От векове в различни цивилизации са открити доказателства за съществуването на гиганти, но елитите попречиха да излязат наяве

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте читатели, добре дошли в новия епизод на Отвъд Синия лъч. Днес отново пътуваме в царствата на мистерията и интригата. Измислица ли е или реалност? Вие решавате! Споделете вашите мисли в коментарите. Междувременно се отпуснете и се насладете на четенето.

Тази седмица започваме с продължение на историята на Гигантите. Включихме няколко снимки на гиганти, скелети, открити от археолози, и няколко гигантски врати на различни правителствени сгради в няколко страни. Моля, прегледайте приложеното и ни изпратете отзивите си.

Представете си свят, в който извисяващи се гиганти бродят по Земята, не само в митове и легенди, но като реални същества, вплетени в тъканта на нашата история. Битие, глава 6 ни казва: „Имаше великани на Земята в онези дни, а и след това.“ Библейската история за Голиат, един от четиримата страховити братя, отеква през вековете. И все пак, не само юдео-християнските писания нашепват за тяхното присъствие. От мразовитите царства на скандинавската митология до живите гоблени на индийските, маите, ацтеките, инките и гръцките предания, историите за великани изобилстват.

Но какво ще стане, ако тези истории не са просто фантазии? Ами ако те са фрагменти от забравена реалност, замъглена от времето и скрита от нас? Възможно ли е гиганти някога да са ходили сред нас, оставяйки следи от своето съществуване, чакащи да бъдат открити? Изследвайте възможността гигантите да не са просто митове, а изкушаваща мистерия, забулена в летописите на нашето минало, чакаща безстрашни изследователи да разкрият истината им.

От векове в различни цивилизации са открити доказателства за съществуването на гиганти, но елитите попречиха да излязат наяве. Въпреки това, решение на Върховния съд на Съединените щати принуди един от най-важните институти по археология да публикува класифицирани документи, където истината може да бъде разкрита…

Институтът Смитсониън, един от най-влиятелните в археологията и цивилизационните изследвания на древни организации, получи историческа неуспех пред Върховния съд на Съединените щати и е бе принуден да публикува класифицирани документи, датиращи от началото на 1900 г. По време на процеса беше показано, че организацията не само е знаела, но е участвала в историческите находки на гигантски човешки останки в цяла Америка, които са били скрити и унищожени от администрацията. По този начин те са се погрижили да защитят традиционната историческа хронология на еволюцията на човечеството.

Доказателства обаче са публикувани във вестници от края на 19-ти и началото на 20-ти век и показват, че са открити останки с колосални размери.

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

Сега имаме кратко видео от няколко записани снимки на гиганти. От вас зависи да решите дали те са реални или просто илюзия.

[Video] ()

Гигантски врати, охраняващи входовете на правителствени сгради в различни нации, стоят като мълчаливи стражи, обвити в мистерия и значение.

[Figura] ()

[Figura] (Тук виждаме добре известния символ на илюминатите)

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

Сега продължаваме епизода от тази седмица с феномени извън света.

Инцидент с НЛО във Варгиня, Бразилия

„Бразилският Розуел“: Режисьорът твърди, че съществува видео на уловено създание от инцидента с НЛО във Варгиня през 1996 г.

Авто-превод (почнете от 41-а секунда)

Отделно

Предполагаем случай с НЛО, наречен „Бразилският Розуел“, вдигна шум в интернета на фона на слухове, че може да съществува видео за заловено „създание“.

[Video] ()

Следното е извадка от връзката по-долу:

Странен случай с НЛО, наречен „Бразилският Розуел“, вдигна шум в интернета на фона на слухове, че може да съществува видеозапис на уловено „създание“ и скоро да бъде публикувано.

Така нареченият инцидент с Варгиня — предполагаема катастрофа на НЛО, среща с извънземни и последващо военно прикриване — влезе в глобалните заглавия през 1996 г. и предизвика медийна лудост в Бразилия, въпреки официалните правителствени отричания, че не се е случило нищо необичайно.

Това остава един от най-известните случаи на НЛО в страната и предизвика вълна от „НЛО туризъм“ във Варгиня, където много жители и до днес настояват, че бразилските военни са заловили две извънземни същества и са заплашили местните да мълчат.

Повече от четвърт век по-късно интересът към случая беше подновен след издаването на документален филм по-рано този месец, Moment of Contact, в който се вижда как режисьорът Джеймс Фокс се завръща в малкия град в югозападния щат Минас Жерайс, за да интервюира очевидци, експерти и длъжностни лица.

„Правителствата са склонни да прикриват всичко, което не могат да обяснят на своето население“, казва пенсионираният генерал от бразилските военновъздушни сили Хосе Карлос Перейра пред Fox в документалния филм.

През януари 1996 г. местните във Варгиня съобщават, че са видели странен обект с формата на пура, с размерите на училищен автобус, бавно да пада от небето и да се разбива в поле.

[news.com.au] („Бразилският Розуел“: Режисьор твърди, че съществува видео на уловено създание от инцидента с НЛО във Варгиня през 1996 г.)

Плеядиански космически кораб

Прикаченото видео е потвърдено от член на ТКП (тайната космическа програма), която е разположена във военновъздушната база Kirtland (Къртленд) в Албакърки, Ню Мексико, САЩ

„Това са 2 флота от 20 и 24 плеядиански кораба. Има 2 масивни кораба-майка на 1800 мили нагоре. Корабите-майки са неподвижни и всеки има 16 обитатели. Във всички кораби има 2-3 обитатели. Има много светлини във и около всеки кораб. Това, което е видимо, е нарочно разрешено за гледане.

Албакърки, Ню Мексико – 28 април 2024

[Video] ()

Видео на живо от уебсайта на НАСА, показващо огромен извънземен кораб-майка

[youtube]

ВИДЕОКЛИПОВЕ ЗА НЛО

1. Частично прикрит кораб-майка, видян над Аризона, САЩ. 30 април 2024

[Video] ()

2. 3 светлинни кълба, видени над Тексас, САЩ, 2 май 2024

[Video] ()

3. Извънземен кораб изчезва в портал

Калифорния, САЩ, 18 април 2024 година

https://bgprevedi.com/beyond-blue-beam-43147-2/

Предишна статия

Богомилите: Стари Уроци за Нови Времена

Следваща статия

Но най-важното: винаги помнете, че подсъзнателно всеки човек чете не думите, а енергията на вашите емоции

Други интересни

Вашият коментар