Лудите се опитват отново да унищожат човечеството за кой ли път!

Автор: Няма коментари Сподели:

КСЕНОБОТ ➡️ МОРФОГЕНЕЗА➡️ КСЕНОМОРФ

01.05.2024, fb, Светла Матева

Счупвайки био-електрическия код на човешките тела, човешкото ДНК, функция и състав на мозъка, съвременните учени вече знаят, че ако променят напрежението на нашето биоелектричество, могат да променят процесите на морфогенезата и да изменят клетката.

На помощ идва РЕПЛИКАТОРНАТА НАНОТЕХНОЛОГИЯ, която според алгоритмите, които носи ще изменя състава на човешките тела на клетъчно, молекулрно, ДНК-ниво.
Същата година, през която беше обявена ковид пЛандемията, за която всички мислещи с главите си вече разбраха, че беше планувана минимум през последните 10 години от кръговете на трансхуманистичните олигарси – (професор Алкидиз през 2011г обяви, че от 2020 години започва молекулярната епоха, документ на НАСА от 2001г за бъдещите войни щрихира основните положения на тази „молекулярна епоха“, като думата „молекулярна“ нека се разглежда като контрол на молекулярно ниво), та същата тази 2020 година учените от МИТ излезнаха с официално заявление за първия биологичен робот, а няколко месеца по-късно обявиха, че той има възможността да се самовъзпроизвежда.

XENOBOT (КСЕНОБОТ) нарекоха самовъзпроизвеждащия се биологичен робот, добит от стволови клетки на жаба, в лаборатория, чрез помощта на ИИ. Живи машини, проектирани от еволюционен алгоритъм.

[technologyreview] (Тези „ксеноботи“ са живи машини, проектирани от еволюционен алгоритъм)

Това дава възможност за раждане на нова форма, а не само съдържание, а науката разглеждаща тези процеси се нарича MORPHOGENESIS (МОРФОГЕНЕЗА).

Предтекстът за бурния рисърч за ксеноботите е винаги един и същ официален наратив, наречен „Грижа За Здравето“.

Но! Тези ксеноботи биха могли, един път инжектирани в човешките тела, да черпят биологичен материал от нас и да изграждат свои собствени структури, според зададения алгоритъм. Отделно и тъй като те могат да нахлуят чрез кръвния поток в сърцето и мозъка, могат да изградят своя собствена нервна система, която да започне да функционира паралелно с нашата стара нервна система, а ако се стигне до етап „Анихилация“, може да се наложи като доминантна и да „погълне“ нашите биологичи неврони, синапси и прочие. Освен това, тази нова нервна система развива свой ИИ. А това значи, че функционирането на човешкото тяло ще бъде превзето отвътре на всички нива.

Така ксеноботите чрез мимикрия могат да навлязат в клетките ни, а след това, изпълвайки ги отвътре могат да ги променят. Сега (сега са го пуснали в медиите) са почнали рисърч и за андроботите, тоест биологични наноботи, създадени от човешки клетки.

Когато се промени съставът на формата на клетките ще започне да се променя постепенно и формата на хоста, в който този био-нано-робот се репликира. Да, това се нарича Репликаторна нано-технология. Черпи материал от нас, който използва за строеж на нови тъкани.

2020 година имахме едновременно обявяване на пандемия, на ксеноботи, а след това и на нов тип ваксина, официално обявена, че работи на принципа на иРНК-генна-терапия, като доскоро се заклеймяваше всеки спрягащ думата нанографен заедно с ковид ваксина, но дефакто и според документи на файзер, точно това се крие зад термина PEG, съставка на ваксините, която съставка се намира в ред други фарма-продукти, козметика и храни.

След официалния старт на масовата ваксинация, без обявяване точно съдържание на течностите, наречени ваксини, учени по цял свят и въпреки забраните за химичен лабораторен анализ и микроскопия на ваксините, поставяйки под съмнение целия официален наратив видяха емпирично, че течностите съдържат самосглобяващ се нанотек.

Оставаше загадка дали освен самосглобяващ се този нанотек е ли и самовъзпроизвеждащ се – репликаторен?

Паралелно с въвъеждането на новите ковид-ваксини, започнаха и нов тип патологии, вече официално признати и наречени тромби в кръвоносната система. Но пак има неточности в официалната теза, защото

това не са кръвни съсиреци, както ги наричат вече и в болниците, а са нов тип тъкан, имаща консистенция, еластичност на калмар, но не и на съсирени кръвни клетки.

Тоест, „генната терапия“ и самосглобяващите се наноботи у някои реципиенти дават грешка, тоест има генетично несъответствие и реципиентът не може да понесе генната мутация, а от това следват тежки патологии и смърт.

Диагноза – Грешно ДНК, неадекватно мутиращ субект.

Продължават опитите за постигане на „позитивна мутация“ у човешките хостове и подобна самосглобяваща се нанотехнология беше открита в ред друга ваксини и медикаменти. Но не от държавни лаборатории – мафиотската Омерта ги кара да неглижират всеки вопъл за анализ на съдържанието им.

Разсъждавайки върху биологичните наноботи ще продължа крачка напред – може ли тези наноботи да променят формата на човешките тела, създавайки визуално един по-различен човек – xenomorph (ксеноморф)? Може ли това вече да се е случвало в миналото? Може ли това да са т.наречените „митични същества“ или „извънземни“- извънземен палеоконтакт, тоест те да са вид хибриди на стари опити на вече отишлите си цивилизации, които, ако само погледнете една пирамида, ще разберете, че са боравели с технологии и ИИ?

Може ли историята перманентно да се повтаря, като след всеки неуспех и крах да следва почти изчезване на човешкия род, само за да започне експериментът отначало?

От същите, които мислят, че ей този път вече ще успеят!

[wired] (Бъдещето на Ксеноботите идва – започнете да планирате сега)

Вж оригинала за фотографиите


Целият документ на НАСА, термини като нанотуби, репликатарно нано, бисоензори, умна прах, наносателити, молекулярни био сензори, нанопрах в аерозоли и други, и други отдавна са известни на военни и научни кръгове. Като тук се обявява война и така, както моят мозък тълкува, тази война се води от онези в сенките към нас.

[archive] (Бъдещи стратегически проблеми/Бъдеща война [Около 2025 г.])


Вижте, че прекрасно знаят до какви патологии води ел. магнитното микровълново облъчване. Искали да ни лекуват!!!! От припадъци до смърт. Защо ни бучали главите и усещаме, че горим отвътре?!?!??!!

May be an image of text that says 'EFFECTS OF LOW POWER MICROWAVES (U.S. ARMY, SRI, WALTER REED) Behavioral performance decrements Seizures Gross alteration in brain function 30% to 100% increases in brain blood flow Lethality -Interactions between low power (microwatts per sq. CT./.4 to 3 GHz) MW and brain function Future Strategie PuaureStrntegileIses,7/01 Iaspaes, ADI'

https://bgprevedi.com/xenobot-morphogenesis-xenomorph-43208-2/

Предишна статия

The “Deep State” Explained

Следваща статия

Самоконтролът е внимателното следене на вибрациите на всяка ваша мисъл и емоция

Други интересни