Извънземната Война между Лемурия и Атлантида и Първите Рептилии

Автор: Няма коментари Сподели:

Лемурия наричана още Йомиом и Атлантида първоначално наречена Хефислион са цивилизации, създадени на Земята като опит, ръководен от Галактическата федерация. Човешката ДНК е съставена от гени, идващи от целия космос, и ние представляваме осъзнатия опит на това космическо и генетично единство.

Как се е развивало човечеството през изминалите 200 000 години и какви били хората от Му и Лемурия? Воювали ли са Лемурийците и Атлантите и какво е довело до изчезването им?

Гледай Част 1 тук:

   • Лемурия: Скритата История за Майката …  

Гледай Част 2 тук:

   • Забранената история на Лемурия от Пос…  

Според Матиас, Лемурия била в центъра на епичен сблъсък с древната империя на Атлантида, който сблъсък оставил траен отпечатък върху нашия модерен свят и дори повлиял на начина, по който живеем днес. Войната между Лемурийците и Атлантите се водела на територията на днешните Пакистан и Индия преди около 17 000 години и била най-голямата позната война за времето си. За война между Лемурийците и Атлантите се споменава и в една други интересна книга – “Бялата книга на Рамта”, написана от Джуди З. Найт. Авторката твърди, че „Рамта“ (име, което произлиза от Ра/Рам и означава „Богът“ на езика на Рамта) е висше духовно същество, което се свързва с нея чрез ченълинг. Според Найт, Рамта е бил лемурийски воин, който се е сражавал в епична война с атлантите.

В книгата, Рамта описва своя народ като:

Гледайте епизодите на Скритата Реалност тук:

   • СКРИТАТА РЕАЛНОСТ  

Гледайте историите на известни личности тук:

   • НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ИСТОРИЯТА НА…  

Гледайте епизодите на “Заедно за 1” тук:

   • ЗАЕДНО ЗА 1  

Гледайте мъдрости от вековете тук:

   • MЪДРОСТИ ОТ ВЕКОВЕТЕ  

“Лемурийците бяха доста различни от атлантите. Тяхната социална система беше изградена върху комуникация чрез мисъл. Те нямаха технологичния напредък, а само голямо духовно разбиране, тъй като моите предци бяха велики в познаването на невидимите ценности. Те боготворяха и почитаха това, което беше отвъд луната, отвъд звездите. Те обичаха същност, която не можеше да бъде идентифицирана. Това беше сила, която наричаха Непознатия Бог. Тъй като лемурийците се покланяли само на този Бог, атлатите ги презираха, защото те презираха всичко, което не е прогресивно.” (“Бялата книга на Рамта”, Дж. З. Найт) …

Войната с Атлантида не довела до разрушаването на Му. Техният дом бил унищожен от подземни срутвания, вулкани и потъването на островите в дълбините на Тихия океан. Розенкройцерските учения също се съгласяват, че падането на Йомиом е започнало с вулканични изригвания, земетресения и колапс на подземни газови пояси. Въпреки силните магнитни вълни от енергия, които се разпрострали по цялата земята, няколко малки групи хора успяват да избягат в Индия, Месопотамия и Египет, докато други си проправили път на изток и се заселили в Америка. Според Матиас, когато Му разбрали, че тяхната мисия е изпълнена, те напуснали островите в Тихия океан и се оттеглили към Северния полюс в подземните градове.

“Всеки път, когато дадена цивилизация изчезва, подземните градове запазват информацията. Те са в 5то измерение. Има ги навсякъде по земята, под всяко езеро и планина, свързани като мрежа. Когато Му, същества от 5то измерение, напускат островите, те взимат информацията с тях в подземните градове.” Тази мрежи от подземни градове днес е позната като Агарта и свързва важни точки, включително планината Шаста в Калифорния, както и мистериозния град Шамбала, скрит някъде под върховете на Хималаите. Смята се, че тези подземни градове, пазещи генофонда на човечеството, съществуват в 4то и 5то измерение и само избрани хора могат да бъдат допуснати до тях. (препратка към някое видео…) Задачата на Му била да отворят портал в Тихия океан, чрез който да вдигнат нивото на съзнание на Земята. Заветът, който те оставили на човеците е значителен – те научили хората от Австралия, Западното крайбрежие на Северна и Южна Америка, Източна Азия как да бъдат като тях – как да достигат до себе си чрез растенията, чрез единението с природата.

Предишна статия

Сталин дал трое суток, чтобы найти детей: история исчезновения поезда №526

Следваща статия

Церемония вступления в должность избранного Президента России

Други интересни

Вашият коментар