Ивелин Михайлов и какво се случва в Исторически парк – село Неофит Рилски

Автор: Няма коментари Сподели:

Нашият приятел Тони ни изпрати един подкаст на Капитал относно Ивелин Михайлов, където ние видяхме, че сме се заблуждавали за някои неща. Определено доста позитивни неща могат да се кажат за Ивелин Михайлов, и трябва да отдадем дължимото на него.

Подкастът е на Капитал, който само от името ни става ясно че е рупор на ОПГ-то наречено БГ-държавна мафия. [Kapital] (Не е необходимо да го слушате целия, първите 4-5 минути са достатъчни)

Нещата в този подкаст са преувеличени. Когато хората се страхуват от истината, те я премълчават и измислят някакви фиктивни неща за да предизвикат негативни емоции срещу опонентите си. Това, драги посетители, се вижда ясно от подкаста, където Исторически парк едва ли не с оръжие се готви да завоюва цяла България. Е, не с оръжие, а с идеите си. Това е, от което ОПГ Капитал се страхува най-много.

Отделно

Считаме че показаното от Ивелин Михайлов е добра основа за българския суверен. Как БГ суверенът да подходи към собствеността и облагородяването на населените места. Разорението и унищожаването на природата идват като наследство от опустошителната роля на БКП през последните 35 години.

В един момент виждаме че Ивелин Михайлов кара джип. Ами ти трябва да си перко, врътнал, че да караш джип!

Да, но той говори смислени неща. Така че тук работата е в чуждопоклоничеството. А то не ни трябва! Няма защо да целуваме задника на чуждопоклонничеството!

Киро Брейка пък демонстрира знака на „Route 66“ на ръкава си. Сатанински символ с 2 шестици. Кога ще се отървем от тези символи бе, Киро?

Отделно

И така, виждаме Ивелин Михайлов в ролята на Тодор Живков, цар на Исторически парк… Наследената идея от време оно, че един човек може всичко да направи. Не сме съгласни с това! Суверенът трябва да пристъпи напред и да поеме нещата в свои ръце.

Всички тези жители на и около Исторически парк трябва да станат тодорживковци и да поемат нещата в свои ръце. Когато е само един началник, всичко може да отиде на кино в един момент. Лидерството да отстъпи място на суверенността и хората да се отърват от този манталитет, тази тримерна програма на Дракорептилиите за началника, който казва на другите какво да правят! Съверенът е този, който решава, с оглед на другите суверени!

Идеално място за организиране на самоуправление!

Разбира се ние сме далеч от мисълта да ги натискаме да станат или да приемат идеите на суверенността! Пример за това, как с общи средства на не най-бедните хора може да се построи нещо ново! По-богатите би трябвало да помогнат на по-бедните. Възродените хора ще станат еднакво богати! Дуалността бедни-богати ще изчезне!

https://bgprevedi.com/reassessment-for-ivelin-mihaylov-43076-2/

Предишна статия

Отделяне на зърното от плевелите

Следваща статия

Ученый Петр Гаряев о Влиянии Слова На Исцеление Организма

Други интересни

Вашият коментар