Републиканската партия в Аризона обявява инжекциите срещу Covid-19 за биологични и технологични оръжия, прие резолюцията за забрана на инжекциите!

Автор: Няма коментари Сподели:

28.04.2024, Д-р Джозеф Сенсън

Републиканската партия в Аризона вече е втората републиканска партия в щата, която прие резолюцията „Забранете ударите“ и обяви инжектирането против COVID-19 за биологично и технологично оръжие.

Поздравете Патриота, Дан Шулц от PrecinctStrategy.com, който представи резолюцията „Забранете удара“ на Републиканската партия на Аризона.

Републиканската партия на Аризона гласува днес и прие резолюцията с 95,62% от гласовете! Това току-що мина, така че все още нямаме процентите. Резолюцията обявява инжекциите срещу COVID-19 за биологично и технологично оръжие и призовава губернатора да забрани тяхното разпространение, главния прокурор да конфискува флаконите и да извърши съдебномедицински анализ на съдържанието им.

Освен че е адвокат, Дан е бивш възпитаник на Уест Пойнт и бивш офицер от контраразузнаването и разузнаването на американската армия. Дан Шулц се застъпва за Стратегията на районите, която се стреми да върне контрола върху Републиканската партия обратно на хората. Преди това Дан Шулц представи резолюцията „Забранете ударите“ на Републиканската партия на окръг Марикопа. В събота, 13 януари, републиканската партия на окръг Марикопа прие резолюцията с 87,4% от гласовете! Бяха подадени общо 1494 гласа, 1306 „за“ и 188 „против“. Окръг Марикопа е най-големият републикански окръг в нацията.

Първата резолюция „Забранете ударите“ беше приета през февруари 2023 г. The Gateway Pundit наскоро съобщи за моя иск, който търси забрана на ударите във Флорида. Делото е прекратено и е на път към апелативния съд.

Към днешна дата приблизително 10 републикански окръжни партии във Флорида са приели резолюции „Забранете инжектирането“, обявяващи инжекциите срещу Covid 19 за биологични и технологични оръжия, като също така призовават губернатора да забрани тяхното разпространение и главния прокурор да конфискува флаконите и да извърши съдебномедицински анализ.

Републиканската асамблея на Флорида, Националната федерация на републиканските асамблеи, Републиканското събрание на свободата на Флорида приеха резолюции за забрана на Jab (ударите). Наскоро Министерството на здравеопазването на Флорида се присъедини към призива за забрана на Jab. Републиканската партия на окръг Клакамас в Орегон и Републиканската партия на Айдахо приеха резолюцията за забрана на удара.

Преди това републиканската партия на Аризона трябваше да гласува резолюцията на 27 януари, но други въпроси и дебати причиниха забавяне, което попречи на гласуването. Дан беше упорит и изпрати отново резолюцията.

Аризона се счита за важен щат в политиката и приемането на тази резолюция ще помогне за изграждането на подкрепа за забрана на биологичната война срещу американците и цивилното население като цяло.

Текстът на резолюцията, внесена от Дан Шулц, е следната:

Резолюция за забрана на ударите в Аризона:

Като имаме предвид, че:

силни и достоверни доказателства показват, че Covid 19 и инжекциите Covid 19 са биологични и технологични оръжия, и клиничните данни на Pfizer разкриват 1223 смъртни случая, 42 000 неблагоприятни случая, 158 000 нежелани инцидента и приблизително 1000 странични ефекти, и огромен брой хора са починали и/или са били с трайни увреждания, след като са били инжектирани с инжекциите за Covid 19, и съществуват силни и достоверни доказателства от Швеция, че инжекцията с мРНК на Covid променя човешката ДНК, и правителствени агенции, медийни и технологични компании и други корпорации са извършили огромна измама, твърдейки, че инжекциите срещу Covid са безопасни и ефективни, и Министерството на здравеопазването на Флорида призова за спиране на инжекциите за иРНК, а продължаващите експерименти върху хора и отказът на информирано съгласие са нарушения на Нюрнбергския кодекс и следователно представляват престъпления срещу човечеството,

Решаваме:

От името на опазването на човешката раса, делегатите на Конгреса за номиниране на кандидати за президент на Републиканската партия в Аризона за 2024 г. призовават губернатора Хобс и законодателния орган на щата да забранят продажбата и разпространението на инжекции за Covid и всички инжекции за иРНК в Аризона, а главният прокурор на Аризона да незабавно изземете всички инжекции за Covid и инжекции за иРНК в Аризона и да извърши съдебно-медицински анализ на тези така наречени „ваксини“.

https://bgprevedi.com/arizona-republican-party-declares-covid-19-injections-biological-and-technological-weapons-passed-ban-the-jab-resolution-42977-2/

Предишна статия

Една последна битка и клонът Рокфелер/Хитлер на ХМ ще падне

Следваща статия

Наркотици за военни цели: истина и митове(Алексей Казанцев)

Други интересни

Вашият коментар