Отец Абсолют: Традиционните човешки ценности…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще продължим разговора за предпоставките за обединението на човечеството.

Всъщност има много повече от тях, отколкото изглежда.

И една от тях е традиционното отношение към семейството и брака.

Както можете да видите, въпреки агресивната транссексуална пропаганда, която дори е отразена в законодателните актове на някои страни, хората активно се съпротивляват.

Особено чудовищно е насилието над деца, на които от малки им се втълпява идеята, че във всеки един момент и при най-малката прищявка имат право да сменят пола, заложен им по рождение.

И стотици хиляди деца вече са пострадали от подобни правителствени политики в някои страни.

За щастие повечето хора все още не са склонни към подобни отвратителни експерименти и осъждат действията на своите правителства.

И колкото повече такива хора има, толкова по-бързо ще постигнат премахването на тези абсурдни и неестествени за хората закони, които, въпреки красивите думи за свободата на изразяване, всъщност толерират извращения от всякакъв вид и в крайна сметка водят до израждане на човечеството.

Тук много зависи от лидерите на отделните държави: от собствения им мироглед и ценностна система, но повечето от тях са напълно зависими от глобалистите и не са независими в действията си.

Както вече знаете, Драко-Влечугите успяха да поставят свои марионетки на почти всички ключови позиции в най-големите развити страни, както и в Европейския парламент, който е законодателният орган на обединена Европа.

В резултат на това те не само активно насърчават джендър политиките в десетки европейски държави, но и ги представят като един от критериите за спазване на демократичните принципи в тези страни.

Само преди няколко години хората дори не можеха да си представят, че демокрацията може да приеме толкова извратени форми, които противоречат на традиционните и естествени човешки ценности.

И тази нова „нормалност“ може да бъде изобретена и оживена само от създания, лишени от Божествената душа, които мразят и презират всичко, което е чисто, светло и красиво – това, което първоначално е заложено в отношенията между мъжа и жената.

Това са именно съществата, които са Дракорептилите, както и техните марионетки на власт, повечето от които са рептили и клонинги.

Фактът, че те успяват да прокарат своя дневен ред толкова успешно, до голяма степен се дължи на факта, че всички медии все още са в ръцете на дълбоката държава.

Всичко, което влияе на съзнанието на хората по един или друг начин, отдавна е закупено от тях, и на първо място това са телевизията, вестниците и списанията, рекламата, шоубизнесът и филмовата индустрия.

Именно те се използват за насърчаване на всички видове извращения, в резултат на което обществото в много страни по света вече е достигнало такава степен на богохулство и морална деградация, че хората започнаха масово да се събуждат, за да спрат този ужасен “маховик” на унищожаването на човечеството.

И това протестно движение на хора, защитаващи традиционните човешки ценности, е в състояние да обедини много страни и народи, което ще започне да се случва в близко бъдеще.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 27 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/traditional-human-values-41844-2/

Предишна статия

Фулфорд: Западните правителства са болна първоаприлска шега дори когато войната се задава!

Следваща статия

THE BOOK OF ENOCH WAS BANNED AS ENOCH WAS TELLING THE TRUTH

Други интересни

Вашият коментар