Корумпираните „правителства“ и конституционната криза – истинска благословия за България!

Автор: Няма коментари Сподели:

Заглавието не е иронично. В тази кратка статия имаме за цел да запознаем българите с невероятния късмет, който имат да бъдат „управлявани“ от пълни глупендери и корумпета.

Както всички знаем, йориста Христо Иванов сътвори чутовна конституционна криза.

Въпреки настоятелните съвети на посолствоТО, сглобката се разцепи и отиваме на избори.

Преди това „правителствата“ на Боко Тиквоча също се отличаваха с огромна корупция и некадърност.

Колкото и да не ви се вярва всичко това е благословия за България.

Благодарение на корумпираността на Боко и некадърното управление на медийната пропаганда на ковид-измамата, България е най-слабо ваксинираната страна в Европа.

Както знаете, по Плана за възстановяване са предвидени около 620 000 000 евро за цифровизация. Киро Простото настояваше тези пари да бъдат разпределени без обществени поръчки между 4 фирми, близки до ПП и затова се наложи министърът на „електронното управление“ Александър Йоловски да бъде охраняван от НСО.

Приет е план за цифрова трансформация на България. Преведено на разбираем български, това означава, че се дават луди пари за да се изгради дигитален концлагер за говедата.

Дигиталният концлагер се състои от спътниково наблюдение (всъщност Starlink не са спътници, а дронове, но това е друга тема) в реално време на местоположението и жизнените показатели на хората.

Планира се здравните данни, биометричното наблюдение и контрол по ДНК, финансите (цифровата валута) и военното дело да бъдат свързани в единна мрежа за дигитален контрол над населението.

Тези цифрови нововъведения са еднакво неприятни както за населението, така и за корумпираното правителство.

След въвеждането на дигиталния концлагер и цифровата валута, всички нерегламентирани плащания към корумпираното правителство ще бъдат видими и лесно проследяеми.

Затова корумпираното правителство тупа топката пред техните задокеански господари. Създадената от Христо Иванов конституционна криза е удобното оправдание пред техните задокеански господари за това, че тъй като няма редовно правителство изграждането на дигиталния концлагер ще се забави.

През това време всички българи, които знаят какво означава дигитален контрол по биометрични данни (ДНК профил), имаме реален шанс да провалим изграждането на дигиталния затвор.

Това е луд късмет за България! Така както корумпираността и некъдърността на Боко Тиквоча стана причина българите да са сред най-малко ваксинираните нации.

https://bgprevedi.com/korumpeta-s-give-chance-to-bg-41976-2/

Предишна статия

ПРИНЦЕСА ДАЯНА Е ЗНАЕЛА ИСТИНАТА ЗА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО

Следваща статия

НИЕ СМЕ РОБИ ОФИЦИАЛНО ОТ 1302 г. сл. Хр…. ЗНАЕХТЕ ЛИ?

Други интересни