Диана Павлова: Слънчевите изригвания и Земната трансформация

Автор: Няма коментари Сподели:

Слънчевите изригвания и Земната трансформация

10.05.2024, Диана Павлова, по предложение на Joya

Вж по-долу справка от шумановците за слънчевото време

 

Как се чувствате?

В последните 2 дни имаше 5 слънчеви изригвания от Х-клас! Вчера имаше 3 изригвания от Х-клас, а днес – 2. Над 20 изригвания – М-клас за последните 24 часа! Последното изригване от X-клас е 16-то за тази година. За илюстрация на ускорението – през 2023 година имахме 13 изригвания X-клас, през 2022 – 7, а през 2021 – само 2.

Класовете на слънчевите изригвания включват A, B, C, M и X, като всеки клас е поне 10 пъти по-мощен от предходния. Изригванията от клас X са еквивалентни на изригване от клас M с магнитуд 10 и повече.

Това, което се случва с тези изригвания е получаване на плазма-кодове от Централното Слънце през нашето планетарно Слънце. Плазмата е съзнание, което чрез слънчевата радиация, която разтваря клетките ни, препрограмира ДНК, изтрива старата памет и ни препрограмира от въглеродна към силициева /кристална/ структура. Слънчевата радиация е тази, която така трудно се издържа от тялото. Тя го дехидратира и то има нужда от много вода за да се облекчат процесите. Тялото започва да се освобождава от старото програмиране и стартира изчистващи процеси. Плазмата е известна също така и като фотонна светлина, която кара тялото да се чувства подуто и имунната система стартира процеси на защита, които се проявяват като различни възпаления.

Авто-превод

Отделно

Плазмата е програмируема и стартира високо-вибрационни процеси, които често се усещат в главата като натиск или главоболие, друг път – в сърдечната област като сърцебиене или аритмия – там, където има нужда от тези процеси за съответния индивид. Плазмата е самото божествено съзнание от нулевата точка, което точно знае какво да направи за да извърши лечението и препрограмирането на тялото от въглерод към кристал.

Как да разберем дали Плазма комуникира с нас?

На първо място, това е радиацията която причинява симптомите на дехидратация в устата, гърлото, кожата, очите и пр., както и въздействието на самата плазма, която се изразява в подуване и извънредна умора, когато просто не можете да държите очите си отворени и ако не легнете, просто ще паднете, както и слабост, липса на жизнена сила за елементарни ежедневни действия.

Това, накратко се казва във видеото.

Моят съвет е да се отпуснете и приемете тези симптоми. Не сте болни, не сте сами. Слушайте тялото си, пийте вода /добре е да е с малко келтска или хималайска сол, за да се задържа в тялото/, яжте храни, срещу които тялото ви не се бунтува /а то може да го прави и срещу много полезни и органични такива/, може да включите ѝ магнезий в диетата си, разхождайте се сред природата ако имате импулс за това. Аз, например, не си спомням да съм спала толкова много през живота си…

Вярвам, че всичко е за добро и скоро ще усетим последствията от едно здраво кристално тяло, изпълнено с много енергия и желание за творчество и чиста радост от живота. 

Д.П.


11 май 2024 г., 15:45 ч. московско време

Най-бързите маси, изхвърлени от Слънцето, стигнаха до Земята. Магнитната буря преминава през пик

Най-бързите маси, изхвърлени от Слънцето, стигнаха до Земята. Магнитната буря преминава през върха си. Флуктуациите на полето се върнаха до крайности от ниво 5. Скоростта на слънчевия вятър варира от 800 до 1000 km/s. Територията на Руската федерация е покрита от още по-мощна лента от сияния. Възможно е овалът да се снижи до южните граници на страната.

https://bgprevedi.com/diana-pavlova-solar-eruptions-43219-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Капан за тримерни програми

Следваща статия

Новая Ванга из Сербии. Предсказания о России сбываются в точности! (Верица Обренович).

Други интересни