Една последна битка и клонът Рокфелер/Хитлер на ХМ ще падне

Автор: Няма коментари Сподели:

Глобалният алианс с бели шапки постигна големи победи миналата седмица в продължаващата тайна битка за планетата Земя. Клаус Шваб Ротшилд, Батенбергови (британски кралски особи, също и БГцарят), Хилъри Клинтън Рокфелер, Барак Обама Хитлер, Бил Гейтс и д-р Антъни Фаучи са били екзекутирани в залива Гуантанамо (, на 27 май ще разберем като приемат Пандемичното съглашение), според Паскал Наджади, син на съоснователя на Световния икономически форум, който твърди, че е пряко замесен.

[bitchute] (Алекс Джоунс взе интервю от информатора на WEF Паскал Наджади)

Ние независимо потвърдихме с MI6, че Schwab е изчезнал и знаем, че всички други изброени са били поставени в списъка за екзекуции.

Източници на Мосад потвърждават, че британските кралски особи също са били убити. Ето защо из Лондон препускат коне без ездачи – един от тях е боядисан в червено, за да изглежда като кръв. В Откровение 6:2 Йоан описва как е видял Четирите конника на Апокалипсиса и описва как „погледна, и ето блед кон; името на яздещия на него беше Смърт, а адът го следваше“.

[Video] (Коне без ездачи галопират из Лондон)

Това стана, след като ръководителят на израелското разузнаване генерал-майор Ахарон Халива подаде оставка поради провала на фалшивия флаг на 7 октомври в Газа. Оставката му предизвика „масово цунами или изчистване на генералните директори на военното разузнаване по целия свят… всички те изчезнаха“, казва ръководителят на MI6.

Друго доказателство е, че израелският министър на националната сигурност Бен Гвир участва в ужасяващ пътен инцидент, докато напускаше Рамала.

[Video] (Израелският министър на националната сигурност Бен Гвир попадна в ужасяващо пътно транспортно произшествие)

След това бащата на израелски министър Хаим Битон беше тежко ранен в автомобилна катастрофа в Йерусалим.

[Video] (Бащата на израелския министър Хаим Битонс сериозно ранен при автомобилна катастрофа Ерусалим)

[tr.im] (Бащата на израелския министър Хаим Битон е тежко ранен при автомобилна катастрофа в Йерусалим)

Сега Международният наказателен съд издава заповеди за арест на Бенямин Нетаняху и други израелски служители.

[palestinechronicle] („Неестествено уплашен“ – Нетаняху се притеснява, че ICC може да издаде заповеди за арест)

Също така знаем, че оцелелите членове на семейство Ротшилд са се съгласили да работят с алианса. Това означава, че една последна голяма битка срещу кръвната линия Хитлер/Рокфелер трябва да сложи край на тази война и да освободи човечеството.

Сега, оцелелите Рокфелери под ръководството на Дейвид Рокфелер младши определено са отчаяни и опасни зверове, притиснати в ъгъла.

Това е особено вярно сега, когато държавният секретар на Рокфелер Антъни Блинкен се завърна у дома с празни ръце от мисията си в Китай миналата седмица. Погледнете изражението му, докато позира с китайския президент Си Дзинпин, и можете да видите, че е дълбоко разочарован и уплашен.

[Figura] (Блинкен не изглежда щастлив)

Блинкен започна срещата, като се подмазваше на Китай, казвайки:

„Съединените щати не се стремят към нова Студена война, не се стремят да променят китайската система, не се стремят да потискат развитието на Китай, не се стремят да съживят своите съюзи срещу Китай и нямат намерение да влизат в конфликт с Китай“.

Си отговори, като каза:

„Почитайте думите с действия, вместо да казвате едно, но да правите друго… Днес, както виждам, обитателите на една и съща планета трябва да си помагат взаимно. Живеем във взаимозависим свят и се издигаме и падаме заедно. Тъй като интересите им са дълбоко преплетени, всички страни трябва да изградят максимален консенсус на резултатите, да печелят взаимно, и всички да печелят. Това е основната отправна точка за как Китай гледа на света, а също и за отношенията Китай-САЩ“, каза Си.

Зад кулисите Блинкен поиска трилиони долари заеми в замяна на обещания за борба с „промените на климата“, като същевременно заплашваше да атакува Китай с оръжия за метеорологична борба, казват източници от азиатското тайно общество.

Китайците му казаха да се маха и срещата беше прекъсната, както се вижда от това видео:

Си Дзинпин: Кога той [Блинкен] ще напусне?

Помощник: Той си тръгва тази вечер.

Ето защо Блинкън директно заплаши Пекин за това, което Вашингтон описва като подкрепата на Китай за руската армия на пресконференцията след разговорите.

[Video] (Какво Си наистина мисли за Блинкен)

Тъй като той си тръгна с празни ръце, фракцията на Рокфелер определено бързо свършва парите. Като напомняне през 2007 г., точно преди САЩ да фалират по време на „шока Лейман (Леман)“ и да бъдат спасени от Китай, националният дълг на САЩ беше под 10 трилиона долара, бюджетният дефицит беше около 160 милиарда долара, а лихвените плащания бяха приблизително 400 милиарда долара. Сега дългът надхвърли 34 трилиона, нараства с 1 трилион долара на всеки сто дни, а разходите за обслужване на дълга надхвърлиха 1 трилион долара.

[zerohedge] (Фискалната бъркотия на Вашингтон е безотговорна, неетична, неморална: бивш генерален контрольор на САЩ)

Те определено ще се опитат да откраднат парите ви, за да продължат да работятIRS (данъчните) използва ИИ за достъп до банкови сметки на американски граждани без каквато и да е заповед за обиск… те имат достъп до банковата сметка на всеки отделен човек. Това е грубо нарушение на четвъртата поправка; Това управление е БЕЗЗАКОННО!”

[rumble] (IRS използва ИИ за достъп до банкови сметки на американски граждани без заповед)

Те вече са откраднали толкова много от хората, че 17 милиона домакинства в САЩ страдат от липса на храна.

[sputnikglobe] (Близо 13% от домакинствата в САЩ са изправени пред липса на храна – доклади)

Резултатът е колапс на социалния ред в САЩ. Броят на хората, които съобщават, че са били жертва на престъпление, се е увеличил с 42,4% между 2021 г. и 2022 г. Фалшивата администрация на Байдън се опитва да каже, че престъпността е намаляла с 2%, защото хората са се отказали да се обаждат на полицията, която не е в състояние да реагира.

[dailycaller] (Медиите представят погрешна статистика за престъпността в полза на Байдън)

Бившият председател на Федералния резерв Алън Грийнспан веднъж каза:

„САЩ могат да изплатят всеки дълг, който имат, защото винаги можем да печатаме пари, за да направим това. Има нулева вероятност за неплащане“

[Video] (Алън Грийнспан: винаги можем да печатаме пари)

Разбрахте ли това? Това повдига въпроса… защо плащаме данъци, ако те могат просто да печатат пари? Факт е, че останалият свят е спрял да приема техните смешни пари и затова не могат да отпечатат пътя си извън това.

Рокфелер спечелиха време с измами с криптовалута и чрез кражба на руски активи. Възможно е също да са изнудвали пари от Обединените арабски емирства. Те бяха поразени с приблизително едногодишната норма за дъжд за по-малко от ден на 16 април и източници от френското разузнаване казват, че сега ОАЕ изглежда са изчерпали парите си.

[bbc.com] (Смъртоносните наводнения в Дубай са влошени поради изменението на климата)

Независимо от това, това едва ли ще задържи Рокфелер в бизнеса през юни. Това означава, че можем да очакваме от тях да организират някои големи събития, за да се опитат да покрият своя фалит и колапс на системите.

Това може да е причината AirBnB (ЕърБиЕнБи) да очаква широкомащабни правителствени действия и блокирания да започнат на 6 юни 2024 г., според наскоро получен имейл.

[Figura] (Правителството на САЩ да започне да ограничава пътуванията)

Техният имейл показва, че те очакват следното през юни:

Обявени извънредни ситуации за общественото здраве и епидемии.

Правителствени ограничения за пътуване

Военни действия и други военни действия

Мащабни прекъсвания на основни комунални услуги

Природни бедствия

[timeout] (Airbnb актуализира своята политика за летните наеми и за след това – какво трябва да знаете)

Видеото по-долу показва 25 начина, по които САЩ са унищожавани от тези хора.

[Video] (предупреждение за американците)

Ще разгледаме повече това по-долу, но първо искаме да поговорим за масивна тайна битка, която бушува в Япония. Германският клон на хазарската мафия се опита да убие японското императорско семейство, като се преструваше, че крал Чарлз е все още жив и го използва, за да покани кралските особи да посетят Англия през юни. MI6 предупреди кралските особи, че е капан, поставен от шефа на британската държавна служба Саймън Кейс и бившия шеф на MI6 Джон Скарлет. Източник, близък до императорското семейство, каза, че те са знаели, че това е капан и не са планирали да отидат.

https://bgprevedi.com/one-last-battle-and-the-rockefeller-hitler-branch-of-the-km-will-go-down-43000-2/

Предишна статия

Древни цивилизации на Земята

Следваща статия

Републиканската партия в Аризона обявява инжекциите срещу Covid-19 за биологични и технологични оръжия, прие резолюцията за забрана на инжекциите!

Други интересни

Вашият коментар