Отец Абсолют: Пробудените…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да започна нова тема, която в много отношения е продължение на нашия разговор за активирането на човешката ДНК.

Вероятно много от вас са забелязали, че всеки има свой собствен път към Възнесението.

За едни той преминава през поредица от страдания и трагични събития в личния им живот, за други – през логическите разсъждения и разбирането, че съвременното общество е изпаднало в задънена улица, а за трети – през интуитивното усещане за неизбежни промени и трансформация на всички социални основи, които вече буквално витаят във въздуха.

Всичко това се определя от индивидуалните особености на всеки човек, както умствени, така и духовни.

Но за всички има само един начин за постигане на крайната цел – Прехода със Земята в петото измерение: повишаване на собствените си вибрации.

Няма друг начин, тъй като дори най-задълбоченият анализ на събитията, случващи се на Земята, и разбирането на цялата им абсурдност сами по себе си не допринасят за повишаване на вибрациите на човека, ако в същото време той сам не се занимава с духовното си усъвършенстване.

И сега на вашата планета има много такива хора.

По принцип това са добри и свестни хора с логично мислене, много умни и ерудирани.

Те са свикнали да анализират, сравняват, търсят дълбоките причини за текущите събития, но това, за което не се замислят, е Божественият им произход и естествените им способности да променят заобикалящата действителност не чрез критика и съпротива срещу авторитетите, а със силата на техните мисли и намерения.

Такива хора също могат да бъдат наречени събудени, но в практическото (материалното) значение на тази дума, както човек отваря очи сутрин, събуждайки се от сън.

Те са се събудили от илюзиите на тримерния свят, което вече е забележително.

Но за да влязат в реалността, в която вече живеят духовно пробудените хора, чиито вибрации им позволиха да се преместят в енергийното пространство на четвъртото или дори петото измерение, на тази категория хора липсва самият тласък, който реактивирането на ДНК може да им даде.

И фактът, че сега е започнал активен процес на такова активиране благодарение на новите енергии, идващи на Земята и помощта на Силите на Светлината, до голяма степен ще допринесе за това, че тези хора ще могат доста бързо да се преместят в една реалност, в която вече има пробудени не само умствено, но и духовно.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 12 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/the-mentally-awakened-41185-2/

Предишна статия

Деликатна мисия

Следваща статия

ЖУРНАЛИСТКАТА ИРИНА КИРИЛОВА ИЗДАДЕ НОВА КНИГА  

Други интересни