И всичко, което правят сега, само помага за пробуждането на милиони хора по света, като по този начин ускорява падането на властта на самите Дракорептилии и техните слуги

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

И така, нека продължим разговора за това как можете да се научите да трансформирате нисковибрационните мисли и емоции, които „живеят“ във вашата трета чакра и емоционалното ви тяло във високовибрационни, като по този начин ги „преместите“ в шестата чакра.

Ако това е доста лесно да се направи с близки и роднини, тъй като можете директно да наблюдавате взаимодействието си с тях и да коригирате думите и емоциите си своевременно, тогава в глобален мащаб е много по-трудно да се направи.

Под „глобален мащаб“ имам предвид всичко, което е извън вашия контрол.

Това са онези събития във вашия град, държава и на планетата като цяло, които се случват независимо от вашето желание и най-често в разрез с вашите интереси.

Как например можете спокойно да реагирате на престъпните действия на корумпирани чиновници, на хибридните войни, водени от глобалистите, на транссексуалната политика, която се прилага в много страни, на задължителната ваксинация и много други, които ви карат активно да протестирате?

В резултат на това при много хора третата чакра буквално „експлодира” от натрупаните в нея негативни емоции, които се основават на невъзможността сами да контролират ситуацията и да решават съдбата си, а емоционалното тяло страда от сривове, причинени от такива негативни енергии като безпомощност, безнадеждност, страх от бъдещето, раздразнение, агресия, осъждане…

И така, как можете да „претопите“ своя справедлив гняв, който носи енергии с ниска вибрация, във енергии с високи вибрации?

И най-важното, как могат те да се издигнат до нивото на шеста чакра?

Всъщност да направите това не е толкова трудно, колкото изглежда.

И така познатият ви израз „Колкото по-зле, толкова по-добре“ може да ви дойде на помощ.

Този случай се основава на разбирането, че изграждането на нов свят от Петото измерение е възможно само когато сегашният свят от Третото измерение бъде напълно унищожен и отиде в забрава.

И колкото по-бързо стане това, толкова по-добре за всички: и за тези, които са готови да направят Прехода, и за тези, които вече няма да могат да го направят.

За първите, защото са енергийно готови за това и възприемат театъра на абсурда, който сега се разиграва на Земята, като неизбежно последно „въздишане“ на Дракорептилиите преди окончателното им напускане на световната „сцена“.

А за вторите, бързото завършване на пътуването им на тази планета може да им помогне да запазят най-доброто, което все още остава в душите им, като по този начин облекчат по-нататъшната си съдба в нови прераждания.

Затова, скъпи мои, всеки път, когато ви „обхване вълна” от възмущение от събитията, които се случват на Земята, опитайте се да ги възприемете като последната мръсна „пяна”, изхвърляна на брега от „вълните”, изкуствено повдигнати от представителите на дълбинната държава и които са призвани да пречистят най-накрая „водата“ на Океана на Любовта, в който скоро ще живеете.

Благодарете на тези бездушни същества, че най-накрая показаха на целия свят истинската си същност, която криеха толкова много векове.

И всичко, което правят сега, само помага за пробуждането на милиони хора по света, като по този начин ускорява падането на властта на самите Дракорептилии и техните слуги.

„Абсцесът е узрял“ и е скоро ще „пробие“…

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 1 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/the-worst-the-better-43161-2/

Предишна статия

Честваме 9 май – победата над Драко-рептилиите под формата на нацисти и фашисти през 1945

Следваща статия

Парад Победы | 9 мая 2024 |

Други интересни

Вашият коментар