Фулфорд: Западните правителства са болна първоаприлска шега дори когато войната се задава!

Автор: Няма коментари Сподели:

С доклада от тази седмица, който идва на 1 април, помислихме да напишем статия за първоаприлска шега. Истинската ситуация обаче вече е като болна шега, така че не се затруднихме. Само помислете за така наречения президент Джо Байдън, който официално обяви Великден за „Ден на транссексуалната видимост“. Това изглежда или изопачена първоаприлска шега, или директен среден пръст към християните от уж-католика Джо Байдън.

[Figura] (Католическият Великден сега е ден на трансджендъра, трансполовия)

[Figura] (Ето к’о ста’а когато правителството ви е похитено от сатанисти)

[Figura] (Тръмп иска Байдън и Белия дом да се извинят)

В действителност случващото се не е шега, а прелюдия към много вероятна масивна военна стъпка от страна на Русия, Северна Корея и Китай, за да извадят Западна Европа, Южна Корея и Тайван извън контрола на Запада. Западът е толкова парализиран от престъпно некомпетентни правителства, че това няма да е толкова война, колкото разходка.

Да започнем с Русия. Руската православна църква издаде „заповед“ към руския народ, в която се казва, че специалната военна операция в Украйна е

„нов етап в национално-освободителната борба… за изпълнение на мисията на онези, които защитават света от нашествието на глобализма и победата на Западът, изпаднал в сатанизма”.

[espreso] (Руската православна църква обяви войната срещу Украйна за „свещена“) (*РПЦ е под петата на КГБ, т.е. ФСБ)

Нека изясним, Русия се управлява от православната църква и не обявявате свещена война, освен ако не сте смъртоносно сериозни. Руската ФСБ даде да се разбере, че смятат Борда на Федералния резерв и семействата, които го притежават, за свой истински враг.

Ето защо марионетният полски премиер Доналд Туск предупреждава за „реалната“ заплаха от конфликт в Европа, като казва, че

„буквално всеки сценарий е възможен. Не сме виждали подобна ситуация от 1945 г.“

[insiderpaper] (Полският премиер Туск предупреждава, че Европа е навлязла в „предвоенна ера“)

Ако Русия навлезе в Западна Европа, висшето военно командване на Франция и Германия признаха, че не биха могли да устоят повече от няколко седмици.

Генерал-лейтенант Роб Магоуан, заместник-началник на щаба на отбраната на страната, призна в парламента, че Обединеното кралство няма да може да „води пълномащабна война срещу Владимир Путин“ повече от два месеца поради липса на резерви от боеприпаси и оборудване.

Американските военни също вече няма да могат да помогнат. Разрушаването на моста в Балтимор гарантира това.

Между другото, ако сте един от малкото останали пиячи на официалната лимонада, които все още вярват в „официалната“ история, че това е инцидент, моля, вижте видеоклиповете и визуалните изображения по-долу.

[Video] (Карго-корабите са напълно автоматизирани, но имат внедерни системи за безопасност)

[Video] (Ветеран от Бреговата охрана говори)

[Video] (Доказателство че мостът е умишлено унищожен)

[Video] (Доказателство за експлозиви прикрепени към моста)

[Video] (Министърът на финансите Джанет Йелън развенча декларацията на Байдън за възстановяването на мостта)

Първоначалният ми заподозрян за тази атака беше Барак Обама, защото неговият филм в Netflix предсказа подобно събитие.

[Figura] (Балтимор)

Но ако си зададете въпроса „qui bono“ или кой печели от това, това трябва да е Русия. Срутването на моста блокира четири кораба, от които американската армия абсолютно ще се нуждае, за да транспортира бързо оборудване през Атлантическия океан в случай на война в Западна Европа. Това са:

  • Кейп Вашингтон, кораб в движение от клас Кейп W.
  • Gary I. Gordon, кораб в движение от клас Gordon.
  • SS Antares (T-AKR-294), товарен кораб за бърз морски транспорт от клас Algol.
  • SS Denebola (T-AKR-294), друг товарен кораб за бърз морски транспорт от клас Algol.

[gcaptain] (Това са корабите, заседнали зад ключовия мост в Балтимор) (*Нарочно си вкараха автогол за да могат после да си измият ръцете с някого или нещо)

[Figura] (Кораби на военноморския транспорт в капан)

Това означава, че ако Русия навлезе в Западна Европа, САЩ няма да могат да транспортират достатъчно военно оборудване навреме, за да могат да направят нещо по въпроса. Фелдмаршал Дъглас Магрегър казва, че руските подводници могат да унищожат всички останали американски транспортни кораби.

Във всеки случай знаем от нашите собствени контакти в Пентагона, че американската армия така или иначе не възнамерява да се бие, за да защити марионетните правителства на ХМ в Европа.

Това има значение, защото Русия почти е обявила война. Руското външно министерство настоява за ареста и екстрадирането в Русия на всички замесени в атентата на 22 (322) март

[Figura] (322 Череп и кости)

терористични атаки на територията на Русия, включително ръководителя на Службата за сигурност на Украйна (SBU) Васил Малюк.

[sputnikglobe] (Русия настоява Украйна да арестува ръководителя на тайните служби за терористичните атаки)

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова даде много ясно да се разбере, че правителството на САЩ се самоинкриминира, като веднага обвини ISIS, въпреки че е добре известно, ISIS и т.н. са творения на САЩ и Великобритания.

[tass] (САЩ се вкараха в ъгъла, като обвиниха ИД за терористичната атака в Крокус Сити-Хола – дипломат)

Шефът на руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) Александър Бортников също публично обвини САЩ, Великобритания и Украйна за терористичната атака в Крокус.

[tass] (САЩ, Великобритания, Украйна зад атаката в Крокус – шефът на ФСБ)

Нашите собствени източници от ФСБ казват, че Русия допълнително настоява за ареста на фалшивия американски президент Джо Байдън и неговия шеф Барак Обама. Те също така искат ареста на Чарлз Маунтбатън Уиндзор.

Ето защо руският посланик в САЩ Анатолий Антонов казва, че подобряването на отношенията с Вашингтон при президента Джо Байдън е „невъзможно“.

[zerohedge] (Подобряването на отношенията между САЩ и Русия е „невъзможно“ при Байдън, казва посланик)

Има също така признаци, че всяка атака от страна на Русия ще се извърши едновременно със севернокорейски ход срещу Южна Корея.

В нещо, което изглежда като подготовка за война, Северна Корея внася огромни количества гориво за военни превозни средства от Русия. Най-малко пет севернокорейски танкера отплаваха този месец с петролни продукти от пристанище Восточни в руския Далечен изток.

[Figura] (Севернокорейски кораби транспортиращи гориво от Русия)

Севернокорейски танкери може да са доставили повече от 1,5 милиона барела петролни продукти между 1 януари и 15 септември 2023 г., съобщава руската информационна агенция ТАСС.

„Москва и Пхенян обещаха да засилят военно-техническото си сътрудничество“, добавя той.

[tass] (Преглед на пресата: ЕС ще се откаже от гамбита за заграбване на активи и петролният поток Русия-Северна Корея понася удар)

Русия също използва правото си на вето миналата седмица, за да спре наблюдението на ООН върху трансферите на оръжие между Москва и Пхенян.

[france24] (Вето на Русия прекратява наблюдението на ООН върху санкциите на Северна Корея след разследване за трансфер на оръжия)

На фона на това напрежение Япония отчаяно се опитва да разговаря със Северна Корея, но севернокорейският външен министър Чое Сон Хуи повтори позицията на Пхенян в петък, че ще отхвърли всякакъв контакт с Япония

[kyodonews] (Външният министър на Северна Корея прекратява всякакви контакти с Япония: KCNA)

Нашите собствени севернокорейски източници казват, че те контролират японския ъндърграунд (подземен свят) и се готвят да премахнат робското правителство в Япония, защото е убило над 400 000 души с ваксини.

Друг знак, че нещо фундаментално се е променило, е че Goldman Sachs закрива банковия си бизнес в Япония.

[bnnbloomberg] (Goldman Sachs (Голдман Сакс) излиза от Japan Transaction Banking при внезапен обрат)

Когато работех за Forbes (Форбс), си спомням, че ходех на партита на GS (Голдман Сакс), където служители като бившия вицепрезидент на САЩ Уолтър Мондейл бяха служители. Това беше правителството де факто на Япония. Напускането им е голяма новина.

Япония е на път да има нов император и ново правителство според мои собствени източници, свързани с по-голямата (Фудживара) императорска фамилия.

„Описах средата за сигурност като най-опасната, която съм виждал от 40 години в униформа“, каза американският адмирал Джон Акуилино, началник на Индо-тихоокеанското командване, пред Комитета по въоръжените сили на Камарата на представителите този месец.

[thehill] (Нарастващите глобални заплахи налагат „епохална“ промяна в световния ред)

Китай и Тайван обаче ще се обединят без никаква война, казват източници от азиатското тайно общество. Те казват, че вече е сключена сделка за мирно обединение.

Във всеки случай, ситуацията е толкова напрегната, че тази седмица беше свикана извънредна среща с представители на семейството на Хабсбургите (Европейска кралска линия), Пентагона, ЦРУ, руската ФСБ, хората в Антарктида и азиатските кралски особи. Човек, който ще присъства на срещата, казва, че ще обсъждат замяната на WEF и международната система на ООН, контролирана от хазарската мафия. Те казват, че вече е започнало строителството на нова централа на заместващата ООН организация в Югоизточна Азия.

На срещата ще бъде обсъдено и предложението на Обществото на белия дракон за издаване на облигации на стойност 100 трилиона долара, за да започне нова ера. Както бе споменато по-рано, процесът ще започне с юбилейната година, която ще включва еднократно отписване на всички държавни и частни дългове. То ще включва и еднократно преразпределение на активи, откраднати от измамническите централни банки в продължение на десетилетия.

След това организациите за планиране на бъдещето с меритократичен персонал (една глобална и седем регионални) ще измислят как най-добре да използват тези 100 трилиона долара.

https://bgprevedi.com/western-governments-are-a-sick-april-fools-joke-even-as-war-looms-41855-2/

Предишна статия

Професор Иво Христов – Война или Мир?

Следваща статия

Отец Абсолют: Традиционните човешки ценности…

Други интересни

Вашият коментар