ДОКЛАД НА САЩ ЗА КРАЖБАТА НА ДНК С КИТАЙСКИ ТЕСТОВЕ ЗА КОВИД

Автор: Няма коментари Сподели:

След разследване, проведено през 2021, правителството на САЩ публикува официални документи за това как Китай е откраднал ДНК-то на милиони американци с китайски тестове за ковид.

Оказва се, че кражбата на ДНК от гражданите с тестове за ковид е въпрос на национална сигурност.

В доклада се посочва, че китайското разузнаване се е сдобило с ДНК-профилите на гражданите (вкл. деца и възрастни) от 180 държави, тъй като основно тестовете за ковид са били китайско производство, а именно на фирмата BGI.

Разследването започва през 2021. Установява се, че „програмата за тестване“ е финансирана от американското министерство на здравеопазването (NIH) като „изследователска програма“ на южнокорейската фирма GenBody, като геномните данни на американците са били директно трансферирани към чужди разузнавателни агенции.

България попада в тези 180 държави, от които е откраднато ДНК на гражданите с „тестове за ковид“. Въпросът е към кои чужди разузнавателни агенции са изпратени българските биоданни, придобивани с тестове за ковид.

ДНК на гражданите е възможно най личната и ценна биометрична информация, която може да се събира от тях. Чрез ДНК-профилите гражданите могат да бъдат биометрично проследявани, наблюдавани и контролирани. Ето защо Пентагонът предупреждава военните да не си правят домашни ДНК-тестове, защото не се знае в кои чужди бази данни могат да попаднат техните ДНК-профили, а това застрашава националната сигурност на страната. Това обяснява защо президентът Еманюел Макрон и Олаф Шолц отказват да се подлагат на тестове за ковид.

Въз основа на ДНК-информацията, събрана с тестове за ковид, може да се създаде (вече е създадено и се използва) генетично насочено оръжие. Първата информация за използвано такова оръжие е срещу уйгурската малцинствена общност в Китай.

Във всеки „тест за ковид“ има нано-структури (нано-пори), които копират ДНК-честотата на индивида и директно я изпращат към чужда база данни (в случая китайска база данни). ДНК-честотата се дигитализира и може да се използва в насочено ДНК-оръжие, което поразява конкретен човек или група от хора само по тяхното ДНК-излъчване.

Целият ковид-цирк беше инсцениран за да има повод за масови ДНК-тестове. В България основно бяха използвани китайски и корейски „тестове“.

Може би е време и българското министерство на отбраната да забрани на военните да си правят „тестове за ковид“ и домашни ДНК-тестове защото по този начин се застрашава националната сигурност на България.

https://bgprevedi.com/china-genomics-fact-sheet-41817-2/

Източници:

  1. [nytimes] (Пентагонът предупреждава военния персонал да не извършва ДНК-тестове у дома)
  2. [karenkingston] (Бомба: Китай използва PCR-тестове за COVID-19, за да придобие ДНК на милиони американци)
  3. [dni] (СЪБИРАНЕ В КИТАЙ НА ГЕНОМНИ И ДРУГИ ЗДРАВНИ ДАННИ ОТ АМЕРИКА: РИСКОВЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА И ИКОНОМИЧЕСКАТА И НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НА САЩ – Националният център за контраразузнаване и сигурност)
Предишна статия

Настъплението на глобализма

Следваща статия

Всъщност малко от обикновените жители на Земята знаят, че зад кулисите на световната политика има НЕХОРА!

Други интересни

Вашият коментар