Отец Абсолют: Капан за тримерни програми

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да продължа да говоря за основните принципи на самоконтрола.

И така, след като сте определили приоритетните области за работа върху себе си, можете да преминете към следващата стъпка.

И тя ще се състои в това да се научите да блокирате спонтанните си мисли, емоции и поведенчески модели от негативен характер веднага след появата им.

И ето как можете да го направите.

Всеки път, след като идентифицирате такива, мислено ги поставете в сферата на Огъня на Вселенската Любов и помолете Енергията на Разпадане на Тримерната Матрица да премахне завинаги тези програми от вашето съзнание и подсъзнание.

Изчакайте момента, когато тази сфера се опразни.

Ако внезапно такива програми започнат да се появяват отново в живота ви, можете да използвате по-„радикално“ лекарство и да пуснете Енергията на Великото Централно Слънце във вашата сфера.

Действайте според интуицията си, родни мои, не се страхувайте да проявявате творчество и да създавате свои собствени практики.

Главното е, че тяхната същност не се променя, което е завинаги да се отървете от чуждите тримерни програми, вградени в съзнанието ви, които носят дуалното възприемане на света.

Именно в това се състои вторият принцип на самоконтрола: не само да хванете „непознатия“, но и напълно да се освободите от неговото присъствие в живота си – физическо и енергийно.

За по-голяма яснота нека разгледаме това на конкретен пример.

Да речем, че сте решили да се отървете от такова отрицателно качество като осъждането на хората.

Напълно сте осъзнали, че ви е присъщо и сте решили, че ще стане приоритет в работата ви да се изчистите от тримерните програми.

Но не бива да забравяме, че астралните същества не спят: те вече са свикнали да се хранят с вашата енергия на осъждане и сега, усещайки опасността да останат на гладна диета, те ще започнат да хвърлят „дърва“ във вече познатия им „огън“ на осъждане във вашето енергийно пространство.

Това най-често се случва с човек, поел по пътя на духовното развитие.

Точно както енергийното излекуване на физическите ви заболявания често се случва през етапа на изостряне на болестта, така и тук: изцелението на Душата се тества за сила чрез изкушение от астралния план.

Затова не се изненадвайте, ако спонтанните ви реакции на осъждане на хората, които не харесвате, зачестят и се засилят многократно.

Но, от друга страна, те ще се появят толкова ярко и изпъкващо, че няма как да не ги забележите.

Проследявайте колко „затворници” ще попаднат в „капаните”, които поставяте под формата на сфери от Огъня на Всеобщата Любов в началото на работата си и как след това те ще стават все по-малко и по-малко, докато нуждата от такива „капани” напълно не изчезне.

И така може да постъпвате с всяко от вашите отрицателни качества, но не забравяйте за първия принцип на самоконтрола: поетапна работа в съответствие с вашите приоритети.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 5 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/trap-for-3d-programs-43222-2/

Предишна статия

Светла Матева: ”ПОДОБРЕНИТЕ” ХОРА!

Следваща статия

Диана Павлова: Слънчевите изригвания и Земната трансформация

Други интересни