Отец Абсолют: Помощ или «мечешка услуга»

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да се спра по-подробно на това защо е толкова важно да не допускате чужди енергии във вашето енергийно пространство.

Нека да разгледаме какво се случва на финия план, когато друг човек работи с вас енергийно – и няма значение какви цели преследва: напълно възможно е най-добрите.

Нека започнем с факта, че всяка негативна ситуация, която възниква в човек – било то болест или трудности в личния му живот – винаги има своя причина.

Следователно, без да се идентифицира тази причина и да се елиминира, всяка намеса на други хора в живота на този човек няма да му донесе никаква полза.

Но дори да намерите опитен лечител или професионален психолог, който може да ви помогне да откриете истинските причини за вашите проблеми, той няма да може да ги реши вместо вас.

Във всеки случай само вие сами можете да промените нещо в своето съзнание, мироглед и начин на живот.

И ако успеете да направите това, тогава вече няма да имате нужда от външна помощ.

Въз основа на това е много лесно да се различи истинският Учител от един шарлатанин или бизнесмен.

Истинският Учител ще ви даде „инструмент“, с помощта на който можете сами да разрешите всичките си житейски трудности, а един езотеричен бизнесмен ще ви „закачи на кука“ – умствена, емоционална и финансова, рисувайки страхотни перспективи за вас и, разбира се, срещу определена такса.

Същото важи и за лечението. Ако не дадете на човек „ключа“ за решаване на здравословните му проблеми и не го научите на самолечение, тогава всяка енергийна намеса на друг човек може да даде само краткотраен ефект.

Всъщност всеки човек има всичко, за да възстанови здравето си сам и да премахне всички препятствия по пътя на живота си.

За целта ви трябва само вяра в себе си и постоянство в осъществяването на желанието ви.

„Инструментът“ или „ключът“ към щастливото съществуване и доброто здраве са Законите на Вселената, следването на които само по себе си хармонизира вашето физическо състояние и всички сфери на живота ви и съответно всяко отклонение от тях внася дисбаланс във вашето битие и води до различни негативни последици.

Що се отнася до самочувствието, то може да се придобие само когато се научите да обичате себе си истински – като уникално и неповторимо Божествено същество.

Когато това се случи, вие ще почувствате своята неразривна връзка с финия план – и преди всичко с вашата Душа, която ще отговори на всички ваши духовни импулси с топлина в сърдечната чакра и интуитивни прозрения, които горните ви чакри ще ви дадат.

Именно тези усещания са знак, че сте установили връзка с финия план – с вашите най-висши Божествени аспекти.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 179 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/help-or-awful-service-41272-2/

Предишна статия

ФАЛШИВАТА СВЕТЛИНА И СПАСИТЕЛ[И] НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД…

Следваща статия

“Това е неокомунизъм или неофеодализъм… опакован само малко по-хубаво.”

Други интересни