Всъщност малко от обикновените жители на Земята знаят, че зад кулисите на световната политика има НЕХОРА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да ви разкажа за още една предпоставка за обединението на човечеството.

И този път ще говорим за дракорептилите, които завзеха властта на вашата планета и за изкуствената раса, която създадоха: рептилите.

Всъщност малко от обикновените жители на Земята знаят, че зад кулисите на световната политика има НЕХОРА.

Често онези, които се опитват да говорят за това в алтернативните източници на информация, биват осмивани и наричани „теоретици на конспирацията“.

Но скоро вибрациите на Земята ще достигнат ниво, при което тези същества вече няма да могат да се крият зад човешката обвивка.

Това се случва перидично от време на време: при определено осветление и ъгли някои хора вече могат да различат истинското „лице“ на тези същества зад човешкия външен вид.

Но когато това явление започне да придобива масов характер, Дракорептилите вече няма да могат да държат юздите на властта дори чрез своите човешки марионетки, които ще бъдат заложници на това разкритие.

Наистина финалният акт на „спектакъла“, изигран на Земята от Дракорептилите и техните слуги, ще бъде много шокиращ за зрителите.

Но в същото време ще даде мощен тласък на пробуждането на хора, които най-накрая ще осъзнаят кой и как ги контролира от толкова много векове и какви цели са преследвали тези същества.

Не всеки ще успее да преживее такъв шок – истината ще бъде твърде чудовищна за него.

Но онези, които вече са готови за това и знаят за съществуването на нисковибрационни същества, въплътени в човешки тела, ще възприемат случващото се спокойно като неизбежен резултат от този етап на човешкото развитие.

И вече има много такива хора на Земята.

Мнозина интуитивно усещат „зверската същност“ на силните, чийто външен вид вече не прилича на човешко същество, въпреки че самите тези същества предпочитат да останат зад кулисите и рядко се появяват публично.

Може би това изпитание ще бъде най-трудното за човечеството – дори по-голямо от болката и страданието, които му носят войните и смъртта на милиони хора.

Твърде унизителна и шокираща за чистите човешки души ще бъде истината за това кой им донесе това страдание и колко дълго е продължило то.

Но без тази истина хората няма да могат да продължат напред – само пълното прочистване на Земята от тези кръвожадни същества и всичките им марионетки на власт ще позволи на човечеството да навлезе в нов етап от своето развитие и да започне да изгражда нов свят върху обновената Земя на четвъртото, а след това и на Петото измерения.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 26 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/under-the-mask-of-humans-41805-2/

Предишна статия

ДОКЛАД НА САЩ ЗА КРАЖБАТА НА ДНК С КИТАЙСКИ ТЕСТОВЕ ЗА КОВИД

Следваща статия

Существует ли Бог, душа и в чём смысл жизни согласно Ванге?

Други интересни

Вашият коментар