата досега забраняваха медицината да се използва за подобряване на хората. Единственото нещо, което е позволено на медицинската общност, е да лекува болести. Резултатът беше, че на фармацевтичните компании бяха дадени стимули за няколко трилиона долари да създават болести, за да печелят пари, като ги лекуват.

Рокфелер и други собственици на частната неправителствена организация СЗО създадоха рак, ХИВ и безброй други болести, за да направят точно това. Представете си, ако вместо това биха могли да направят трилиони долари чрез подобряване на хората.

Старите институции излагат всякакви куци извинения защо трябва да забраняваме на хората да подобряват своите гени. Те също са фалшиви. Например, те казват, че това ще създаде генетични празнини между богатите и бедните. Отговорът на това е да направим тази технология достъпна за всеки, който я иска. Те казват, че това може да причини трайни генетични промени, които ще бъдат предадени на децата. Това е лъжа, защото имаме способността да отменим тези промени, ако искаме. Единственият легитимен аргумент, който правят, е, че трябва да сме сигурни, че няма неочаквани странични ефекти. Това означава, че е необходимо внимателно тестване.

Освен това ще бъде изцяло въпрос на свободен избор. Със сигурност, точно както амишите избраха да се придържат към технологията от 19-ти век, много хора ще изберат да продължат да живеят кратък, генетично неусъвършенстван живот. Това би бил техният избор и кой знае, може би еволюцията ще докаже, че са прави.

Въпреки това много от нас ще искат да станат практически безсмъртни свръхчовеци. Моето собствено желание е някой ден да мога да превърна тялото си в нещо като делфин, за да мога да изследвам океана. Когато приключа с изследването, мога да се върна в човешка форма. Това е буквално технически възможно сега.

Собствениците на СЗО от хазарската мафия имаха много различни планове. Те искаха да станем генетично неспособни да устоим на тяхното управление. Техните планове изискват убийството на 90% от човечеството. Всички оцелели (с изключение на членовете на ХМ) ще получат цифрови идентификационни номера, които ще свържат достъпа им до храна и всичко останало, необходимо за оцеляване, с оценка за послушание (социален кредит). Те също имаха ферми за развъждане на хора в Украйна и другаде. Тук човешките женски ще бъдат държани като секс-роби до изхвърлянето им на около 25-годишна възраст. Те ще раждат бебета, които ще бъдат измъчвани за адренохром и използвани като месо. Те също биха отгледали послушни супервойници, за да наложат своето управление.

Тайната битка за планетата Земя беше между тези две алтернативни времеви линии за бъдещето. Единият беше освобождаването на човечеството да се развива, както реши, и по този начин да започне нова камбрийска експлозия. Другото беше постоянното поробване на човечеството в услуга на самопровъзгласила се нацистка супер раса.

Сега нацистите са напълно победени. Смъртта на Клаус Шваб Ротшилд, Бил Гейтс, Хилари Клинтън Рокфелер и други гарантира това. Скоро ще паднат още домина от ХМ.

Имайки това предвид, нека да разгледаме геополитическите новини от изминалата седмица, защото те са моментна снимка на променящите се времеви линии.

https://bgprevedi.com/failure-of-who-pandemic-treaty-means-the-sheeple-will-soon-be-released-from-the-human-animal-farm-43254-2/

Предишна статия

Ваксиниран – от замаскиране до катастрофа

Следваща статия

„Договорът“ на СЗО за пандемията вече е „Споразумение“ Това прави цялата разлика! Бяхме заблудени!

Други интересни